HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Darko_nsaf, izaberi disc drive. Sacekaj da ga registruje pc i onda radis kao sa svakim externim diskom.

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 11:24

Post od zatoichi »

araphel, cipelica,
hvala za info,
drugar je imao ove sluske u kolima (Plantronics Explorer 230), pa dok me je vozio probao sam da nadjem ali nisam uspeo, a on je vec imao u svom telefonu na nekoj listi pa je odmah nasao, verovatno zbog toga,a i nisam imao pojma da mora da se drzi dugme itd...
Pa super, posto mi te deluju OK, a nisu ni skupe. Probacu malo pa mozda uzmem i za sebe.
Hvala jos jednom..pozz

Darko_nsaf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Jan 2010. 00:55

Post od Darko_nsaf »

hvala vam ljudi uspeo sam da prebacim slike, i kreiram foldere, radio sam ja tako i ranije ali nisu bili vidljivi
sad se sve vidi, i sve funkcionise... koliko sam shvatio nije moguce praviti foldere unutar foldera
jer ih on automatski vraca nazad???

bane2707
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 26. Jan 2010. 21:55

mac address

Post od bane2707 »

Kako da pronadjem koja je moja MAC Address-a na htc tattoo???
Treba mi da bih zabranio pristup internetu preko wireless-a drugim korisnicima... Naravno bez zakljucavanja mreze...
Hvala unapred... :unsure:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Probaj u settings/About phone pa onda uđeš u status. Samo mora da ti bude uključen WiFi da bi je pokazivao.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

bane2707
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 26. Jan 2010. 21:55

Post od bane2707 »

Hvala .... Hvala ... Hvala... :lol:
Tako jednostavno, a izgleda kao nemoguca misija.... Hvala puno... Sada net preko WiFi funkcionise, a istovremeno je i zakljucan...
Pozdrav

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Cena je presudila :wink:
Nadam se da sam dobrodosao u "klub" 8)
Slika

miss_kiedis
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 19:47

Post od miss_kiedis »

prvo hvala svima koji se nalaze na ovoj temi, puno ste mi pomogli u odluci...evo i ja sam danas kupila tattoo 8)

navikla sam se na delivery report za sms, pa me interesuje da li takva opcija na ovom telefonu postoji? unapred hvala

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

miss_kiedis, postoji, ali se ne vidi kao samostalna poruka.
BTW, pored fabrickog servisa za poruke imas u marketu handcent sms. skini i instaliraj, pa odluci koji ti je program bolji.

cestitam i u zdravlju da te sluzi.
pozz

cale, dobrodoshao u klub! :D

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

jedno pitanje samo sto se tice ovog Handcent-a, da li je mogu ce da mi poruke stizu samo u tu aplikaciju za poruke a ne i u fabricku?

miss_kiedis
Novajlija
Novajlija

Post od miss_kiedis »

mrkixxx, hvala punooo...nasla i instalirala, jos samo malo da proucim kako funkcionise...jupiiii telefon je FENOMENALAN a ja srecna :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

miss_kiedis, dobrodošla u "Tattoo klub" :) ne znam da li si čitala i prethodne stranice ove teme? :) ukoliko ti je interesantno možeš i preko posebnog sajta da naručiš maskicu koju možeš sama da dizajniraš :) ja sam to uradila i možeš naći link, koji sam ostavila na prethodnim stranama, do slika moje nove maskice :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

miss_kiedis
Novajlija
Novajlija

Post od miss_kiedis »

Nikolina, naravno da sam citala. pratim temu jos od neke 5 strane, kada sam otkrila ovaj telefon, tako da znam sve muke i odusevljenja korisnika. Provalila sam to za sajt, cak sam se malo i zanimala, iako tada nisam imala telefon, i da naravno videla sam tvoju super Nici maskicu i odusevila se :)

jel moze preporuka za neke aplikacije, cisto da ne lutam :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

miss_kiedis, postoji tema o Android aplikacijama i programima:) Prvo pročitaj šta su ljudi već hvalili i isprobali pa ako ti treba neki program ti slobodno pitaj, ali u toj temi :) evo linka do teme o programima :) viewtopic.php?t=19066
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Prekljuce sam uzeo ovaj telefon i prezadovoljan sam.Znaci mozes praviti precice,menjati ikonice,sve zivo...a uz to moze se instalirati sve za dzabaka :D Zanima me da li moze da se dekodira i da radi na Telenor i Mts?Ja sinoc pred spavanje ubacio bzv 064 i posle 063 da vidim kako ce da se ponasa telefon.Kad ono ucitalo kartice i pokazuje da signal varira.Proverio sam kredit da vidim radi li mreza i sve je ok.Ako radi samo na VIP kako onda rade Telenor i Mts?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ivane, radi jer nije zključan, vrlo jednostavno. Prelistaj desetak strana unazad, pisali smo o tome.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Da li neko zna kako da podesim mail,a da mi pri tome rade i pop3 i smtp server?Ja sam sve podesio ali smtp nece da uspostavi vezu sa serverom,dok pop3 radi?
Poslednja izmena od Ivan Cirkovic u Pon, 01. Feb 2010. 22:44, izmenjeno 1 put ukupno.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

spot
Idi u All Programs>Messages>kliknes na menu dugme>settings>nadjes notifications i iskljucis. That's it.
Inace Handcent je mnogo dobar, pored Astra najbolji prog za android.
Stigla mi je maska u Cesku kod rodjaka, ali on nece ovamo do marta. :smutny:

miss_kiedis
Novajlija
Novajlija

Post od miss_kiedis »

Ljudi, jel moze mala pomoc? kako da prebacim podatke na svoj telefon? (da, sinhronizovala sam...da, procitala sam sve poruke na predhodnim stranama...i da, idem my computer/usb, ali nece da otvori)

:( pliz...htela bih da snimim svoju muziku i postavim za zvono, ali jednostavno nece :|

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

miss_kiedis, ne sinhronizujes tatoo sa pc-jem, vec idi na disc drive (data transfer mode) i u odgovarajuci folder prebaci muziku.
ako oces da menjas alarm, poruke isl, onda procitaj par stranica iza.
pozz

Odgovori