HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08
okay nasla sam...a sta sad dalje da radim....je l treba da se prvo ubaci neki folder na SD sa mapama, glasom, pa tek onda da pokrenem app.....mislim to je logino, zar ne? E sad gde stavljam taj folder na SD ili u memoriju telefona ....i nadjem mape i glas koji idu za svaki IGO ili treba nesto posebno?
Pise da IGO ne moze da se pokrene jer nemam dovoljno memorije u telefonu, sad me zanima na koju se memoriju odnosi na karticu ili na telefon i zna li neko koliko je memorije potrebno? Inace folder sam smestila na memorijsku karticu kao i app za instalaciju...
Pise da IGO ne moze da se pokrene jer nemam dovoljno memorije u telefonu, sad me zanima na koju se memoriju odnosi na karticu ili na telefon i zna li neko koliko je memorije potrebno? Inace folder sam smestila na memorijsku karticu kao i app za instalaciju...

Evo ovako.
Što se tiče memorije, u pitanju je interna memorija telefona. Aplikacija uzima negde oko 11mb interne memorije što je prilično puno kada je u pitanju Tattoo, ali tako je kako je.
A za ovo prvo si u pravu. Potrebno je da nađeš bilo koju verziju iGo 8.3x ili 8.4x koji sadrži i folder SD card > Igo. Taj iGo folder treba da iskopiraš u sdCard putem USB-a.
Zavinsno "kakav" iGo folder skineš, možda će biti potrebno da skineš i meni i glasove za srpski jezik, kao i mapu Srbije.
Nakon svega toga pokreneš aplikaciju i to je to. Rezolucija nije savršena, donji dugmići se ne vide celi, ali navigacija je odlična. Uostalom, tako je i kada se instalira i pomoću ruta.
Što se tiče memorije, u pitanju je interna memorija telefona. Aplikacija uzima negde oko 11mb interne memorije što je prilično puno kada je u pitanju Tattoo, ali tako je kako je.
A za ovo prvo si u pravu. Potrebno je da nađeš bilo koju verziju iGo 8.3x ili 8.4x koji sadrži i folder SD card > Igo. Taj iGo folder treba da iskopiraš u sdCard putem USB-a.
Zavinsno "kakav" iGo folder skineš, možda će biti potrebno da skineš i meni i glasove za srpski jezik, kao i mapu Srbije.
Nakon svega toga pokreneš aplikaciju i to je to. Rezolucija nije savršena, donji dugmići se ne vide celi, ali navigacija je odlična. Uostalom, tako je i kada se instalira i pomoću ruta.
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
Kako mislis sta da radis....prebacis na SD card ....takodje moras da imas i folder sa mapama, glasom, jos nekim stvarima i onda samo pokrenes instalaciju IGO app i to je to..podesis program, postavke i eto gotovoooo....mozda ovo sad malo smesno zvuci jer ne znam sta te zanima ,ako ti nesto treba od ovoga pisi na pp
P.S. Testirala sam navigaciju radi odlicno!

P.S. Testirala sam navigaciju radi odlicno!

prebacio na SD igo,instalirao i pise mi missing or incomplete folder IGO/content/lang sta da radim sad ?
ne znam sta sve treba da se prebaci sem igo-a,mape da bi radilo kako treba ?

Poslednja izmena od makibiki u Uto, 17. Avg 2010. 18:35, izmenjeno 1 put ukupno.