HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E pa ljudi, konačno je stigla moja maskica koju sam poručila sa sajta tattoomyhtc :) I ono što je čudno, iako su rekli da ne šalju u Srbiju meni je maskica stigla na kućnu adresu u Beogradu iako sam dala i adresu prijatelja u Sloveniji. :) Inače ova moja kućna adresa je vezana za visa karticu sa koje sam platila :) Ne znam koja je fora pa su mi poslali na adresu u Beogradu, ali izgleda da ipak postoji način :) Maskica je putovala gotovo mesec dana, ali imajući u vidu da sam pogodila veliki broj praznika verujem da bi u drugim uslovima stigla mnogo ranije :)

Kvalitet maskice je kao i originalne. Dosta je sjajna i kao da je prelakirana, verovatno zbog trajnosti slike :) uskoro ću postaviti i slike, čim se dokopam foto aparata :)

Sve u svemu, ja sam prezadovoljna, i nije mi žao 18 evra koliko sam je platila:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mozilla Firefox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
:: Motoluxe

Post od Mozilla Firefox »

18 evra te je kostalo sve ukupno, mislim nisi nista vise platila ?

Mislim na to sto su ti slali na kucnu adresu i na carinu pdv i ostalo....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, a kako si uspela da zavrsis celu narudzbu? Ja uredno upisem adresu u Srbiji kod podataka za slanje, ali kad oredjem na payment ekran, nemam Srbiju u listi zemalja, kad kucam podatke sa kartice. Hajde mi please pojasni sta si radila, moze i na PP, posto bih bas da napravim jednu svoju unikatnu, onako, bas za mene :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Mozilla Firefox, pa valjda 18 i nesto evra :) i da, to je bilo sve, ništa dodatno nisam platila :) poštar je jutros doneo :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Mozilla Firefox, na robu u vrednosti do 20e ne racunajuci tu troskove postarine se ne placaju nikakve dazbine :wink:

Mozilla Firefox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

E jeste, setio sam se ali malo kasno :oops:

Imam jos jedno pitanje ako neko koristi drzac za tattoo u kolima mislim na onaj vakum sto ide na staklo da kaze neku pametnu :D
HTC Tattoo_____N 95 8gb

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

araphel, nisam ni mogla da završim narudžbinu sa adresom u Srbiji već sam dala adresu u Sloveniji na koju sam htela da mi je pošalju. Medjutim, moju adresu u Beogradu sam dala kad sam ukucavala podatke o visa kartici i vlasniku računa tj. o meni :) i bila sam ubedjena da će maskica stići u Sloveniju, ali eto, jutros me poštar obradovao :) znači, morala sam da ukucam adresu u Sloveniji da bi mi prihvatili porudžbinu, ali su mi je ipak poslali na adresu vlasnika kartice sa koje je izvršeno plaćanje. I to je to, ne znam šta je stvarno razlog i kako sam uspela da mi pošalju u Srbiju, ali eto opisa svega što sam uradila prilikom naručivanja :)

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

jocabg011, ne treba ti antivirus.

Darko_nsaf, povezi se sa kompom u data transfer modu pa onda radi sta ti je volja, tj pravi nove foldere i sl.

Ninolina, mozda je maskica prvo stigla u slo, pa te je prijatelj iznenadio poslavshi je na tvoju adresu! :D

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

mrkixxx, ne bih rekla da je to u pitanju, jer prvo, on kaže da ništa nije stiglo kod njega, a drugo, na koverti koja je stigla iz Hong Konga stoji samo moja adresa i broj telefona. Znači da su je direktno meni poslali :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ninolina, ja imam potpuno drugi problem. Kad pišem adresu za slanje, mogu normalno da izaberem Srbiju. Ali kad kucam podatke sa kartice, tu nigde nema Srbije u izboru.... ni od korova. Zato me i zbunjuje kako se tebi dogodio obrnut proces :blinky: :o

sandrat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 13:14

Post od sandrat »

Ja sam uzela htc tatoo pre par dana i skroz sam zadovoljna, iako nisam jos uvek sve izucila na njemu... :oops: Ako neko zna vise od mene, neka mi kaze sve zanimacije koje poseduje ovaj tel. Za pocetak me zanima, da li mogu da stvaim normalno sliku na ekran,a ne da mi je stalno sece... :unsure:

jocabg011
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 00:01

Post od jocabg011 »

Hvala na odgovoru u vezi antivirusa za Tattoo,ali mi niko nije objasnio kako da izmenim zvuk za sms. Hvala unapred za odgovor. Pozdrav

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

jocabg011, na kartici napravi foled media, pa u njemu audio, pa u njemu foldere ringtones, alerts, notifications. U folder notifications strpaj sve melodije koje želiš da koristiš za mail, sms i slično, i onda će ti se pojaviti među melodijama koje možeš da izabereš za tu svrhu. Ja sam to pitanje postavio pre nekog vremena, tako da postoji odgovor na prethodnim stranama. Prevrni temu malo....naći ćeš svašta korisno.

Luka-70-
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 18:33

Post od Luka-70- »

Jel zna neko mozda da li je moguce unaprediti tattoo-ov os? ja mislim da je on originalno 1.6 ,ali me zanima jel moze u 2.0 verziju da se unapredi?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

araphel, e sad i nisam sigurna gde mi nije dao opciju da biram Srbiju, možda ipak baš u opcijama za plaćanje, ali i tu sam onda izabrala Sloveniju. Nekako sam uspela da upišem i Beogradsku adresu a to sam mogla tu gde su mi tražili podatke u vezi kartice:) sad bih morala da ponovo odem na sajt i pokrenem narudžbinu da bih ti baš detaljno rekla gde i šta sam izabrala:) ali sigurna sam da mi je nakon upisivanja svih podataka izbacilo poruku da ne šalju za Srbiju:)

sima84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2005. 09:54

Post od sima84 »

ljudi, da li je bilo reci kako mogu da se prebace poruke na PC? samo da znam da li da preturam po stranicama da trazim :D
Fala :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Evo slika moje nove maskice... HTC Tattoo designed by Ninolina ... (link ka mom postu u Kaficu.. :))

Mozilla Firefox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Ninolina izgledaju extra telefoni stvarno i svaka cast na trudu, mogu sam da zamislim da nije bilo lako :D
HTC Tattoo_____N 95 8gb

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ninolina, nisam ni sumnjao da je sa medama :D

Nemam pojma, ja ću probati onako kako mi iskače, tojest da ukucam svoje podatke za karticu, a da samo izaberem neku drugu državu, pa da vidim šta će se dogoditi.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Hahaha Ninolina, do jaja ti je maskica ispala! Hmmm, kazes dobar kvalitet?
Videcemo, samo jos par dana da mi donese rodjak iz Ceske pa cu i ja okaciti slicice.
Hint: Diablo :D

Odgovori