I ono što je čudno, iako su rekli da ne šalju u Srbiju meni je maskica stigla na kućnu adresu u Beogradu iako sam dala i adresu prijatelja u Sloveniji.
 I ono što je čudno, iako su rekli da ne šalju u Srbiju meni je maskica stigla na kućnu adresu u Beogradu iako sam dala i adresu prijatelja u Sloveniji.  Inače ova moja kućna adresa je vezana za visa karticu sa koje sam platila
 Inače ova moja kućna adresa je vezana za visa karticu sa koje sam platila  Ne znam koja je fora pa su mi poslali na adresu u Beogradu, ali izgleda da ipak postoji način
 Ne znam koja je fora pa su mi poslali na adresu u Beogradu, ali izgleda da ipak postoji način  Maskica je putovala gotovo mesec dana, ali imajući u vidu da sam pogodila veliki broj praznika verujem da bi u drugim uslovima stigla mnogo ranije
 Maskica je putovala gotovo mesec dana, ali imajući u vidu da sam pogodila veliki broj praznika verujem da bi u drugim uslovima stigla mnogo ranije  
 Kvalitet maskice je kao i originalne. Dosta je sjajna i kao da je prelakirana, verovatno zbog trajnosti slike
 uskoro ću postaviti i slike, čim se dokopam foto aparata
 uskoro ću postaviti i slike, čim se dokopam foto aparata 
Sve u svemu, ja sam prezadovoljna, i nije mi žao 18 evra koliko sam je platila:)