HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

brate baguje memorijska,bez memorijske znas i sam da ne moze da ti ga vidi kao disk drive,znaci menjaj memoriju...
ili probaj da je stavis u neki citac kartica i formatiras a gumicom za brisanje predji preko pozlacenih kontakta mozda su se zaprljali!!!

cheva
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Avg 2006. 11:10

Post od cheva »

[quote="skar"][/quote]

OK,probacu...Nego gde naci dobre aplikacije za wild fire,daj neki link na pm.

pozz

edit:

Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

jbg market ili app brain,mada na ovom drugom i nisu bas pouzdani sto se tice..mnoge aplikacije ne mogu da se skinu
:x :x

cheva
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od cheva »

[quote="skar"][/quote]
ok,..hvala

edit:

Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Imam ovaj tel vec mesec dana i odlican je za ove pare,nego me muci jedan problem...pre sedam dana sam primetio da mi tel. usporava kad ga otkljucam i cak kad skrolujem kroz menu secka. skinuo sam sa marketa cpu monitor i pokazuje mi da je cpu pri svakom malo brzem pokretu zauzet 100%. cak kada igram abduction mi secka a pre nisam imao problema...skroz sam restartovao tel. i mem. karticu i nista i dalje isto. da i neko ima slicnih problema i da li ima neki predlog? Bas mi smeta,ne znam sta da radim??? :cry:

cheva
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od cheva »

Meni se nesto slicno desilo,bukvalno danas.Mada sam ga zatrpao sa gomilom aplikacija.toliko da mi je prijavio nedostatak prostora...Desi mi se i da kad udjem u pozive,moram da sacekam 1-2 sec.kako izlistao pozive,a u nekoj igrici(roller coster)ili sl. sam primetio i znatno seckanje,mada nisam siguran da je igrica bas za njegovu rezoluciju i procesor,mozda je malo i do toga.
Inace moram reci,bar meni odlican telefon sa jednom velikom zamerkom,sve sto se instalira ide na memoriju tel i onda brzo dolazi do problema sa slobodnim prostorom,a pri tom kartica skoro prazna.

pozdrav

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

PA tako je kod svakoga androida da sve ide na memoriju telefona, za to onda se napravi app2sd i onemash problema sa memorijom, jer tada sve ide na memorijsku karticu.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

e posto nisam upucen u to...moze li malo pojasnjenje...il bar link gde cu ga naci...imam 8gb karticu ali dz kad sve ide na memoriju telefona..
ajmo coce pomagaj ako znas!!! :D :D

cheva
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od cheva »

i ja se priajvljujem kao neupuceni ...molim za pomoc,podeli tajnu sa nama 8) :shock: :D

Sem toga zaista ne vidim nista drugo kao manu,mnogi komentarisu displej ali ja mislim da je sasvim ok

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

po meni je displej poprilicno los..npr kad podesim onaj njihov HT ID CALLER,kad me neko poziva slika je ocajna :shock:
jos ima dosta stvari koje pokazuju inferiornost ovog displeja....izmedju ostalog surf netom,pri brzom skrolovanju...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Cheva display je po meni najgori ne znam da li si koristio nekada neki veci telefon sa vecom rezolucijom ogromna je razlika. Inache app2sd morash rutovanjem i morash da imash rom tj sistem koji prpoznaje particiju koju napravish na memoriskoj kartici.

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Jel neko updait-ovo ovaj tel. ..pise da je izasao update za njega a meni nista ne izbacuje? Jel moze neko da iznese neke utiske posle updaita...cuo sam da se ljudi zale da im ne radi wifi ili da nemogu da ih dobiju a oni mogu da pozovu...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

"Odradio" update.
Nista revolucionarno.Konkretno neka poboljsanja vezana za neke sync stvari.
A o pomenutim problemima,bar u mom slucaju,nema ni govora. Inace ukoliko ti nista ne "izbacuje",pokusaj manual check,s' vremena na vreme.
Slika

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

crni6 napisao:Jel neko updait-ovo ovaj tel. ..pise da je izasao update za njega a meni nista ne izbacuje?
Ни мени још увијек...
И да ли се зна када да очекујемо 2.2?

Mugamba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Avg 2010. 00:19

Post od Mugamba »

Pre nego sto pocnete citati ovaj post orostite mi na ne povezanosti i gramatici koje skoro da i nema...

Uf odradi i ja update danas mi izbaci da ga uradim i dvoumim se ja ma reko uradicu...Lepo on skine update ugasi se telefon opet upali krenu da radi instalaciju bla bla i onda se upali beo ekran ispisao ono HTC i tu se zapuca jedno dobrih 15 min. Poludim reko zabagovalo se nesto izvatim ja seljak bateruju vratim kad ono se pojavi slika telefon i preko njega neki ! u trouglu pretrnem ja tu na brzaka vidim nista se ne desava power dugme ne reaguje opet ja izvadim bateriju upalim telefon kad ono pojavi se kao bios u windowsu ( nisam neki android strucnjak) tako mi najvise izgledalo moze se skrolovati na volume dugme i power za selekt od straha da sam nesto skrljao jedino sam video recovery opciju :D bilo je jos nesto ne secam se sta :D ja uradim recovery i tel se upali lepo normalno sve super i jos mi ispisa da je uradjen update... :D jos sam mokar preznoio sam se 100 puta...
E sada nekoliko pitanja:
Sta je taj "bios" predstavljao?
Kako da znam da li je rootovan telefon?(predpostavljam da nije, ali kako uopste znati da li je rootovan)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

To je rezultat tvog vadjenja baterije i ostalog.
"Taj bios" je boot.Rezultat toga je najblaze receno pojava startUp samog systema,odnosno boot.
Da li ti je telefon root-ovan ili ne mozes proveriti na X nacina,da ne duzim.
Draco,update se ocekuje za 10-15ak dana.
Posto je HTC "veoma azuran" po tom pitanju,slobodno se opusti do novembra.
Slika

Mugamba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Avg 2010. 00:19

Post od Mugamba »

Ok kako se taj boot pokrece inace ovako posto predpostavljam da moze...
Daj reci jedan od tih X nacina ne moras duziti...

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

Сад ми је лакше, видим да нисам једини тутук за Андроид :D
Цале, хвала за инфо...тако сам нешто и претпостављао. А за њихову ажурност, да позната ми је :roll:

malenica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 01:57

Post od malenica »

Uzela sam htc wildfire,prvi android :) Zahvaljujuci ovom forumu vec sam poskidala neke zanimljive aplikacije itd.Imam jedno pitanje, skinula sam task killer i kad to kliknem stiklirane su mi cini mi se sve aplikacije,jel treba da kliknem na kill selected apps ili nesto da odstikliram,nije mi bas najjasnije.pise mi available memory 53M?
I preporucite mi neku tastaturu,ova bas i nije laka za kuckanje.
hvala unapred na odgovoru.

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

Треба да селектујеш апликације које не користиш а које још увијек "раде" у позадини... Ако имаш widgete, њих оставиш, оставиш Gmail и сличне ствари које требају да буду активне цијело вријеме, остало селектујеш и килнеш :wink:
Ја користим српску ћирилично/латиничну тастатуру, има је на Маркету.

Odgovori