HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
[quote="skar"][/quote]
OK,probacu...Nego gde naci dobre aplikacije za wild fire,daj neki link na pm.
pozz
edit:
Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
OK,probacu...Nego gde naci dobre aplikacije za wild fire,daj neki link na pm.
pozz
edit:
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*
[quote="skar"][/quote]
ok,..hvala
edit:
ok,..hvala
edit:
Imam ovaj tel vec mesec dana i odlican je za ove pare,nego me muci jedan problem...pre sedam dana sam primetio da mi tel. usporava kad ga otkljucam i cak kad skrolujem kroz menu secka. skinuo sam sa marketa cpu monitor i pokazuje mi da je cpu pri svakom malo brzem pokretu zauzet 100%. cak kada igram abduction mi secka a pre nisam imao problema...skroz sam restartovao tel. i mem. karticu i nista i dalje isto. da i neko ima slicnih problema i da li ima neki predlog? Bas mi smeta,ne znam sta da radim??? 

Meni se nesto slicno desilo,bukvalno danas.Mada sam ga zatrpao sa gomilom aplikacija.toliko da mi je prijavio nedostatak prostora...Desi mi se i da kad udjem u pozive,moram da sacekam 1-2 sec.kako izlistao pozive,a u nekoj igrici(roller coster)ili sl. sam primetio i znatno seckanje,mada nisam siguran da je igrica bas za njegovu rezoluciju i procesor,mozda je malo i do toga.
Inace moram reci,bar meni odlican telefon sa jednom velikom zamerkom,sve sto se instalira ide na memoriju tel i onda brzo dolazi do problema sa slobodnim prostorom,a pri tom kartica skoro prazna.
pozdrav
Inace moram reci,bar meni odlican telefon sa jednom velikom zamerkom,sve sto se instalira ide na memoriju tel i onda brzo dolazi do problema sa slobodnim prostorom,a pri tom kartica skoro prazna.
pozdrav
Pre nego sto pocnete citati ovaj post orostite mi na ne povezanosti i gramatici koje skoro da i nema...
Uf odradi i ja update danas mi izbaci da ga uradim i dvoumim se ja ma reko uradicu...Lepo on skine update ugasi se telefon opet upali krenu da radi instalaciju bla bla i onda se upali beo ekran ispisao ono HTC i tu se zapuca jedno dobrih 15 min. Poludim reko zabagovalo se nesto izvatim ja seljak bateruju vratim kad ono se pojavi slika telefon i preko njega neki ! u trouglu pretrnem ja tu na brzaka vidim nista se ne desava power dugme ne reaguje opet ja izvadim bateriju upalim telefon kad ono pojavi se kao bios u windowsu ( nisam neki android strucnjak) tako mi najvise izgledalo moze se skrolovati na volume dugme i power za selekt od straha da sam nesto skrljao jedino sam video recovery opciju
bilo je jos nesto ne secam se sta
ja uradim recovery i tel se upali lepo normalno sve super i jos mi ispisa da je uradjen update...
jos sam mokar preznoio sam se 100 puta...
E sada nekoliko pitanja:
Sta je taj "bios" predstavljao?
Kako da znam da li je rootovan telefon?(predpostavljam da nije, ali kako uopste znati da li je rootovan)
Uf odradi i ja update danas mi izbaci da ga uradim i dvoumim se ja ma reko uradicu...Lepo on skine update ugasi se telefon opet upali krenu da radi instalaciju bla bla i onda se upali beo ekran ispisao ono HTC i tu se zapuca jedno dobrih 15 min. Poludim reko zabagovalo se nesto izvatim ja seljak bateruju vratim kad ono se pojavi slika telefon i preko njega neki ! u trouglu pretrnem ja tu na brzaka vidim nista se ne desava power dugme ne reaguje opet ja izvadim bateriju upalim telefon kad ono pojavi se kao bios u windowsu ( nisam neki android strucnjak) tako mi najvise izgledalo moze se skrolovati na volume dugme i power za selekt od straha da sam nesto skrljao jedino sam video recovery opciju

E sada nekoliko pitanja:
Sta je taj "bios" predstavljao?
Kako da znam da li je rootovan telefon?(predpostavljam da nije, ali kako uopste znati da li je rootovan)
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
To je rezultat tvog vadjenja baterije i ostalog.
"Taj bios" je boot.Rezultat toga je najblaze receno pojava startUp samog systema,odnosno boot.
Da li ti je telefon root-ovan ili ne mozes proveriti na X nacina,da ne duzim.
Draco,update se ocekuje za 10-15ak dana.
Posto je HTC "veoma azuran" po tom pitanju,slobodno se opusti do novembra.

"Taj bios" je boot.Rezultat toga je najblaze receno pojava startUp samog systema,odnosno boot.
Da li ti je telefon root-ovan ili ne mozes proveriti na X nacina,da ne duzim.
Draco,update se ocekuje za 10-15ak dana.
Posto je HTC "veoma azuran" po tom pitanju,slobodno se opusti do novembra.

Uzela sam htc wildfire,prvi android
Zahvaljujuci ovom forumu vec sam poskidala neke zanimljive aplikacije itd.Imam jedno pitanje, skinula sam task killer i kad to kliknem stiklirane su mi cini mi se sve aplikacije,jel treba da kliknem na kill selected apps ili nesto da odstikliram,nije mi bas najjasnije.pise mi available memory 53M?
I preporucite mi neku tastaturu,ova bas i nije laka za kuckanje.
hvala unapred na odgovoru.

I preporucite mi neku tastaturu,ova bas i nije laka za kuckanje.
hvala unapred na odgovoru.