HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
OgnjeniHD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Apr 2010. 23:42

Post od OgnjeniHD »

da ,stavio sam HSPL..... znaci mogu staviti rom bez gubitka podataka...a kako pravim shortcut na 'dekstop ' od te aplikacije koju sam prekopirao negde na SD

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

ja koristim od fajl explorera Resco File Explorer,on ima opciju da napravi shortcut bilo cega sa kartice u programima uredjaja.topla preporuka.
ne znam na koje podatke mislis da ces izgubiti? naravno da gubis sve sa uredjaja,sa kartice nista.backupuj kontakte,pa onda radi sta hoces.
live long and prosper

OgnjeniHD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od OgnjeniHD »

samo jos jedna stvari...daj mi link ili posalji na mail..koji rom da skinem... gledao sam na XDA ..ali nisam siguran da li mogu da skinem jednostavno sa htc sajta poslednji 1.66 jer sam vec stavio HSPL i updejtujem..ili treba neki custom ...

576 verzija me ne zanima.

p.s. pokusao sam da skinem ssa htc...upisao serijski od moba i kaze updejt verzija ne odgovara mom fonu .....ima samo par zemalja na spisku od tog updejta

zzeka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 03:23

Post od zzeka »

jel moze neko da mi kaze koja je naj bolja navigacija za htc HD2 i ako mu nije tesko da mi posalje(poruku) ako ima link sa koga je skinuo.

HVALA PUNO! :blinky: :blinky:
nokia 8310+6210 zauvek

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

zzeka, za sva pitanja o GPS navigaciji postoji tema GPS i funkcionalnost. Sva pitanja vezana za GPS se postavljaju iskljucivo tamo, bez obzira o kom modelu telefona se radi!
Trazenje linkova za download wareza nije dozvoljeno - svaka buduca poruka tog tipa bice ti obrisana bez obavestenja, kao i eventualni linkovi koje neko postavi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

milosnikolic90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 14. Apr 2010. 18:11

Post od milosnikolic90 »

Zanima me dali moze na htc hd2 da se postavi slika umesto sata i precica na home screen-u... treba mi odgovor hitno...

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

moze da se postavi slika umesto sata i precica na home screenu,sve moze sta zamislis,samo treba odgovarajuca aplikacija
live long and prosper

zelimir
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 16:22

Post od zelimir »

Pomoc,hteo bi da uklonim sa pocetne strane vremensku prognozu ako je to moguce i ako neko to zna.U slucaju da ne moze onda bi voleo da stavim grad koji ja zelim a ne kao sada stalno mi stoji centralna srbija hvala
zeljko

ayrton senna
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 18:52

Post od ayrton senna »

@ zelimir
ako ne želiš vremensku prognozu idi na weather, menu, setings i odčekiraj "Download data automatically", pa onda soft reset ili ako je želiš u menu-ju idi na Add Location i ukucaj ime mesta za koje želi prognozu

milosnikolic90
Novajlija
Novajlija

Post od milosnikolic90 »

Kazite mi da li je moguce da telefon iz telenorove poslovnice u Beogradu posalju u telenorovu poslovnicu u Nisu, jer su mi u kol centru rekli da to ne rade..... Ja sam iz Aleksinca pa mi je lakse da odem do Nisa da kupim telefon.... I da li je moguce da im je ostao samo jos jedan htc hd2, i to samo u Beogradu.... I da li u telenoru prodaju oreginalno pakovanje htc hd2 telefona....

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

milosnikolic90, moguce je,ovaj telefon se prodaje kao lud ......ja kada sam ga kupovao pre mesec dana u Telenoru zvao sam i operater je proverio po celom Beogradu i ostao je bio samo jedan u Delta sitiju i ja ga rezervisao i otisao taj dan :D

milosnikolic90
Novajlija
Novajlija

Post od milosnikolic90 »

Uzeo sam juce telefon u telenoru i prezadovoljan sam..... kako sa home sreen da skinem vremensku prognozu.... i gde da iskljucim automatsko konektovanje na internet....

rilazi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Apr 2006. 14:03

Post od rilazi »

milosnikolic90; imas na weather tab opciju Menu pa onda settings i tamo un-stick deo gde ti kaze download data automatically

mcdoc
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 12:14

Post od mcdoc »

:smutny: Uzeo sam danas olovku za njega sa nekom gumom na vrhu. Opsti utisak je uzas! Guma tvrda, ostavlja tragove, telefon mnogo slabije reaguje na nju nego na prst. Katastrofa! Pazite kad uzimate olovke za njega da vas ne prevare kao mene!

Maneken
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 28. Apr 2010. 15:37

Post od Maneken »

Чекао сам у Теленору скоро месец дана да га добију на лагеру, кукао, досађивао им, али на крају сам га добио. Први утисци су одлични. Треба период привикавања, али полако. 8)

Добио сам уз њега додатну картицу од 2GB, али ми је то мало. Нека препорука где имају јефтине картице за њега?

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Ajde vi koji ste ga uzeli iz Telenora, mozete li mi reci da li je telefon zakljucan na Telenor mrezu ili ne? Ako ste ga uzeli preko nekog paketa? I kakva je kamera, vidim da je ne hvale nesto po internetu. :dry:
iPhone 4.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Maneken, u bilo kojoj radnji koja prodaje racunarske delove mozes naci microSD od 8 GB (16 GB ces malo teze naci) po relativno normalnim cenama. Izbegavaj fotografske radnje, a i radnje koje prodaju mobilne posto cesto deru na memorijskim karticama. Povoljno ih mozes naci i u hipermarketima tipa METRO i slicnim.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

OgnjeniHD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od OgnjeniHD »

ljudi uzasno me nervira par stvari....

kako da namestim GPRS...to jest gde da odem i da ih namestim.....

drugo...kako da iskljucim vibraciju kada mi stigne poruka, izgasio sam je ali i dalje vibrira kada mi stigne poruka.

trece...citao sam da opera nema flash ali IE ima flash....a meni nece ni najednom da pusta flash...

uzasno me nervira kada kucam poruke...ekran je osetljiv ali naspram iphona (3gs-a, koji sam nedavno prodao) koji ima mnogo manji ekran i tastaturu (virtuelnu ) mnogo cesce gresim kada kucam..non stop mi prebaci na slovo pored kada pritisnem...iskljucene su sve autokorekcije.Da li i vi imate problema takvih ? Koju olovku da kupim ..da li ima posebno za hd2...

banana
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 05. Feb 2010. 13:59

Post od banana »

Telefoni kupljeni u Vip-u i Telenoru nisu zakljucani.
Mogu se probati sve kartice.
Ja jos uvek nisam resio problem sa MMS posto su mi u Telenoru priznali da sistem nije kompatibilan sa novim modelima HTC-a.
Pokusajte da otvorite MMS svi na Telenorovoj mrezi imace isti problem - slika ja neoprostivo male
rezolucije umanjena na max 8b.
Svako ko ima isti problem moze da resi navaljivanjem kod Telenora da mu preusmere mms na mail i onda nema ovih problema i primate sliku u poslatoj velicini.
Takodje Vam aktiviraju kao resenje uz izvinjenje i 2 GB besplatnog transfera podataka.

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
:: HTC One

Post od Sauriann »

banana napisao:Telefoni kupljeni u Vip-u i Telenoru nisu zakljucani.
Mogu se probati sve kartice.
Telefoni su zaključani, probao sam Vip karticu pre minut. Telefon sam kupio pre par 7 dana u Telenoru...

...ne radi ni sa 065 karticom, probao sam i nju...

OS 5.2.21869(21869.5.0.82)
Manila version : 2.5.19211619.0
ROM: 1.66.479.2(76641) WWE
ROM date: 01/11/10
Radio: 2.07.51.22_2
Protocol: 15.32.50.07U

Odgovori