Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Spyker, ako je tako onda super! Ja nisam imao prilike da koristim N91, ali sam tako zakljucio po opisu tog lika. Uostalom, i u kompletnom testu za N91 pise da je tastatura malo zbijena i se da koristi samo sa vrhovima prstiju sto sam smatrao da moze biti problem za cevape i pljeskavice. Ali, drago mi je sto si ovo demantovao. 
p.s. telefon bez mana za mene.
p.s. telefon bez mana za mene.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Hello
Ljudi juce sam dobio od brata iz nemacke ovaj telefon, i mogu vam samo reci da je telefon VRH.
Kamera mu je extra, a jos jaci mu je blic. Telefon ko telefon nemoze da se ocekuje extra slike, bolji je od svih konkurentnih telefona bar za malo.
Kuciste mu je fenomenalno odradjeno, nema pucketanja jedino sto malo mu tastatura podseca na neki SE telefon. Zvucnici su mu veoma glasni i jasni. Ima brdo novih funkcija u telefonu, gps mu jos nisam isprobao, ali cu uskoro.
Ljudi juce sam dobio od brata iz nemacke ovaj telefon, i mogu vam samo reci da je telefon VRH.
Kamera mu je extra, a jos jaci mu je blic. Telefon ko telefon nemoze da se ocekuje extra slike, bolji je od svih konkurentnih telefona bar za malo.
Kuciste mu je fenomenalno odradjeno, nema pucketanja jedino sto malo mu tastatura podseca na neki SE telefon. Zvucnici su mu veoma glasni i jasni. Ima brdo novih funkcija u telefonu, gps mu jos nisam isprobao, ali cu uskoro.
Nokia N97 + N95 8gb + N82 + N73 + 3310 + 8210 + 3200 + 3510
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa ovaj lik shto je radio test je gasio 10 puta telefon u nepuna 2 dana.Gasio ga je kad je na chasovima,preko noci itd itd...hmm,mada dosta puta je ishao ne net vamo tamo..
Mislim da mu baterija traje jedan dan, da ga ne gasih preko dan (dok si u shkoli npr.), da pustish malo jache muziku i da ga ostavish preko noci upaljenog....Videcemo....
Mislim da mu baterija traje jedan dan, da ga ne gasih preko dan (dok si u shkoli npr.), da pustish malo jache muziku i da ga ostavish preko noci upaljenog....Videcemo....
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Izuzetno sam odusevljen ovim telefonom po informacijama i statistici koje sam do sada video.Telefon je pravi naslednik n73 sa mnogo novina:5mpx camera,vga video,wifi,upnp tehnologija,gps sa asisted gps podrskom,hsdpa,3.5mm audio/video output jack,16 mil. boja ekran,symbian 9.2,i koliko sam cuo ima veliku ram memoriju a cak mi se i dizajn svidja dosta slican n73 osim tastature-
jednom recju:King Of All Mobiles
P.S. procitao sam ovaj test za bateriju i mislim da nece biti problema da u proseku drzi 2 dana sa dosta koriscenja
jednom recju:King Of All Mobiles
P.S. procitao sam ovaj test za bateriju i mislim da nece biti problema da u proseku drzi 2 dana sa dosta koriscenja
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
wanted, de napisi kakav je kvalitet zvuka na sluskama kad radi mp3. Kakva je tastatura tj jel tesko kucati poruke?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Imate ovde video snimak. Nije moj al daje neku sliku ovog telefona.
http://meandmyphones.blogspot.com/2007/ ... -nuvi.html
http://meandmyphones.blogspot.com/2007/ ... -nuvi.html
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
wanted pa nije poenta da nam dajes slike od nekog tamo, vec tvoje, ako imas telefon napravi par slika sa njim i objavi ih ovde da vidimo kakva je kamera... i ako moze slike iz TVOJE ruke.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Sto se tice zvuka, jako je dobar i preko slusalica.
Nije tesko kucati na tastaturi, naravno da se treba navici na novu tastaturu posle prelaska na novi telefon.
Koristim ga vec 2 dana i nemam problema sa kucanjem (prelazak sa N73)
Trenutno nisam u mogucnosti da postavim slike, nemogu vise od 2 meseca da uplodujem nista. Ukoliko uspem odma postavljam.
Sorry.
Nije tesko kucati na tastaturi, naravno da se treba navici na novu tastaturu posle prelaska na novi telefon.
Koristim ga vec 2 dana i nemam problema sa kucanjem (prelazak sa N73)
Trenutno nisam u mogucnosti da postavim slike, nemogu vise od 2 meseca da uplodujem nista. Ukoliko uspem odma postavljam.
Sorry.
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Gallee..
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
imas extrsa sajt za upload.. imagevenue.. probaj.. www.imagevenue.com
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
markog, gallee nije problem do sajtova nego do mog interneta, mogu da downlodujem ali nemogu upload da uradim bilo cega i bilo gde. Sredjujem stvar sto pre stignem.
kapoerista90, Prosek max 2 dana. Koristio sam kameru, slikanje i snimanje, gprs, 10 minuta razgovora, 3-4 poruke, blututh, mp3 ...
Kad ce se kod nas pojaviti to neznam, kao ni za boju.
kapoerista90, Prosek max 2 dana. Koristio sam kameru, slikanje i snimanje, gprs, 10 minuta razgovora, 3-4 poruke, blututh, mp3 ...
Kad ce se kod nas pojaviti to neznam, kao ni za boju.
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49