Harthouse, sve je u redu, procitao sam ja tvoj post u celosti, ali sam se konkretno nadovezao na tvoje ponovljeno pitanje, koje sam citirao, i na koje sam ti i dao odgovor
Iskreno, nisam ni ja koristio net preko mobilne mreze, sve do pre neki dan, ali i sada je to minimalno.
Resio sam da stavim neki program za navigaciju, pa ako iko zeli da stavi svoje utiske oko programa koji koriste za tu namenu, svaki komentar je vise nego obrodosao i pomocice mi da se i sam na kraju odlucim...
Jel neko odradio S-OFF (tj. totalni root i prisstup sistemu i brz ulaska u recovery mod)? Jel bilo problema? Ja cu to svakako odraditi ovih dana pa cu dati utiske, a nadam se da cu stici da postavim i neko jasno uputstvo na srpskom..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Da li je to izasla neka nova metoda za root?Koliko sam te razumeo Ninolina ti pricas o necemu novom.Koja je razlika izmedju toog root-a i ovog starog unrevoked?
toda81, evo blizeg objasnjenja.. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=794314
Neophodno je da vec imas rootovan tel da bi ovo mogao da izvedes.. Kada odradis S-OFF dobijas apsolutni pristup sistemu.. Sve ono za sta ti je trebao recovery mod, sada mozes da uradis u ukljucenom tel..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Društvo, jel izašao neki novi radio? Koja je trenutno poslednja verzija? Ono što je bilo najnovije pre par nedelja (ne mogu sad da se setim tačno, ali pisao sam o tome), meni nikako nije valjalo, a željan sam da probam nešto novo, da vidim ima li pomaka u nekim sitnicama koje mi pomalo smetaju.
Azimuth napisao:vnugo, imas temu o navigaciji dole u Kaficu pa tamo postavi pitanje. Ali ukratko, iGo trazis i njega koristi. Za sve ostalo tamo pitaj
Samo me jedna stvar interesuje, a tamo vidim da bas i nije preterano ziva tema. Koja je razlika izmedju iGo my way i iGo motonav-a? Samo u rezoluciji? Odnosno koje je bolje resenje za Desire...?
Ninolina, to je bas dobro,ali sta ako nam se sa telefonom slucajno poigra neki prijatelj,a mi imamo taj totalni pristup...moze da napravi dobru stetu...Ako gresim ispravite me.Moze li neko da objasni kako se menjaju font-ovi na androidu?Znam onu app sa fontovima,ali mi se ne svidjaju fontovi koji se u njoj nalaze
Drugari, da li ste ovih dana, tačnije danas, imali nekih problema sa mrežom ? Pre sat vremena, dok sam bio u marketu, phone mi je 3 puta ispadao iz mreže i još jednom se to desilo kad sam stigao kući. Do sada nisam primećivao takve tripove... Da li je to neki problem sa baznom stanicom ili je nešto do telefona ?
Harthouse, a koji provajder je u pitanju? Primetio sam danas u par navrata da mi je signal znacajno slabiji kod mts-a, sudeci po ovim crticama, i da se 3G gubio pa sam ostajao na edge, tako da sumnjam da ti je do telefona.
Azimuth, da, kao i kod tebe, u pitanju je mts... Znaš kako se to manifestovalo ?! U momentu kad sam hteo da pozovem broj, telefon ispadne iz mreže i to se desilo 3 puta uzastopno i sva 3 puta sam pozivanje broja ostvario iz drugog pokušaja !
araphel, najnoviji radio, koliko ja znam, je : 32 .48.00 . 32 U _5 .11 .05.14
Mislim da si ti isprobao verziju .10 koja je izasla pre ove.. Mada, nesto i ne hvale preterano ni ovu najnoviju verziju.. Mnogi se vracaju na starije..
Harthouse, bez brige, nije ti do telefona
Kazem, i meni je u par navrata bio ocajan signal na oba telefona. Nego, konstatacija, kad je na edge i kad sam na netu jednostavno sam nedostupan. Kontam da je to problem na svakom telefonu ali da ne piskaram na 100 strana.
Ninolina, hvala za info. meni je ta prethodna bas pravila problem sa digitalizovanim zvukom i pretvaranjem govora u nekakve nedefinisane mehanicke brbuljave zvuke. Dakle ostajem na staritetima XD
Ninolina, odradio sam S-OFF uspešno... Nisam još stigao da istestiram phone, a iskreno nisam ni svestan šta sam puno s tim postigao (osim recovery mod-a). Ono što sam za početak promenio je splash screen i onog ugly Jocker-a zamenio sa stock splash screen-om
Prijatelju sam nasao igo navigaciju koju sam skinuo u komp ali komp nju vidi kao nepoznati objekat,isto kao kada se skine neka aplikacija za symbian a u komp nije instaliran ps-suitite.Dali postoji neki program za android koji programe za android spremi za instaliranje kao sto to radi ps-suitit za symbian.
To se prikazuje kao APK File.
Da li je moguce da bas niko ne koristi neke druge fontove osim onih koji se nalaze u onoj app ciji sam naziv zaboravio jer nije vredna pomena jer ima bez vezne fontove...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.