Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Postoji i takva verzija,ako pogledas tamo negde stranu 8 ili 9 treda Official Nokia Software Updater videces da postoji i Silver-Black kod za N70 a to Silver-Black je ustvari boja maske,i u svakom slucaju lepa je!
Pozdrav 8)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

promenio sam product code u 0524100: Balkans / Stainless Silver & Black

e sad je ko iz Mobisa :D
  • _____________________________
    izmenio b_udder:: nepotreban citat

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

zoreli, evo i ovde da ti odgovorim...Ja sam kupila baš takvu maskicu...naravno, nije original...I to baš sa tim srebrnim delovima...obrnuta kombinacija srebrne i crne nego na originalnoj srebrnoj maski...Ali sam ja to budžila pa sam je iskombinovala sa crnim delovima originalnog poklopca sa mog N70, tako da mi je sad cela crna maskica, samo je onaj aluminijumski deo srebrn... :D

I...bojim se da su to ipak "krpljeni" telefoni, jer, kao što sam već napisala, ja sam kupila takvu maskicu, neoriginalnu, za malo love (oko 10 evra)...a i to što kažeš da ti fonovi nisu sa mreže...pa znaš i sam da se mogu lako flashovati na originalan software...A pošto danas svašta rade i svašta prodaju, sve je moguće... :unsure: :shock:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Zanimljivo :? ... a telefon kupljen u radnj uz garanciju u full pakovanju (taj na slici) lifetimer bio 0000 , znam gde je čovek kupio , baterija original sa hologramom , sve čisto miriše na novo ... ovo je već drugi telefon koji viđam sa takvom maskom , ...e da u telefonu nije bio Srpski jezik !!!??? i bila je prošla verzija softvera iz marta meseca , tako da prosto nemogu verovati da je budžen ... al opet sve je kod nas moguće :?
16 godina na forumu MOBILNISVET

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Danas sam kupio memorisku od 512mb za 1300 din. Nije neka marka pq1, ali mi super radi!!! 8)
Za sad mi je napunjena oko 300 mb i uopste ne koci, cak je brza i od one od 64mb koju sam dobio uz mob!!!

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ljudi mozhe mala pomoc....uzeo sam fon pre neki dan i od tad mi ispod ikonice koja pokazuje signal mrezhe stoji oznaka kao kad mi je ukljuchen gprs....kao da ochekuje mms al stoji vec nekoliko dana!nijedan program nije ukljuchen...

'fala.....pozz

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

dusanN70, marka kartice je PQI, ne PQ1, i jeste "neka" marka...

mixxx, Tools>Settings>Connection>Packet data>Packet data connection> sa When available prebaci na When needed...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dusanN70, i ja imam PQI od 512MB...i stvarno je dosta dobra...nisam nikakvih problema imala s njom, a imam je već 9 meseci... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Zig-Zig
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Nov 2006. 17:50

Post od Zig-Zig »

ljudi, treba mi vasa pomoc...hocu da uzmem ovaj fon i treba mi neka proverena radnja (na pp) i koje su oznake sluski, baterije, kabla. cisto da proverim na licu mesta...hvala unapred :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Baterija treba da je BL-5C i to sa hologramom,slusalice idu HS-3 ali ako zanemaris njihov fancy izgled i nekako uspes da ih izmolis da ti daju drugacije,uzmi obavezno HS-23,a za ostalo je sve klasika,telefon,punjac,memorijska sa adapterom i kutija (nekakva) a da si rekao odakle si neko bi ti mogao preporuciti i neku radnju!?
Pozdrav 8)

Zig-Zig
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Nov 2006. 17:50

Post od Zig-Zig »

:wink: hvala...inace treba mi za bg.
Pozdrav...

Nikotin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 10:32
Kontakt:

Post od Nikotin »

Ljudi, da rezimiramo :) (i ja sam kupio n70, ali ovo je toliko konfuzno da ne mogu da se snadjem)
Recimo ovako programi koji su neophodni

1. program - verzija - sluzi za - gde naci

2. program - verzija - sluzi za - gde naci

3. program - verzija - sluzi za - gde naci
....

Izbrisati programe:
1.
2.
...

Kupiti hardver
1. memorijska - koja -koliko mb
2. slusalice -koje
....

Isto kao da ste kupili nov fon, pa sad i vi treba sve to da uradite da bi ste ga doveli do stanja u kojem se sad nalazi. (please neka budu proverene verzije, tj bez poznatih bagova i bez virusa)
Mnogo trazim, a? Unapred zahvalan :D
Nokia 3610 rulez! :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Nikotin, da...mnogo tražiš... :D :D :D

Svako se relativno sam snalazio i upoznavao svoj telefon...tako bi bilo najbolje da i ti sam lepo instaliraš program po program i vidiš šta ti odgovara...a za verzije...pa uglavnom su najnovije i najbolje ali nije baš uvek slučaj... :)

Nikotin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 10:32
Kontakt:

Post od Nikotin »

Ajd Ninolina please (iz prilozenog se vidi da si kralj) ucini to samo ovaj put, makar software, evo ceo dan trazim po netu powermp3, ili su neke trial verzije, ili neka zavlacenja...
Nokia 3610 rulez! :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Nikotin, proveravaš li svoj PP... :shock: :unsure:

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

primetio sam da mi svremena na vreme slusalice za muziku gube kontakt,nemogu da provalim jel nije u redu kabl ili dzek??
jel se desavalo jos nekom?pritom teska srca moram reci da je ista situacija i sa kablom od usb-a...jel moguce?ipak je tel star nedelju ipo...mnogo rano da mu se pokvari ulaz... :wacko: :(
Blackberry 9700

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Vrh, možda su se samo zaprljali kontakti...Jesi li pokušao da ih malo očistiš? :)

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

Ninolina,

Probao sam da ih ocistim,nista se ne menja...nista nije puklo ,odlepilo ili tako nesto...vec kao da dzek od usb-a ili od slusalica ne udje kako treba...Znaci ubacim lepo,ne na slilu,radi ali ukoliko kabl pocne da se pomera(u dzepu od jakne,znaci ne trcim,vec hodam normalno)pocinje da gubi kontakt...ako su sluske ,to me ne zanima ali ako je do telefona :shock: ....sada i nekako,ali sta ce biti kroz 2 meseca?
poz
Blackberry 9700

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Vrh, to je mana svih nokia,isto je bilo i kod mene na 6230 i na 6630,jednostavno dzek i ulaz od sluski se malo razglave i ne stoje cvrsto kao nekad,cela matematika i filozofija!
D500&E71

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Vrh »

N70 se pokazao fenomenalno...Bitna stavka je da je kuciste Veoma kvalitetno i to me je najvise navelo na kupovinu...N73 sam imao par dana,cisto da se uverim,istetstiram,naravno dobar je to tel,kamera je VRH,kao i ostatak ali ako vam ispadne :( :cry: (a svakom se to desi barem jednom) bice zeznuto mnogo plus izgreban za medalju :cry: ...ako nesto mrzim,mrzim vidno izgrebane telefone u svom vlasnistvu... :wink:
Blackberry 9700

Odgovori