HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
ja koristim od fajl explorera Resco File Explorer,on ima opciju da napravi shortcut bilo cega sa kartice u programima uredjaja.topla preporuka.
ne znam na koje podatke mislis da ces izgubiti? naravno da gubis sve sa uredjaja,sa kartice nista.backupuj kontakte,pa onda radi sta hoces.
ne znam na koje podatke mislis da ces izgubiti? naravno da gubis sve sa uredjaja,sa kartice nista.backupuj kontakte,pa onda radi sta hoces.
live long and prosper
samo jos jedna stvari...daj mi link ili posalji na mail..koji rom da skinem... gledao sam na XDA ..ali nisam siguran da li mogu da skinem jednostavno sa htc sajta poslednji 1.66 jer sam vec stavio HSPL i updejtujem..ili treba neki custom ...
576 verzija me ne zanima.
p.s. pokusao sam da skinem ssa htc...upisao serijski od moba i kaze updejt verzija ne odgovara mom fonu .....ima samo par zemalja na spisku od tog updejta
576 verzija me ne zanima.
p.s. pokusao sam da skinem ssa htc...upisao serijski od moba i kaze updejt verzija ne odgovara mom fonu .....ima samo par zemalja na spisku od tog updejta
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
zzeka, za sva pitanja o GPS navigaciji postoji tema GPS i funkcionalnost. Sva pitanja vezana za GPS se postavljaju iskljucivo tamo, bez obzira o kom modelu telefona se radi!
Trazenje linkova za download wareza nije dozvoljeno - svaka buduca poruka tog tipa bice ti obrisana bez obavestenja, kao i eventualni linkovi koje neko postavi.
Trazenje linkova za download wareza nije dozvoljeno - svaka buduca poruka tog tipa bice ti obrisana bez obavestenja, kao i eventualni linkovi koje neko postavi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 14. Apr 2010. 18:11
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 18:52
-
- Novajlija
Kazite mi da li je moguce da telefon iz telenorove poslovnice u Beogradu posalju u telenorovu poslovnicu u Nisu, jer su mi u kol centru rekli da to ne rade..... Ja sam iz Aleksinca pa mi je lakse da odem do Nisa da kupim telefon.... I da li je moguce da im je ostao samo jos jedan htc hd2, i to samo u Beogradu.... I da li u telenoru prodaju oreginalno pakovanje htc hd2 telefona....
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
-
- Novajlija
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Maneken, u bilo kojoj radnji koja prodaje racunarske delove mozes naci microSD od 8 GB (16 GB ces malo teze naci) po relativno normalnim cenama. Izbegavaj fotografske radnje, a i radnje koje prodaju mobilne posto cesto deru na memorijskim karticama. Povoljno ih mozes naci i u hipermarketima tipa METRO i slicnim.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
ljudi uzasno me nervira par stvari....
kako da namestim GPRS...to jest gde da odem i da ih namestim.....
drugo...kako da iskljucim vibraciju kada mi stigne poruka, izgasio sam je ali i dalje vibrira kada mi stigne poruka.
trece...citao sam da opera nema flash ali IE ima flash....a meni nece ni najednom da pusta flash...
uzasno me nervira kada kucam poruke...ekran je osetljiv ali naspram iphona (3gs-a, koji sam nedavno prodao) koji ima mnogo manji ekran i tastaturu (virtuelnu ) mnogo cesce gresim kada kucam..non stop mi prebaci na slovo pored kada pritisnem...iskljucene su sve autokorekcije.Da li i vi imate problema takvih ? Koju olovku da kupim ..da li ima posebno za hd2...
kako da namestim GPRS...to jest gde da odem i da ih namestim.....
drugo...kako da iskljucim vibraciju kada mi stigne poruka, izgasio sam je ali i dalje vibrira kada mi stigne poruka.
trece...citao sam da opera nema flash ali IE ima flash....a meni nece ni najednom da pusta flash...
uzasno me nervira kada kucam poruke...ekran je osetljiv ali naspram iphona (3gs-a, koji sam nedavno prodao) koji ima mnogo manji ekran i tastaturu (virtuelnu ) mnogo cesce gresim kada kucam..non stop mi prebaci na slovo pored kada pritisnem...iskljucene su sve autokorekcije.Da li i vi imate problema takvih ? Koju olovku da kupim ..da li ima posebno za hd2...
Telefoni kupljeni u Vip-u i Telenoru nisu zakljucani.
Mogu se probati sve kartice.
Ja jos uvek nisam resio problem sa MMS posto su mi u Telenoru priznali da sistem nije kompatibilan sa novim modelima HTC-a.
Pokusajte da otvorite MMS svi na Telenorovoj mrezi imace isti problem - slika ja neoprostivo male
rezolucije umanjena na max 8b.
Svako ko ima isti problem moze da resi navaljivanjem kod Telenora da mu preusmere mms na mail i onda nema ovih problema i primate sliku u poslatoj velicini.
Takodje Vam aktiviraju kao resenje uz izvinjenje i 2 GB besplatnog transfera podataka.
Ja jos uvek nisam resio problem sa MMS posto su mi u Telenoru priznali da sistem nije kompatibilan sa novim modelima HTC-a.
Pokusajte da otvorite MMS svi na Telenorovoj mrezi imace isti problem - slika ja neoprostivo male
rezolucije umanjena na max 8b.
Svako ko ima isti problem moze da resi navaljivanjem kod Telenora da mu preusmere mms na mail i onda nema ovih problema i primate sliku u poslatoj velicini.
Takodje Vam aktiviraju kao resenje uz izvinjenje i 2 GB besplatnog transfera podataka.
- Sauriann
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
- :: HTC One
Telefoni su zaključani, probao sam Vip karticu pre minut. Telefon sam kupio pre par 7 dana u Telenoru...banana napisao:Telefoni kupljeni u Vip-u i Telenoru nisu zakljucani.
...ne radi ni sa 065 karticom, probao sam i nju...
OS 5.2.21869(21869.5.0.82)
Manila version : 2.5.19211619.0
ROM: 1.66.479.2(76641) WWE
ROM date: 01/11/10
Radio: 2.07.51.22_2
Protocol: 15.32.50.07U