HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
mrkixxx, za Windows Mobile (a i neke druge platforme) imas MobiPocket Reader. Mislim da je opisan u temi o WM aplikacijama (koja je pravo mesto za pitanja o aplikacijama).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
lovd, rade naravno - 99% aplikacija jednako rade na svim verzijama WM od 5.0 do 6.5. Kernel WM 6.5 je identican kao na WM 6.1,6.0 i 5.0, odnosno to je Windows CE 5.2. Razlike su samo kozmeticke.
I da, ovo nije mesto za takvo pitanje, vec tema o aplikacijama ili GPS-u.
I da, ovo nije mesto za takvo pitanje, vec tema o aplikacijama ili GPS-u.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 07. Okt 2010. 21:46
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Taj orginalni stock rom iz telenora je jedan od orginalnih stock romova koje imas na xda nedge.. samo moras da provalis koji je ... samo ti treba neko ko je kupio preko telenora a nije flesovao niti bilo sta.. ili da odes do telenora i, ako ima telefona, da pogledas koji je rom
u svakom slucaju, to i mene interesuje, tako da, ako saznas koja verzija roma je, napisi ovde, ja cu ti na pp dati download link... i ja cu se raspitati takodje 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
pedjoni87, ne znam, ali sam bas danas video oglas da neki lik za 50 jura dekodira ovaj fon iz Telenora.....možda malo puno, ali šta znam.....i nemam još programe, nemam ni tel xaxaxa
čekam da me ovi VIP-ovi genijalci pozovu i ponude mi nešto, ugovor sa N95 mi ističe za 2 meseca i ostavio sam tamo nepunih 200k dinara do sada, pa bi bilo lepo da spuste cenu HD2 ili eventualno Samsunga Galaxy S posto 32 ili 30 hiljada uz najveću tarifu nemam nameru da dam
U slučaju da ne, eto mene u Telenoru po HD2
jedino mi bruka žao broja pošto je nezdravo dobar, ima samo dve razlicite cifre

U slučaju da ne, eto mene u Telenoru po HD2

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
hd2 je ok tel no ima decije bolesti mobilne telefonije,naima white exposure priliko fotografisanja sa blicem u nocnim uslovima je uzasan,slika cesto bude prebljestava i presvetla,nikakav cooked firmware ne moze da resi ovo,kamera u video modu pravi mutne snimke cak iako je vga rezolucija u pitanu,jednostvano postoje mnogo jeftinij modeli koji snimaju sa istim 5mpx kamerom,i prave daleko bolje fotke i video..sto se tice igranja sa softverom tu je ful brz i pristupacan..mnogo dobre stvari se mogu ubaciti u tel...e sad sto se tice najostljivijeg dela na njemu ekrana...samo jedno..pazite da vam ne ispadne ili slicno..puca kao od sale..aa sto se tice dekodiranja i otkljucavanja sa mreze..moze..sve sljaka ok..ima cak opciju da se na njega instalira i andorid no ne sljaka sve kako treba..kamera je tada super...kao na desire...
Da, onda tel. radi sa svim karticama, ali potrebno je da se raspitas da li je moguce otkljucati HD2. Naravno, po pravilima Telenora, nakon dekodiranja Telenorova garancija ti vise ne vazi.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●