Kupujem Cect i9

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

:) pa mogao bi da taj sajt odakle skidas te igrice podelis sa nama,sta mislis bobans1983?
Drago mi je sto se slazemo oko cene telefona....Fon je zakon.....pozzzz

Edit:
Ljudi iskrso mi je jedan "problem",da ga tako nazovem.Da li moze kada prebacim slike sa pc na tel(odnosno na memorijsku karticu u tel)da ih pregledam u full screenu,i da ih listam redom a ne da moram da idem svaku pojedinacno view pa izadjem pa view opet?

Fery11
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 19:50

Post od Fery11 »

Mozes,stavis slike u folder "Photos" na memorijskoj kartici(ako ga nema,napravi ga),i onda ih gledas preko"Image viewer".Pre svega toga ides Multimedia=>Image viewer=>Options=>Storage=>Memory card

I gledas slike u fullscreen-u,listas ih prstom.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

OK hvala puno Fery11,covece da li ima nesto sto ne znas u vezi ovih telefona :ohmy: Svaka cast,samo nastavi tako,zanima me(verovatno znas)da li ce mi raditi mem.kartica od 4gb,malo pre rece bobans1983,da mu radi.....ne zelim da kupim pa da bacim parre ja vec imam jednu od 2gb,zasad radi odlicno 8)

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Radisa Rasa, koliko ti traje baterija??? I da li ti rade obe kartice istovremeno??? Mislim da cu u skorije vreme kupiti kineza,pa sta bude bude...izmenjao sam vise od 60 fonova i probao sve...ostaje samo "kinez"...

:wink:

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

E ako je vec tako onda ti preporucujem i "kineza" da kupis....stvarno sam zadovoljan telefonom.Bateriju jos formiram(kupio sam ga u sredu) rece mi covek ono 3xpo 12 sati...ali na baterijama pise da su li-ion za koje sam cuo da se ne formiraju vec samo sljaka,i kad se istrosi stavi i napuni se za sat-dva.Kartice rade istovremeno s time sto sam primetio da bolje funkcionise kada se mts kartica stavi kao primarna odnosno kao prva,a telenorova kao druga....voleo bih da cujem sta o ovome misle i bobans1983 i fery11....U svakom slucaju ne treba imati bilo kakve predrasude tel.za ove pare je stvarno kategorija sama za sebe...A priznacu ti da mi godi kad ga bodem prstima,a ljudi se okrecu i gledaju kao da su videli spejs satl...u stvari imam IPHONE...pa ko ce mu ga znati da je kopija,ono sto sam jos hteo da kazem,a sto bi ti verovatno ulilo poverenje jeste to da je dizajniran u U.S.A....to ti ja garantujem,srecno prilikom kupovine...veruj mi neces se pokajati :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Radisa Rasa, Ako su baterije Lu-Ion onda se, bez obzira sta su ti rekli, ne formiraju. Zapravo nije moguce "formirati" Li-Ion baterije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Ok to sam i ja mislio,lepo pise da je Li-Ion....znao sam da ne treba da se formiraju...nego reko ajd tako da mi je za dz stajao na punjacu....Hvla tomas.hokenberi..pozzz,americki kinezi vladaju svetom :lol:

Edit:
Opet "problemcic"jel postoji mogucnost da stavim svoju melodiju kada mi stize poruka?Za zvono sam provalio,ali za poruku nisam :smutny:

sonephone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 23:48

Post od sonephone »

radisa rasa desi zemljak, kako telefonce
mislim da za poruke nemozes menjati zvono

pozdrav........nesa topola

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Evo evo telefonce kao avionce... :lol:
Ekstra je....ali mi je stvarno krivo ako ne budem mogao da menjam za poruke :(
Kad dobijes neke nove modele javi se da vidimo to,kao sto smo se dogovorili,
Veliki pozdrav :wink:

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

E pored problema menjanja zvona za poruke sad mi je iskrso jos jedan mnogo gori problem.Upisem broj u imenik,i kad me taj isti broj zove,ne stoji njegovo ime vec samo broj,i tako svi brojevi...a vec sam ih uneo u imenik?Sta da radim ljudi pomagajte :cry:

Fery11
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Fery11 »

Prebacis sve brojeve u telefon(memoriju tel.) i svaki prepravis da je u formatu +381.Sve ce da ti radi normalno. Vecina kineza mora da radi tako,zezanje u pocetku sa brojevima ali posle sve radi normalno.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

ok moracu to da uradim...al mi nije nesto jasno:ako prebacima sa kartica,na telefon sve brojeve na kartici mi nece ostati nijedan,ili moram da imam brojeve i u telefonu i na karticama...jaoj nista ne znam :oops: e a dal znas jel se mogu menjati melodije za poruku?

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Radisa Rasa, brojevi sa kartice ostaju na kartici,ti samo kopiras brojeve (ne prebacujes).

8)

Fery11
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Fery11 »

Bas tako,znaci kopiras brojeve, na to sam i mislio(pogresno napisao) i ostaju ti brojevi na oba mesta :)

miki89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Dec 2008. 00:15

Post od miki89 »

drugari, ja imam par pitanja za vas...naime, ja imam ovaj telefon i9+ od pre neki dan, moji su mi doneli sa thailanda, i svi imamo po jedan...tako da u principu manje vise sve mi je jasno, kako se podesava al imam par problema...jel zna neko kako se postavlja mp3 za poruku, kako se namesta speed dial (kad odem u dial i kad drzim neki od brojeva on ih samo okucava vise) i jel zna neko kako da povezem i kojim porgramom ovaj tel sa kompom da mogu da podesim imenik itd...:) hvala drugari na odg kojki se nadam da ce biti broz i koristan ;)

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Ja cu da ti odg.ono sto znam....po svemu sudeci mp3 ne mozes da stavis za poruku....nisi lepo objasnio za speed dial(bar meni nije jasno),a za imenik i ja se namucih treba 200 brojeva manuelno da unesem....sta da se radi...nadam se da si zadovoljan odg. :)

miki89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od miki89 »

pa za speed dial kako da ga namestim, podesim...ne znam gde se podesava...znas kako na svim telefonima kad zadrzis neki broj , on pozove nekog ili ako nemas nikog numerisanog onda kad zadrzis on ti da da uneses broj koji zelis da bude na tom broju npr na tasteru 4... a ovde kad zadrzim on samo gore otkucava vise brojeva npr drzim 4 a on ispisuje 444444444444.....i jel postoji bilo koja varijanta za sms zvono posto ovih 10 tonova je stcarno odvratno.... :)

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

U potpunosti se slazem sa tobom.....ali izgleda da cemo morati da se naviknemo :wacko: na takva zvona....za poruke....ne znam nista ne tvrdim mozda postoji neko resenje(jer i ja sam ga u sredu nabavio)...tako da je najbolje da sacekamo da se Fery11 i Bobans1983 jave najverovatnije da oni imaju resenje :wink: Skapirao sam te za speed dial,ali ne verujem ja da to ovi nasi "kinezi" imaju.(mislim nije neka funkcija ali ko ce mu ga znati....) :?

miki89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od miki89 »

ajde molim vas Fery11 i Bobabs1983 da mi odg na ove probleme...hvala unapred drugari....:) mucim problem sa tim stvarima...citao sam nesto na internetu da postoji neki engineer mode u koji se ulazi pomocu sifre *#3646633# al meni to ne funkcionise i kad ga prikacim na komp ne da mi da biram com port a to je valjda bitno da bi se ostvarila konekcija sa nekim programom... al to mi je manje bitno ...bitni jr su mi ona pitanja gore...inace moja verzija je PX-XS2501-DT-M20-DISPLAT-THAI-SET-20081017-00 BRANCH GEMINI BUID TIME 2008/10/17 12:29

bobans1983
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Okt 2008. 01:54

Post od bobans1983 »

Prodao sam tel. na vreme dok nije skiknuo skroz,
Elem poceli su problemi za problemom, (zvucnik skoro crkao)
Touchscreen mora da kalibriram svaki put,slide to unlock jedva ubodem iz 10 pura da
ga otkljucam,punjac nece da puni,samo preko usb, koji puni nema ni mass storage ni webcam
baterija me ubi ne spoji ni 10h itd itd, Pa sam pazario Sonierikson p990i
Ima wifi Symbian UIQ3 Touchscreen (extra) qwerty i obicnu itd itd itd. za malo preko 100e
je kao zmaj. Pozdrav i nadam se da vam traju telefoni duze nego meni.

Zaključana tema