HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
lacko1984
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 07:21

Post od lacko1984 »

kako da odkljicam tattoo da mi radi na svim mrezama, posto je zakljucan na vip mrezu, molom nekog da pritekne u pomoc

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

lacko1984, koliko ja znam to i nije moguće ali postavi pitanje u odeljku Servisiranje jer će ti tamo sigurno neko od servisera odgovoriti sa većom sigurnošću.. :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Ljudi, koliko vam u proseku traje baterija?? I uz kakvo koristenje..? Meni je na hero-u svako vece morala na punjenje... Pa se nadam da je tattoo izdrzljiviji po tom pitanju, s obzirom da je dosta slabiji i da ima dosta manji i slabiji ekran..
Samo nek se rolaju....sarme.

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ako ne visis na netu po ceo dan nego ga koristis normalno kao fon moze i dva dana da izgura, ako dosta koristis WiFi i blagodeti 3G-a svako vece mora na punjac
HOX Titanium gray

moonwalker13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08

Post od moonwalker13 »

koliko sam shvatio, bluetooth moze da se koristi samo sa sluskama, a za prenos podataka ne???
kako onda da prebacim neku sliku ili pesmu od nekog? :|

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Preko email-a, jednostavno prebacivanje pesama je piraterija. Valjda skoro svi imaju kući net pa mogu sebi da "kupe" muziku.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

shomey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 27. Mar 2010. 13:10

Post od shomey »

Pojavio se iGo za HTC Tattoo za koji nije potreban root! :D
Ujedno se pojavio i programčić kojim se jednim klikom omogućuje root na telefonu. Radi i na Tattoo-u. :o

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Cini mi se da se taj programcic vec poodavno pojavio, ja sam tako rootovao moj "bivsi" tattoo! Zvanicno menjam potpis iz tattoo u Magic i selim se u drugu temu! :lol: :lol: :lol:
HOX Titanium gray

shomey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od shomey »

Pošto me je čekalo mnogo poruka, da ne odgovaram svima posebno. Probajte sami da nađete, uz malo pretraživačkih sposobnosti trebaće vam par sekundi, apk fajl je: iGOMyWay_8.4.2.139242_tattoo_v2.apk

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

okay nasla sam...a sta sad dalje da radim....je l treba da se prvo ubaci neki folder na SD sa mapama, glasom, pa tek onda da pokrenem app.....mislim to je logino, zar ne? E sad gde stavljam taj folder na SD ili u memoriju telefona ....i nadjem mape i glas koji idu za svaki IGO ili treba nesto posebno?

Pise da IGO ne moze da se pokrene jer nemam dovoljno memorije u telefonu, sad me zanima na koju se memoriju odnosi na karticu ili na telefon i zna li neko koliko je memorije potrebno? Inace folder sam smestila na memorijsku karticu kao i app za instalaciju... :blinky:

shomey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od shomey »

Evo ovako.

Što se tiče memorije, u pitanju je interna memorija telefona. Aplikacija uzima negde oko 11mb interne memorije što je prilično puno kada je u pitanju Tattoo, ali tako je kako je.

A za ovo prvo si u pravu. Potrebno je da nađeš bilo koju verziju iGo 8.3x ili 8.4x koji sadrži i folder SD card > Igo. Taj iGo folder treba da iskopiraš u sdCard putem USB-a.

Zavinsno "kakav" iGo folder skineš, možda će biti potrebno da skineš i meni i glasove za srpski jezik, kao i mapu Srbije.

Nakon svega toga pokreneš aplikaciju i to je to. Rezolucija nije savršena, donji dugmići se ne vide celi, ali navigacija je odlična. Uostalom, tako je i kada se instalira i pomoću ruta.

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

Hvala, hvala, hvala......uspela sammmmmmmmmmmmmm.......samo mislim da zauzima oko 28 mb interne memorije....sutra idem u voznju da probam radi li sve okay! Imam mape, glasove.....sve je super :D :lol: jupiiiiiiiiiiiiiiiii.........
HTC Tattoo

Mozilla Firefox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
:: Motoluxe

Post od Mozilla Firefox »

Gagoooo da te onako zamolim :oops:
Ako mozes malo detaljnije da opises sta da radim sa IGO :roll:
HTC Tattoo_____N 95 8gb

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

Kako mislis sta da radis....prebacis na SD card ....takodje moras da imas i folder sa mapama, glasom, jos nekim stvarima i onda samo pokrenes instalaciju IGO app i to je to..podesis program, postavke i eto gotovoooo....mozda ovo sad malo smesno zvuci jer ne znam sta te zanima ,ako ti nesto treba od ovoga pisi na pp

P.S. Testirala sam navigaciju radi odlicno! :D :lol: :lol: :D

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

Ja trazim taj fajl i nema nista,samo neki kineski sajtovi na kojim naravno nista ne razumem :) :lol: :lol:

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

Poslala sam ti na pp...kome jos treba neka pise..pa da se bacimo na putovanja...LOL :D :wink: :D :D :D :D :D :D

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

prebacio na SD igo,instalirao i pise mi missing or incomplete folder IGO/content/lang sta da radim sad ? :) ne znam sta sve treba da se prebaci sem igo-a,mape da bi radilo kako treba ?
Poslednja izmena od makibiki u Uto, 17. Avg 2010. 18:35, izmenjeno 1 put ukupno.

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

Napisala sam ti mail da sacekas dok izvrsim upload pa da ti posaljem taj link....polako budi strpljiv...za jedno 20 minuta...pozdravvvv

Svi koji su dobili linkove.....folder SD card koriste tako sto u okviru njega imaju IGO folder..e njega prebaciti na memorijsku karticu u telefonu! :)

bojannds
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 17:44

Post od bojannds »

Gago,ajde i meni posalji taj link,jel je tu sve sta treba da se instalira,i srpski glasovi i karte??

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 14:17

Post od vylota »

Jel moze mala pomoc... upload-ovao sam slike kontakata sa gmail-a, ali mi neke prikazuje sa facebook znakicem. Kako to da ukinem i da mi se pojavljuju slike koje ja hocu? Znam da negde ima neka caka ali sam totalno zaboravio, a nije da nisam trazio :). Hvala na pomoci!

Odgovori