HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

djoni, ova laputa app izgleda i sljaka extra.
jel ima takvo nesto za WM? smor je da skrolujes po ekranu levo-desno!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mrkixxx, za Windows Mobile (a i neke druge platforme) imas MobiPocket Reader. Mislim da je opisan u temi o WM aplikacijama (koja je pravo mesto za pitanja o aplikacijama).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

mrkixxx, imas za WM aplikaciju Freda. Nije toliko vizuelno atraktivna, ali je vrlo funkionalna.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

mozda nije pitanje za ovde ali .... da Garmin i IGO za 6.1 rade na 6.5 ?
Posto nikako da nadnjem za 6.5

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

lovd, rade naravno - 99% aplikacija jednako rade na svim verzijama WM od 5.0 do 6.5. Kernel WM 6.5 je identican kao na WM 6.1,6.0 i 5.0, odnosno to je Windows CE 5.2. Razlike su samo kozmeticke.
I da, ovo nije mesto za takvo pitanje, vec tema o aplikacijama ili GPS-u.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

pedjoni87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Sep 2010. 20:08

Post od pedjoni87 »

kupio sam fon u telenoru kako da koristim na njemu karticu 064,kad je stavim pise simlock zna li neko kako to da resim?veliko hvala

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

pedjoni87, idi u neki servis da ti flešuju softver i to je to.....naravno u sjučaju nekog kvara ili nečega verovatno ti neće priznati garanciju u Telenoru....tačnije 100% neće ( samo je pitanje hoće li provaliti da je telefon dekodiran )
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

pedjoni87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Sep 2010. 20:08

Post od pedjoni87 »

Znas li koliko ce to da kosta i koliko je to pouzdano da radim sto se tice fona?
P.S.imas li neke programe za njega posto sam ga juce dobio :)

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 00:33

Post od fenixbgd »

mozete li mi reci, kako da proverim koliko je sati telefon radio tj koliko je razgovarano na njemu? hvala

Daka020
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 16. Jun 2009. 04:48

Post od Daka020 »

mene zanima,jel zna nek0 kak0 m0gu da ga dek0diram ???
d0bi0 sam ga iz amerike,i k0diran je,nem0ze nasa kartica... jel m0ze nek0 da mi p0m0gne i da mi t0 kaze ???
TnXx

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

fenixbgd, all settings-system-device information-software information i tu ti pise koliko su tebe zvali i koliko si ti zvao pa saberi za ukupno vreme razgovora :wink:
and justice for all...

rilazi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Apr 2006. 14:03

Post od rilazi »

Daka020, mozes da dekodiras kod nas za 2000din, to je bar sto se tice Vranja. Verujem da je isto i u ostalim mestima u Srbiji

markomilicevic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Okt 2010. 21:46

Post od markomilicevic »

Da li neko mozda zna kako moze da se nabavi originalni stock (brendrani) rom iz Telenora?? Ili mozda ako neko ima taj originalni stock rom da se ekstrakuje pa da se ubaci...jel mozda ima neko neke slicne ideje... Pozz

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Taj orginalni stock rom iz telenora je jedan od orginalnih stock romova koje imas na xda nedge.. samo moras da provalis koji je ... samo ti treba neko ko je kupio preko telenora a nije flesovao niti bilo sta.. ili da odes do telenora i, ako ima telefona, da pogledas koji je rom :) u svakom slucaju, to i mene interesuje, tako da, ako saznas koja verzija roma je, napisi ovde, ja cu ti na pp dati download link... i ja cu se raspitati takodje :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

pedjoni87, ne znam, ali sam bas danas video oglas da neki lik za 50 jura dekodira ovaj fon iz Telenora.....možda malo puno, ali šta znam.....i nemam još programe, nemam ni tel xaxaxa :lol: čekam da me ovi VIP-ovi genijalci pozovu i ponude mi nešto, ugovor sa N95 mi ističe za 2 meseca i ostavio sam tamo nepunih 200k dinara do sada, pa bi bilo lepo da spuste cenu HD2 ili eventualno Samsunga Galaxy S posto 32 ili 30 hiljada uz najveću tarifu nemam nameru da dam :angry:

U slučaju da ne, eto mene u Telenoru po HD2 :D jedino mi bruka žao broja pošto je nezdravo dobar, ima samo dve razlicite cifre

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Maj 2006. 22:08

Post od Yuba »

hd2 je ok tel no ima decije bolesti mobilne telefonije,naima white exposure priliko fotografisanja sa blicem u nocnim uslovima je uzasan,slika cesto bude prebljestava i presvetla,nikakav cooked firmware ne moze da resi ovo,kamera u video modu pravi mutne snimke cak iako je vga rezolucija u pitanu,jednostvano postoje mnogo jeftinij modeli koji snimaju sa istim 5mpx kamerom,i prave daleko bolje fotke i video..sto se tice igranja sa softverom tu je ful brz i pristupacan..mnogo dobre stvari se mogu ubaciti u tel...e sad sto se tice najostljivijeg dela na njemu ekrana...samo jedno..pazite da vam ne ispadne ili slicno..puca kao od sale..aa sto se tice dekodiranja i otkljucavanja sa mreze..moze..sve sljaka ok..ima cak opciju da se na njega instalira i andorid no ne sljaka sve kako treba..kamera je tada super...kao na desire...

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Razlog zasto su mnogi kupili HD2: video
Kako kaze Cotulla, ovo je jos uvek test faza i ne zna se ETA, ali makar znamo da mozemo da ocekujemo.

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Maj 2006. 22:08

Post od Yuba »

tel nije hardverski podoban za wm7 ..mozda ce to i raditi ali ne kako treba,uvek nesto fali kao i sa androidom kada se ubaci u hd2 isto..nesto radi nesto ne radi,hd2 je perfektan tel ali sa ociglednim manama,wm7 prosto nije predvidjen za aparat koji ima vise od 3 hardverska dugmeta ispod dipsleya

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

Imam ja jedno pitanje: kada bih uzeo ovaj fon u Telenoru i dao da mi ga otkljucaju u neki servis, da li će to posle šljakati normalo, net na primer? Sa VIP karticom?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Da, onda tel. radi sa svim karticama, ali potrebno je da se raspitas da li je moguce otkljucati HD2. Naravno, po pravilima Telenora, nakon dekodiranja Telenorova garancija ti vise ne vazi.

Odgovori