Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ma telefon je extra. Slike su odlicne. Ali nekako mi tipke nisu adekvatne za nas stokilase! :) :) :) Samo jos da se sazna cena kolika ce biti!

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

Sto ga vise gledam, to mi se vise svidja. :lol: Izgleda cvrsto, nadam se da i je cvrst (da maska ne pucketa).
Slike su extra. 8)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

prosto sam odusevljen ovim fonom.. i jedva cekam da dodje kod nas i da se sokiram sa cenom.. :wacko: ..
markog, ista prica, sve mi se vise i vise svidja..

sad jedno pitanje, da li je blic na k800, k850 i na n82 isti? mislim jel je uvek istog intenziteta ili kako vec?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

milann napisao:Pise da su tipke su prenete sa N91 :dry: Ko ima cevap prste ima da bocka po tasterima k'o meze pred rucak :wink:
Ha, ha, pa n91 ima ekstra tastaturu... I, nije uopste tacno da moraju da budu tanki prsti... Ja imam saku 20,5cm, i uopste mi nije problem...
iPhone + CX300

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Spyker, ako je tako onda super! Ja nisam imao prilike da koristim N91, ali sam tako zakljucio po opisu tog lika. Uostalom, i u kompletnom testu za N91 pise da je tastatura malo zbijena i se da koristi samo sa vrhovima prstiju sto sam smatrao da moze biti problem za cevape i pljeskavice. Ali, drago mi je sto si ovo demantovao. 8)

p.s. telefon bez mana za mene.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

milann, da se ne lazemo, tastatura JESTE zbijena, ali ima dovoljno mesta da se lepo kuca, i prijatnija je od dosta drugih tastatura. Tasteri su dosta mali, ali je to po meni ogromna prednost, jer ne dolazi do greske u kucanju...
iPhone + CX300

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

evo i testa izdrzljivosti baterije!

Link: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... atterylog/

wanted
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 05. Dec 2006. 21:15

Post od wanted »

Hello

Ljudi juce sam dobio od brata iz nemacke ovaj telefon, i mogu vam samo reci da je telefon VRH.
Kamera mu je extra, a jos jaci mu je blic. Telefon ko telefon nemoze da se ocekuje extra slike, bolji je od svih konkurentnih telefona bar za malo.
Kuciste mu je fenomenalno odradjeno, nema pucketanja jedino sto malo mu tastatura podseca na neki SE telefon. Zvucnici su mu veoma glasni i jasni. Ima brdo novih funkcija u telefonu, gps mu jos nisam isprobao, ali cu uskoro.
Nokia N97 + N95 8gb + N82 + N73 + 3310 + 8210 + 3200 + 3510

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ovaj lik shto je radio test je gasio 10 puta telefon u nepuna 2 dana.Gasio ga je kad je na chasovima,preko noci itd itd...hmm,mada dosta puta je ishao ne net vamo tamo..

Mislim da mu baterija traje jedan dan, da ga ne gasih preko dan (dok si u shkoli npr.), da pustish malo jache muziku i da ga ostavish preko noci upaljenog....Videcemo....

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

wanted daj neke slike iz ruke,nije isto kad vidim fon ispred bele pozadine i iz ruke
pise da nije dostupna svuda u svetu,ali uskoro cemo je videti i kod nas ,cenace biti oko 450e kad se bude stabilizovala,po mojoj proceni bice 450e za novu godinu sigurno-mozda i nesto manje
nokia c7

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Izuzetno sam odusevljen ovim telefonom po informacijama i statistici koje sam do sada video.Telefon je pravi naslednik n73 sa mnogo novina:5mpx camera,vga video,wifi,upnp tehnologija,gps sa asisted gps podrskom,hsdpa,3.5mm audio/video output jack,16 mil. boja ekran,symbian 9.2,i koliko sam cuo ima veliku ram memoriju a cak mi se i dizajn svidja dosta slican n73 osim tastature-
jednom recju:King Of All Mobiles :)
P.S. procitao sam ovaj test za bateriju i mislim da nece biti problema da u proseku drzi 2 dana sa dosta koriscenja
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

wanted, de napisi kakav je kvalitet zvuka na sluskama kad radi mp3. Kakva je tastatura tj jel tesko kucati poruke?

wanted
Novajlija
Novajlija

Post od wanted »

Imate ovde video snimak. Nije moj al daje neku sliku ovog telefona. :)

http://meandmyphones.blogspot.com/2007/ ... -nuvi.html

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

wanted pa nije poenta da nam dajes slike od nekog tamo, vec tvoje, ako imas telefon napravi par slika sa njim i objavi ih ovde da vidimo kakva je kamera... i ako moze slike iz TVOJE ruke.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

wanted
Novajlija
Novajlija

Post od wanted »

Sto se tice zvuka, jako je dobar i preko slusalica. 8)
Nije tesko kucati na tastaturi, naravno da se treba navici na novu tastaturu posle prelaska na novi telefon.
Koristim ga vec 2 dana i nemam problema sa kucanjem (prelazak sa N73)

Trenutno nisam u mogucnosti da postavim slike, nemogu vise od 2 meseca da uplodujem nista. Ukoliko uspem odma postavljam. :smutny:
Sorry.

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

wanted, kako ne mozes? Ako ne mozes na imageshack, postoje jos mnogi upload sajtovi, npr. photobucket, on uvek radi. :wink:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

e wanted,koliko mu traje baterija? samo mi nemoj reci da je jedan dan... :? ako jeste... jbg onda... :D kad li ce se kod nas pojaviti? jel pise negde,oce biti u crnoj boji?
Nokia E71... Elegant, but deadly

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

imas extrsa sajt za upload.. imagevenue.. probaj.. www.imagevenue.com
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

wanted
Novajlija
Novajlija

Post od wanted »

markog, gallee nije problem do sajtova nego do mog interneta, mogu da downlodujem ali nemogu upload da uradim bilo cega i bilo gde. Sredjujem stvar sto pre stignem.

kapoerista90, Prosek max 2 dana. Koristio sam kameru, slikanje i snimanje, gprs, 10 minuta razgovora, 3-4 poruke, blututh, mp3 ...
Kad ce se kod nas pojaviti to neznam, kao ni za boju. :roll:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

dobro,sto onda nije toliko strasno... koliko ima mAh??? mnogo mi se svidja jos da ima crn... uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori