HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Harthouse, sve je u redu, procitao sam ja tvoj post u celosti, ;) ali sam se konkretno nadovezao na tvoje ponovljeno pitanje, koje sam citirao, i na koje sam ti i dao odgovor 8)

Iskreno, nisam ni ja koristio net preko mobilne mreze, sve do pre neki dan, ali i sada je to minimalno.

vnugo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 14:34

Post od vnugo »

Resio sam da stavim neki program za navigaciju, pa ako iko zeli da stavi svoje utiske oko programa koji koriste za tu namenu, svaki komentar je vise nego obrodosao i pomocice mi da se i sam na kraju odlucim... 8)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

vnugo, imas temu o navigaciji dole u Kaficu pa tamo postavi pitanje. Ali ukratko, iGo trazis i njega koristi. Za sve ostalo tamo pitaj

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Jel neko odradio S-OFF (tj. totalni root i prisstup sistemu i brz ulaska u recovery mod)? Jel bilo problema? Ja cu to svakako odraditi ovih dana pa cu dati utiske, a nadam se da cu stici da postavim i neko jasno uputstvo na srpskom..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li je to izasla neka nova metoda za root?Koliko sam te razumeo Ninolina ti pricas o necemu novom.Koja je razlika izmedju toog root-a i ovog starog unrevoked?
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

toda81, evo blizeg objasnjenja.. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=794314

Neophodno je da vec imas rootovan tel da bi ovo mogao da izvedes.. Kada odradis S-OFF dobijas apsolutni pristup sistemu.. Sve ono za sta ti je trebao recovery mod, sada mozes da uradis u ukljucenom tel..:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Društvo, jel izašao neki novi radio? Koja je trenutno poslednja verzija? Ono što je bilo najnovije pre par nedelja (ne mogu sad da se setim tačno, ali pisao sam o tome), meni nikako nije valjalo, a željan sam da probam nešto novo, da vidim ima li pomaka u nekim sitnicama koje mi pomalo smetaju.

vnugo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 14:34

Post od vnugo »

Azimuth napisao:vnugo, imas temu o navigaciji dole u Kaficu pa tamo postavi pitanje. Ali ukratko, iGo trazis i njega koristi. Za sve ostalo tamo pitaj
Samo me jedna stvar interesuje, a tamo vidim da bas i nije preterano ziva tema. Koja je razlika izmedju iGo my way i iGo motonav-a? Samo u rezoluciji? Odnosno koje je bolje resenje za Desire...? :?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

vnugo
Jeсте. Motonav :wink:
Слобода или смрт

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ninolina, to je bas dobro,ali sta ako nam se sa telefonom slucajno poigra neki prijatelj,a mi imamo taj totalni pristup...moze da napravi dobru stetu...Ako gresim ispravite me.Moze li neko da objasni kako se menjaju font-ovi na androidu?Znam onu app sa fontovima,ali mi se ne svidjaju fontovi koji se u njoj nalaze
Note IV N9100 dual

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Drugari, da li ste ovih dana, tačnije danas, imali nekih problema sa mrežom ? Pre sat vremena, dok sam bio u marketu, phone mi je 3 puta ispadao iz mreže i još jednom se to desilo kad sam stigao kući. Do sada nisam primećivao takve tripove... Da li je to neki problem sa baznom stanicom ili je nešto do telefona ? :?
HTC Desire + MIUI 0.11.12

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Harthouse, a koji provajder je u pitanju? Primetio sam danas u par navrata da mi je signal znacajno slabiji kod mts-a, sudeci po ovim crticama, i da se 3G gubio pa sam ostajao na edge, tako da sumnjam da ti je do telefona.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Harthouse »

Azimuth, da, kao i kod tebe, u pitanju je mts... Znaš kako se to manifestovalo ?! U momentu kad sam hteo da pozovem broj, telefon ispadne iz mreže i to se desilo 3 puta uzastopno i sva 3 puta sam pozivanje broja ostvario iz drugog pokušaja ! :|

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

araphel, najnoviji radio, koliko ja znam, je : 32 .48.00 . 32 U _5 .11 .05.14
Mislim da si ti isprobao verziju .10 koja je izasla pre ove.. Mada, nesto i ne hvale preterano ni ovu najnoviju verziju.. Mnogi se vracaju na starije..

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Harthouse, bez brige, nije ti do telefona :wink:
Kazem, i meni je u par navrata bio ocajan signal na oba telefona. Nego, konstatacija, kad je na edge i kad sam na netu jednostavno sam nedostupan. Kontam da je to problem na svakom telefonu ali da ne piskaram na 100 strana.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, hvala za info. meni je ta prethodna bas pravila problem sa digitalizovanim zvukom i pretvaranjem govora u nekakve nedefinisane mehanicke brbuljave zvuke. Dakle ostajem na staritetima XD

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Harthouse »

Azimuth, hvala na razrešenju velike misterije !!! :roll:

Ninolina, odradio sam S-OFF uspešno... Nisam još stigao da istestiram phone, a iskreno nisam ni svestan šta sam puno s tim postigao (osim recovery mod-a). Ono što sam za početak promenio je splash screen i onog ugly Jocker-a zamenio sa stock splash screen-om :wink:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Prijatelju sam nasao igo navigaciju koju sam skinuo u komp ali komp nju vidi kao nepoznati objekat,isto kao kada se skine neka aplikacija za symbian a u komp nije instaliran ps-suitite.Dali postoji neki program za android koji programe za android spremi za instaliranje kao sto to radi ps-suitit za symbian.
To se prikazuje kao APK File.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Harthouse »

deksicom, jedini koji znam je HTC Sync. Poslednja verzija je 3.0:

http://www.htc.com/www/SupportDownload. ... &dl_id=982

:wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da li je moguce da bas niko ne koristi neke druge fontove osim onih koji se nalaze u onoj app ciji sam naziv zaboravio jer nije vredna pomena jer ima bez vezne fontove... :smutny:
Note IV N9100 dual

Odgovori