Pozdrav
Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zoreli, evo i ovde da ti odgovorim...Ja sam kupila baš takvu maskicu...naravno, nije original...I to baš sa tim srebrnim delovima...obrnuta kombinacija srebrne i crne nego na originalnoj srebrnoj maski...Ali sam ja to budžila pa sam je iskombinovala sa crnim delovima originalnog poklopca sa mog N70, tako da mi je sad cela crna maskica, samo je onaj aluminijumski deo srebrn... 
I...bojim se da su to ipak "krpljeni" telefoni, jer, kao što sam već napisala, ja sam kupila takvu maskicu, neoriginalnu, za malo love (oko 10 evra)...a i to što kažeš da ti fonovi nisu sa mreže...pa znaš i sam da se mogu lako flashovati na originalan software...A pošto danas svašta rade i svašta prodaju, sve je moguće...

I...bojim se da su to ipak "krpljeni" telefoni, jer, kao što sam već napisala, ja sam kupila takvu maskicu, neoriginalnu, za malo love (oko 10 evra)...a i to što kažeš da ti fonovi nisu sa mreže...pa znaš i sam da se mogu lako flashovati na originalan software...A pošto danas svašta rade i svašta prodaju, sve je moguće...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- zoreli
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Zanimljivo
... a telefon kupljen u radnj uz garanciju u full pakovanju (taj na slici) lifetimer bio 0000 , znam gde je čovek kupio , baterija original sa hologramom , sve čisto miriše na novo ... ovo je već drugi telefon koji viđam sa takvom maskom , ...e da u telefonu nije bio Srpski jezik !!!??? i bila je prošla verzija softvera iz marta meseca , tako da prosto nemogu verovati da je budžen ... al opet sve je kod nas moguće 
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
dusanN70, marka kartice je PQI, ne PQ1, i jeste "neka" marka...
mixxx, Tools>Settings>Connection>Packet data>Packet data connection> sa When available prebaci na When needed...
mixxx, Tools>Settings>Connection>Packet data>Packet data connection> sa When available prebaci na When needed...
● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Baterija treba da je BL-5C i to sa hologramom,slusalice idu HS-3 ali ako zanemaris njihov fancy izgled i nekako uspes da ih izmolis da ti daju drugacije,uzmi obavezno HS-23,a za ostalo je sve klasika,telefon,punjac,memorijska sa adapterom i kutija (nekakva) a da si rekao odakle si neko bi ti mogao preporuciti i neku radnju!?
Pozdrav
Pozdrav
- Nikotin
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 10:32
- Kontakt:
Ljudi, da rezimiramo
(i ja sam kupio n70, ali ovo je toliko konfuzno da ne mogu da se snadjem)
Recimo ovako programi koji su neophodni
1. program - verzija - sluzi za - gde naci
2. program - verzija - sluzi za - gde naci
3. program - verzija - sluzi za - gde naci
....
Izbrisati programe:
1.
2.
...
Kupiti hardver
1. memorijska - koja -koliko mb
2. slusalice -koje
....
Isto kao da ste kupili nov fon, pa sad i vi treba sve to da uradite da bi ste ga doveli do stanja u kojem se sad nalazi. (please neka budu proverene verzije, tj bez poznatih bagova i bez virusa)
Mnogo trazim, a? Unapred zahvalan
Recimo ovako programi koji su neophodni
1. program - verzija - sluzi za - gde naci
2. program - verzija - sluzi za - gde naci
3. program - verzija - sluzi za - gde naci
....
Izbrisati programe:
1.
2.
...
Kupiti hardver
1. memorijska - koja -koliko mb
2. slusalice -koje
....
Isto kao da ste kupili nov fon, pa sad i vi treba sve to da uradite da bi ste ga doveli do stanja u kojem se sad nalazi. (please neka budu proverene verzije, tj bez poznatih bagova i bez virusa)
Mnogo trazim, a? Unapred zahvalan
Nokia 3610 rulez! 
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nikotin, da...mnogo tražiš...
Svako se relativno sam snalazio i upoznavao svoj telefon...tako bi bilo najbolje da i ti sam lepo instaliraš program po program i vidiš šta ti odgovara...a za verzije...pa uglavnom su najnovije i najbolje ali nije baš uvek slučaj...
Svako se relativno sam snalazio i upoznavao svoj telefon...tako bi bilo najbolje da i ti sam lepo instaliraš program po program i vidiš šta ti odgovara...a za verzije...pa uglavnom su najnovije i najbolje ali nije baš uvek slučaj...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
primetio sam da mi svremena na vreme slusalice za muziku gube kontakt,nemogu da provalim jel nije u redu kabl ili dzek??
jel se desavalo jos nekom?pritom teska srca moram reci da je ista situacija i sa kablom od usb-a...jel moguce?ipak je tel star nedelju ipo...mnogo rano da mu se pokvari ulaz...

jel se desavalo jos nekom?pritom teska srca moram reci da je ista situacija i sa kablom od usb-a...jel moguce?ipak je tel star nedelju ipo...mnogo rano da mu se pokvari ulaz...
Blackberry 9700
Ninolina,
Probao sam da ih ocistim,nista se ne menja...nista nije puklo ,odlepilo ili tako nesto...vec kao da dzek od usb-a ili od slusalica ne udje kako treba...Znaci ubacim lepo,ne na slilu,radi ali ukoliko kabl pocne da se pomera(u dzepu od jakne,znaci ne trcim,vec hodam normalno)pocinje da gubi kontakt...ako su sluske ,to me ne zanima ali ako je do telefona
....sada i nekako,ali sta ce biti kroz 2 meseca?
poz
Probao sam da ih ocistim,nista se ne menja...nista nije puklo ,odlepilo ili tako nesto...vec kao da dzek od usb-a ili od slusalica ne udje kako treba...Znaci ubacim lepo,ne na slilu,radi ali ukoliko kabl pocne da se pomera(u dzepu od jakne,znaci ne trcim,vec hodam normalno)pocinje da gubi kontakt...ako su sluske ,to me ne zanima ali ako je do telefona
poz
Blackberry 9700
N70 se pokazao fenomenalno...Bitna stavka je da je kuciste Veoma kvalitetno i to me je najvise navelo na kupovinu...N73 sam imao par dana,cisto da se uverim,istetstiram,naravno dobar je to tel,kamera je VRH,kao i ostatak ali ako vam ispadne
(a svakom se to desi barem jednom) bice zeznuto mnogo plus izgreban za medalju
...ako nesto mrzim,mrzim vidno izgrebane telefone u svom vlasnistvu... 
Blackberry 9700