Kupujem Cect i9
- 
				Radisa Rasa
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Ma ok ljudi....ako jednom crkne krava,ne znaci da ce svima 
 Meni za sad HVALA BOGU radi savrseno...nemam niti jedan jedini problem.Iphone je iphone u to niko ne sumnja...ali i on ima milion i jednu manu..tako da nisam bas siguran koliko bih ga uzeo....A da 150 evra dodas za polovni 
 Moj kinez je za sada extra,da ne cuje zlo i dok tako bude nemam razloga da o njemu mislim lose....Svejedno...zao mi je sto ti se to  dogodilo i duboko  verujem i nadam se da se meni nece desiti isto.Puno zavisi i od kog kupujes telefon....jos jedan pozzz za sve a posebno za nesu iz topole koji mi je prodao he he he kineza,KINEZA.. 

- 
				Radisa Rasa
 - Redovni učesnik

- 
				Radisa Rasa
 - Redovni učesnik

- 
				Radisa Rasa
 - Redovni učesnik

- 
				Radisa Rasa
 - Redovni učesnik

Daj meni iphone,ja cu tebi moj 
 A sad ozbiljno cuo sam da ne valja i68+ zbog malih funkcija(to je u stvari i68 sa novim softverom-koji je blago receno uzasan).Znaci ti se odlucujes izmedju i68 i cect i9+....u principu to su isti telefoni,tako da bilo koji kupis neces da pogresis...a ako vec ne znas da se odlucis,kupi jeftinijeg...a koji je od njih dvoje jeftiniji stvarno ne bih znao da ti kazem.Pozzz nadam se da si zadovoljan odgovorom.
p.s.javi kad budes hteo da se menjamo

p.s.javi kad budes hteo da se menjamo
- 
				Radisa Rasa
 - Redovni učesnik

uzeo bih ovaj tel. i9+ pa me interesuje par stvari!jel neko daje garanciju na nove tel.?dali postoji servis kod nas?jel se moze podesiti gprs i mms na 063 mrezu i dali podrzava 3g?koliko cesto se mora kalibrisati ekran?jel ima kameru i kakve su slike?dali se lako i precizno pisu poruke kao na iphonu?hvala na odgovoru!
i jos nesto jel se moze sinhronizovati sa microsoft outlook-om?

i jos nesto jel se moze sinhronizovati sa microsoft outlook-om?
- 
				Radisa Rasa
 - Redovni učesnik

Da pocnemo sto pre...niko ne daje garanciju,ne postoji servis,moze se podesiti i gprs i mms i ne ne podrzava 3g.(Brate telefon kosta oko 130 e).Ekran se kalibrira jednom dva puta eventualno kad se dobije i vise ne,ja mom nema potrebe da vrsim kalibraciju.Ima kameru i kada slikas danju slike su vrh vrhova,dok je nocu to ipak sasvim suprotna prica.Poruke se pisu lako,jednostavno i precizno,mozda ne 100 posto isto kao na iphonu,ali to je vec do softvera,dakle ako ti prsti nisu mnogo debeli da se tako izrazim neces imati problema,a ako pak jesu tu je olovcica da pomogne.Moze se sihronizovati sa wordom i sa excelom(ako sam ga lepo napiso)pa predpostavljam da moze i sa outlook-om.Nadam se da si zadovoljan odg.e da samo te jedno molim a to je da shvatis da za 130 e stvarno dobijas tel.koji stvarno zadovoljava sve osnovne a i neke jos potrebe.Daklem,sto kaze moj drug dok radi radi a radi bez problema i nadam se da ce nastaviti,i posto vidim da sve vise ga ljudi kupuje,moracu da ga menjam...jer volim da imam unikatne stvari,tako da ako neko oce neka vika za njega. 

- 
				borislavk
 - Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Sub, 13. Dec 2008. 01:55

help for games
Raso brate moj, jel imas neku igricu da skinem za fon, ne mogu nigde da nadjem, pretrazio sam sve i svasta, sta god da skinem od java igrica sve mi traze tastaturu

- tomas.hokenberi
 - Moderator

- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
 - :: Samsung GalaxyNote20

borislavk, Probaj da nadjes java programe za druge "dumb" aparate koji imaju samo touchscreen kao sto je npr. Samsung F480.

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
						Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
hvala ti RADISA RASA na iscrpnom odgovoru!uzecu ga najverovatnije al kazi mi kako cu znati da je bas to cect i9+?sta mu pise na poledjini ili gde vec da me nebi neko zavrnuo posto ima gomila kineza koji lice na iphone!koja kartica ide uz njega?jel neko zna nesto vise o hiphone t32?dali ga neko prodaje kod nas i koja mu je cena!
http://www.youtube.com/watch?v=-QplfLqmKn4

http://www.youtube.com/watch?v=-QplfLqmKn4
eva vam link gde ima igrica za samsung f480 pa probajte jel radi na cect i9+!http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-f480-home.html