Lepo su ih isprozivali
HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
lukic
- Novajlija

- Pridružio se: Sre, 31. Avg 2005. 00:14
- Kontakt:
Ne verujem da uopste planiraju da puste apgrejd. Inace nova verzija Androida 2.2 (Frodo) ce verovatno biti predstavljena vec u maju, znaci za nekoliko nedelja. A mi bi mogli da se iscimamo i da proziavamo HTC da pusti 2.1 za Tattoo preko njihove Facebook stane ili mejlovima. Ako se ne izvrsi neki veliki pritisak izvisicemo. Poljaci su vec krenuli u akciju kad je bio izbor za ime novog modela HTC-a. Pogledajte: http://tinyurl.com/y3j7ptb
Lepo su ih isprozivali
Lepo su ih isprozivali
Sony Xperia Ray: Paranoid Android ROM
-
miss_kiedis
- Novajlija

- Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 19:47
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
spot, znači da si instalirao gomilu aplikacija i da ti je memorija prepuna.
treba da uninstaliraš one aplikacije koje ne koristiš
sve aplikacije koje si instalirao nalaze se na memoriji telefona, tako da, bez obzira koliku memorijsku karticu imaš, moraš da se odrekneš nekih instaliranih koje ti najmanje trebaju 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Sinoc sam do 3 sata pokusao da uradim root i nisam imao Kingston 2gb Micro SD mmc da dovrsim root
Ovim redosledom ide proces root-ovanja,pa ako neko ima Kingston 2gb neka proba...
1. http://theunlockr.com/2009/10/06/how-to ... d-devices/
2. http://theunlockr.com/2010/03/10/how-to ... -goldcard/
3. http://theunlockr.com/2010/03/16/how-to ... tc-tattoo/
Cak ima i novi rom da se stavi i sve,ali prvo mora root...
1. http://theunlockr.com/2009/10/06/how-to ... d-devices/
2. http://theunlockr.com/2010/03/10/how-to ... -goldcard/
3. http://theunlockr.com/2010/03/16/how-to ... tc-tattoo/
Cak ima i novi rom da se stavi i sve,ali prvo mora root...
- xerosoft
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
cale, ja mislim da imas nekih aplikacija na marketu potrazi pojma nemam cini mi se da sam imao ja jednu ali nisam siguran Call Meter NG tako se nesto zove meri pozive,sms i net mb koliko si potrosio
Edit:
Ivan Cirkovic, kakav novi rom? gde to pise i koji je u pitanju rom znas li?
Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Edit:
Ivan Cirkovic, kakav novi rom? gde to pise i koji je u pitanju rom znas li?
Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Iphone 4s white clear install
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Samo sam gledao po netu i na Youtube naleteo da ljudi sami ubacuju novu verziju 2.1.Citao sam da bolje radi,ali kada sam se usudio da instaliram,nisam uspeo naci engleski prevod,cev italijanski
Instalirao sam iGo my way,pa ako neko ima mape za srbiju i glasove neka mi posalje mail cirko86@sbb.rs
pozdrav ljudi...imam jedno pitanje...
imam tattoo vec jedno mesec, mesec i po i tek sam sad primetio da mi ne reaguje kako treba rotacija na telefonu...jel neko imao slican slucaj i sta je radio sa njim???
mrzi me samo zbog toga da ga nosim na servis...jel moguce da je nesto softwarski zeznuto??
ne bi ni primetio ja da nisam imao u ruci drugi tattoo koji okrece odmah sve, dok je moj okretao al sa dosta zakasnjenja...
i ubacih par igrica, voznji pretezno, da vidim sta i kako i skontah da ne mogu nista takvo da igram jer mi auto pobegne pri voznji, ili ide samo u krug...
aj neki savet ako je neko imao slicnih problema...
edit...
problem resen kalibracijom posle par neuspesnih pokusaja nakon kojih sam odlucio da napisem gornji deo texta...
treca kalibracija i restart telefona je sredilo stvari...
imam tattoo vec jedno mesec, mesec i po i tek sam sad primetio da mi ne reaguje kako treba rotacija na telefonu...jel neko imao slican slucaj i sta je radio sa njim???
mrzi me samo zbog toga da ga nosim na servis...jel moguce da je nesto softwarski zeznuto??
ne bi ni primetio ja da nisam imao u ruci drugi tattoo koji okrece odmah sve, dok je moj okretao al sa dosta zakasnjenja...
i ubacih par igrica, voznji pretezno, da vidim sta i kako i skontah da ne mogu nista takvo da igram jer mi auto pobegne pri voznji, ili ide samo u krug...
aj neki savet ako je neko imao slicnih problema...
edit...
problem resen kalibracijom posle par neuspesnih pokusaja nakon kojih sam odlucio da napisem gornji deo texta...
treca kalibracija i restart telefona je sredilo stvari...
Pozdrav ljudi
Posto imam neke nedoumice oko rutovanja i fleshovanja Tattoo-a a nisam dobio puno pomoci na xda-developers a ovde prepoznajem neke nase ljude sa tog foruma postavicu neka pitanja... mozda budem bolje srece ovde....
Bezbroj puta sam odradio procedu "root 1 click + recovery" ali uvek dobijem root u adb shell-u ali nikad u terminalu na samom Tattoo-u.
Verzija sw mi jeste 1.67.405.6 ali se opet pitam da nije nesto do samog oficijelnog rom-a pa sam mislio da ga fleshujem ponovo. E sad, odradio sam recoveru na gold card pa me interesuje da li je direktorijum "nandroid" ustvari kompletan i potpun imidz mog Tattoo-a, odnosno ako nesto ne ispadne kako valja hocu li sa gold card i tim direktorijumom na njoj da vratim moj Tattoo u potpuno isto stanje kakav je sad, znaci podesavanja, aplikacije itd ili cu nesto nepovratno da izgubim?
hvala vam unapred
Posto imam neke nedoumice oko rutovanja i fleshovanja Tattoo-a a nisam dobio puno pomoci na xda-developers a ovde prepoznajem neke nase ljude sa tog foruma postavicu neka pitanja... mozda budem bolje srece ovde....
Bezbroj puta sam odradio procedu "root 1 click + recovery" ali uvek dobijem root u adb shell-u ali nikad u terminalu na samom Tattoo-u.
Verzija sw mi jeste 1.67.405.6 ali se opet pitam da nije nesto do samog oficijelnog rom-a pa sam mislio da ga fleshujem ponovo. E sad, odradio sam recoveru na gold card pa me interesuje da li je direktorijum "nandroid" ustvari kompletan i potpun imidz mog Tattoo-a, odnosno ako nesto ne ispadne kako valja hocu li sa gold card i tim direktorijumom na njoj da vratim moj Tattoo u potpuno isto stanje kakav je sad, znaci podesavanja, aplikacije itd ili cu nesto nepovratno da izgubim?
hvala vam unapred
Ako kojim slucajem nesto zabrljas,uvek mozes da vratis stara podesavanja(instalirene apk,i sl)...tj.da vratis stari oficielni rom....samo pazi,sacuvano ti je samo ono sto si instal,ili podesio pre nego sto si napravio backup starog roma....konkretno ja...par dana koristim kuvani 2.1..pa kad me smori,vratim na stari rom...uvek na kartici imam oba backupa....I,da....pre nego resis da promenis rom,uvek pre toga napravi backup,ovog na kome si trenutno...
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Ok, to mi je jasno, a znaci "nadndroid" folder jeste KOMPLETAN backup mog telefona? Znaci kad ga vratim telefon je u stanju kao da nije ni fleshovan??
Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je citirati cele poruke*
Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je citirati cele poruke*