HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
araphel, cipelica,
hvala za info,
drugar je imao ove sluske u kolima (Plantronics Explorer 230), pa dok me je vozio probao sam da nadjem ali nisam uspeo, a on je vec imao u svom telefonu na nekoj listi pa je odmah nasao, verovatno zbog toga,a i nisam imao pojma da mora da se drzi dugme itd...
Pa super, posto mi te deluju OK, a nisu ni skupe. Probacu malo pa mozda uzmem i za sebe.
Hvala jos jednom..pozz
hvala za info,
drugar je imao ove sluske u kolima (Plantronics Explorer 230), pa dok me je vozio probao sam da nadjem ali nisam uspeo, a on je vec imao u svom telefonu na nekoj listi pa je odmah nasao, verovatno zbog toga,a i nisam imao pojma da mora da se drzi dugme itd...
Pa super, posto mi te deluju OK, a nisu ni skupe. Probacu malo pa mozda uzmem i za sebe.
Hvala jos jednom..pozz
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 18. Jan 2010. 00:55
mac address
Kako da pronadjem koja je moja MAC Address-a na htc tattoo???
Treba mi da bih zabranio pristup internetu preko wireless-a drugim korisnicima... Naravno bez zakljucavanja mreze...
Hvala unapred...
Treba mi da bih zabranio pristup internetu preko wireless-a drugim korisnicima... Naravno bez zakljucavanja mreze...
Hvala unapred...

-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 19:47
-
- Novajlija
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
miss_kiedis, dobrodošla u "Tattoo klub"
ne znam da li si čitala i prethodne stranice ove teme?
ukoliko ti je interesantno možeš i preko posebnog sajta da naručiš maskicu koju možeš sama da dizajniraš
ja sam to uradila i možeš naći link, koji sam ostavila na prethodnim stranama, do slika moje nove maskice 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Novajlija
Nikolina, naravno da sam citala. pratim temu jos od neke 5 strane, kada sam otkrila ovaj telefon, tako da znam sve muke i odusevljenja korisnika. Provalila sam to za sajt, cak sam se malo i zanimala, iako tada nisam imala telefon, i da naravno videla sam tvoju super Nici maskicu i odusevila se
jel moze preporuka za neke aplikacije, cisto da ne lutam

jel moze preporuka za neke aplikacije, cisto da ne lutam

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
miss_kiedis, postoji tema o Android aplikacijama i programima:) Prvo pročitaj šta su ljudi već hvalili i isprobali pa ako ti treba neki program ti slobodno pitaj, ali u toj temi
evo linka do teme o programima
viewtopic.php?t=19066

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Prekljuce sam uzeo ovaj telefon i prezadovoljan sam.Znaci mozes praviti precice,menjati ikonice,sve zivo...a uz to moze se instalirati sve za dzabaka
Zanima me da li moze da se dekodira i da radi na Telenor i Mts?Ja sinoc pred spavanje ubacio bzv 064 i posle 063 da vidim kako ce da se ponasa telefon.Kad ono ucitalo kartice i pokazuje da signal varira.Proverio sam kredit da vidim radi li mreza i sve je ok.Ako radi samo na VIP kako onda rade Telenor i Mts?

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ivane, radi jer nije zključan, vrlo jednostavno. Prelistaj desetak strana unazad, pisali smo o tome.
● PRAVILA FORUMA ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Da li neko zna kako da podesim mail,a da mi pri tome rade i pop3 i smtp server?Ja sam sve podesio ali smtp nece da uspostavi vezu sa serverom,dok pop3 radi?
Poslednja izmena od Ivan Cirkovic u Pon, 01. Feb 2010. 22:44, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novajlija