pa mogao bi da taj sajt odakle skidas te igrice     podelis sa nama,sta mislis bobans1983?
 pa mogao bi da taj sajt odakle skidas te igrice     podelis sa nama,sta mislis bobans1983?Drago mi je sto se slazemo oko cene telefona....Fon je zakon.....pozzzz
Edit:
Ljudi iskrso mi je jedan "problem",da ga tako nazovem.Da li moze kada prebacim slike sa pc na tel(odnosno na memorijsku karticu u tel)da ih pregledam u full screenu,i da ih listam redom a ne da moram da idem svaku pojedinacno view pa izadjem pa view opet?

Svaka cast,samo nastavi tako,zanima me(verovatno znas)da li ce mi raditi mem.kartica od 4gb,malo pre rece bobans1983,da mu radi.....ne zelim da kupim pa da bacim parre ja vec imam jednu od 2gb,zasad radi odlicno
 Svaka cast,samo nastavi tako,zanima me(verovatno znas)da li ce mi raditi mem.kartica od 4gb,malo pre rece bobans1983,da mu radi.....ne zelim da kupim pa da bacim parre ja vec imam jednu od 2gb,zasad radi odlicno 

e a dal znas jel se mogu menjati melodije za poruku?
 e a dal znas jel se mogu menjati melodije za poruku? na takva zvona....za poruke....ne znam nista ne tvrdim mozda postoji neko resenje(jer i ja sam ga u sredu nabavio)...tako da je najbolje da sacekamo da se Fery11 i Bobans1983 jave najverovatnije da oni imaju resenje
 na takva zvona....za poruke....ne znam nista ne tvrdim mozda postoji neko resenje(jer i ja sam ga u sredu nabavio)...tako da je najbolje da sacekamo da se Fery11 i Bobans1983 jave najverovatnije da oni imaju resenje