Kupujem Cect i9

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

He,he,he...kinezi,kinezi...ma bezim od njih...ta njihova lepota mi ne treba. Bolje dodati i 150e preko i imati iphone ;)))))

:P

Fery11
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 19:50

Post od Fery11 »

bobans1983 napisao:ja sam narucio sciphone i68(kazu da je najbolji)
Mislim da je u tome bio tvoj problem,nije bas sve isto koliko god izgledalo tako...i nije bas najbolje sto ti kazu da je najbolje...

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

Ma ok ljudi....ako jednom crkne krava,ne znaci da ce svima :uhuh: Meni za sad HVALA BOGU radi savrseno...nemam niti jedan jedini problem.Iphone je iphone u to niko ne sumnja...ali i on ima milion i jednu manu..tako da nisam bas siguran koliko bih ga uzeo....A da 150 evra dodas za polovni :disgust: Moj kinez je za sada extra,da ne cuje zlo i dok tako bude nemam razloga da o njemu mislim lose....Svejedno...zao mi je sto ti se to dogodilo i duboko verujem i nadam se da se meni nece desiti isto.Puno zavisi i od kog kupujes telefon....jos jedan pozzz za sve a posebno za nesu iz topole koji mi je prodao he he he kineza,KINEZA.. :)

borislavk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 13. Dec 2008. 01:55

Post od borislavk »

Jel moze neko da mi kaze gde ja taj telefon mogu da kupim, kome da se obratim?????

:wink: :wink: :wink:
hvala unapred

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Obrati se sonephone clanu ovog foruma....imas njegov komentar na trecoj strani ove teme pa mu posalji pm....onda sve ostalo zavisi od vaseg dogovora.pozdrav

borislavk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od borislavk »

Stigao je jedan konacno i u moj posed...nisam zadovoljan sa screen touch...suvise je neprecizan,inace je tel. ok, jos ga istrazujem, bas me zanima koliko moze baterija da mu drzi

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

pa ti izvrsi kalibraciju to je meni nesa pokazao i stvarno radi super....stvarno ne znam sto svi imaju protiv tog telefona....ja se svaki put ponovo odusevim kad ga uzmem u ruke :) Tel.je sjajan u pogledu cena kvalitet funkcije....kome se ne svidja neka da 700 evra pa nek kupi iphone.I TACKA :x

borislavk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od borislavk »

e nasao sam tu kalibraciju i sad sam jako zadovoljan:):):) 8) 8) 8) svi misle da imam iphone, haha

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

E moj brate o tome sam ti pricao(ako se ne ljutis da te tako zovem)....Vrh je....koliko je samo navuko ovih jeftinih devojcica....kao ona fora..."jao sta ti to?"jel mogu da vidim?"Za mene je bolji i od iphona.pozzz svima tek cete da se uverite kakvi su ovo telefoni...(bar ovaj moj) :D

trifa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 23. Dec 2008. 02:11

Post od trifa »

Cect i9+ ili i68+? Da li moze neko malo da me posavetuje. Imam iphone (2g - prvu verziju) ali bih zeleo da uzmem nesto od ova dva zbog 2. sim kartice. Hvala

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Daj meni iphone,ja cu tebi moj :lol: A sad ozbiljno cuo sam da ne valja i68+ zbog malih funkcija(to je u stvari i68 sa novim softverom-koji je blago receno uzasan).Znaci ti se odlucujes izmedju i68 i cect i9+....u principu to su isti telefoni,tako da bilo koji kupis neces da pogresis...a ako vec ne znas da se odlucis,kupi jeftinijeg...a koji je od njih dvoje jeftiniji stvarno ne bih znao da ti kazem.Pozzz nadam se da si zadovoljan odgovorom.
p.s.javi kad budes hteo da se menjamo :D

Kili
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 31. Dec 2008. 04:52

Post od Kili »

pozdrav ljudi.Ja sam danas kupio i9+ i svidja mi se skroz.Samo neznam koje java programe mogu da ubacujem :cry: .Ako neko moze da odg bicu zahvalan :wink:

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Imas vec gore u temi napisali su ljudi koji su i meni odg.opera i slicni...e da mozes i igrice da instaliras...ako hoces.

Kili
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 31. Dec 2008. 04:52

Post od Kili »

da znam to ali koje java?nemoze svaka igra i svaki program za operu znam nego neznam ostale te :shock:

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

Post od zoranns »

uzeo bih ovaj tel. i9+ pa me interesuje par stvari!jel neko daje garanciju na nove tel.?dali postoji servis kod nas?jel se moze podesiti gprs i mms na 063 mrezu i dali podrzava 3g?koliko cesto se mora kalibrisati ekran?jel ima kameru i kakve su slike?dali se lako i precizno pisu poruke kao na iphonu?hvala na odgovoru!

i jos nesto jel se moze sinhronizovati sa microsoft outlook-om?

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Da pocnemo sto pre...niko ne daje garanciju,ne postoji servis,moze se podesiti i gprs i mms i ne ne podrzava 3g.(Brate telefon kosta oko 130 e).Ekran se kalibrira jednom dva puta eventualno kad se dobije i vise ne,ja mom nema potrebe da vrsim kalibraciju.Ima kameru i kada slikas danju slike su vrh vrhova,dok je nocu to ipak sasvim suprotna prica.Poruke se pisu lako,jednostavno i precizno,mozda ne 100 posto isto kao na iphonu,ali to je vec do softvera,dakle ako ti prsti nisu mnogo debeli da se tako izrazim neces imati problema,a ako pak jesu tu je olovcica da pomogne.Moze se sihronizovati sa wordom i sa excelom(ako sam ga lepo napiso)pa predpostavljam da moze i sa outlook-om.Nadam se da si zadovoljan odg.e da samo te jedno molim a to je da shvatis da za 130 e stvarno dobijas tel.koji stvarno zadovoljava sve osnovne a i neke jos potrebe.Daklem,sto kaze moj drug dok radi radi a radi bez problema i nadam se da ce nastaviti,i posto vidim da sve vise ga ljudi kupuje,moracu da ga menjam...jer volim da imam unikatne stvari,tako da ako neko oce neka vika za njega. :wink:

borislavk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

help for games

Post od borislavk »

Raso brate moj, jel imas neku igricu da skinem za fon, ne mogu nigde da nadjem, pretrazio sam sve i svasta, sta god da skinem od java igrica sve mi traze tastaturu

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

borislavk, Probaj da nadjes java programe za druge "dumb" aparate koji imaju samo touchscreen kao sto je npr. Samsung F480.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zoranns »

hvala ti RADISA RASA na iscrpnom odgovoru!uzecu ga najverovatnije al kazi mi kako cu znati da je bas to cect i9+?sta mu pise na poledjini ili gde vec da me nebi neko zavrnuo posto ima gomila kineza koji lice na iphone!koja kartica ide uz njega?jel neko zna nesto vise o hiphone t32?dali ga neko prodaje kod nas i koja mu je cena!
http://www.youtube.com/watch?v=-QplfLqmKn4

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zoranns »

eva vam link gde ima igrica za samsung f480 pa probajte jel radi na cect i9+!http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-f480-home.html

Zaključana tema