HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Drazenlj, smanji osvetljenje, iskljuci 3G i drzi ga na 2G ili jednostavno ga drzi podalje od neta, gasi aplikacije kad izadjes iz njih, gasi BT itd.... Sve u svemu, nema tu mnogo pomoci, mislim da je bilo negde reci kako bi trebalo jednom ili dva puta mesecno da se isprazni baterija do kraja i da se puni 8 sati u kontinuitetu dok je telefon ugasen. To navodno produzava vec baterije. Neko je to spominjao, ja licno nisam probao pa ne mogu da kazem da li pomaze ili ne.
Jednostavno, telefon sa ovoikim displejom srce bateriju kao lud, to je i normalno...mada, manje vise, svima baterija traje oko jednog dana tako da nisi jedini, ako te to tesi...
Jednostavno, telefon sa ovoikim displejom srce bateriju kao lud, to je i normalno...mada, manje vise, svima baterija traje oko jednog dana tako da nisi jedini, ako te to tesi...
Evo jedan zanimljiv test
http://www.youtube.com/watch?v=f5rG9juXWTM
http://www.youtube.com/watch?v=f5rG9juXWTM
najbolji lek za bateriju nisu ni task manageri niti iskljucivanje 3g niti deaktivacija pristupa internetu, vec root pa onda instalacija setCPU, i igranje sa taktom procesora. Poslusao sam ljude kad su vode pricali o tome, i sada mi telefon izdrzava ceo dan poprilicno teske upotrebe, ili do dva dana nekog umerenog koriscenja. Doduse, dvaput mi se desilo da ga umereno koristim 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Hvala svima na odgovorima i pomoci..
Saznala sam iz pouzdanog izvora da je, konkretno, za Desire sa Telenora moguce otkljucavanje, ali je neophodno da se telefon otvara.. Ne znam sta mu rade kad ga otvore, ali je vazno da je to ipak moguce..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Posto treba uskoro da kupim HTC desire, trebao sam i prije ali nisam imao vremena. Pa me interesuje da li je HTC desire black edition, amoled ekran? I ima li razlike od drugih htc desire koji nisu "black edition"?
Edit: Posto sam nasao na forumu da je samo problem ako je s lcd ekran onda ne moze da se uradi root. E sada me interesuje da li je to do sada promijenjeno da li se moze rootovati?
Edit: Posto sam nasao na forumu da je samo problem ako je s lcd ekran onda ne moze da se uradi root. E sada me interesuje da li je to do sada promijenjeno da li se moze rootovati?
Poslednja izmena od alekciric u Pet, 05. Nov 2010. 21:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Imam problem sa videom od kada sam ubacio leedroid 2.2e.Kada snimam video izgleda kao da snima normalno,ali kada pustam video preko telefona secka na svakih 30-ak sekundi,a i kada prebacim na komp isti taj video opet secka.Ovakav problem nisam imao na prethodnoj verziji leedroid 2.2d.Na toj verziji mi je video bio super inije seckao kada ga pustam ni na kompu,a ni na telefonu.Samo da napomenem da sam snimao u najvecoj rezoluciji,tj 720p////EDIT:Kako mogu u hancdent sms aplikaciji da iskljucim da mi se poruka odmah ne ocitava na ekranu?
Note IV N9100 dual
@Ninolina
Izgleda da niko na XDA nije probao da setapuje jedan Desire pomocu Nandroida sa drugog... snq- misli da moze, a ja nesto mislim da si vec probala - obavezno javi kako je proslo, zanima me:)
ocekuje se V2.2f u toku noci, al ja moram da spavam...
Izgleda da niko na XDA nije probao da setapuje jedan Desire pomocu Nandroida sa drugog... snq- misli da moze, a ja nesto mislim da si vec probala - obavezno javi kako je proslo, zanima me:)
ocekuje se V2.2f u toku noci, al ja moram da spavam...
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
araphel, probaj leedroid,neces se pokajati.\nista te ne kosta da probas.Da li neko moye da mi ostavi link ya kernel ya leedroid 2.2f jer nikako ne uspevam da ga pronadjem,a hocu da predjem na leedroid 2.2f zato jer na 2.2e imam problem sa seckanjem videa kada ga pustam na tel i na kompu
Note IV N9100 dual
Nisu čini mi se ni uploadovali sam kernel, pošto ljudi uglavnom nisu imali problema sa fleshom ROM-a. Pogledaj na mini-sajtu, ako tamo nema, ostaje ti da fleshuješ ceo 2.2f. Pošto te 2.2e zeza, full wipe.
Edit: pogledao sam ja, nema golog kernela. Predji na V2.2f, valjda će to da reši problem.
Edit: pogledao sam ja, nema golog kernela. Predji na V2.2f, valjda će to da reši problem.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
Evo upravo skidam LeeDroid 22.f, pa posto ne dolazim sa prethodne verzije LeeDroid ROMa samo da pitam: da li je potrebno da radim nesto specijalno, ili samo full wipe, instalacija kroz recovery, pa restore kroz Titanium? Skidam i ovaj najnoviji Radio,pa da li prvo da stavljam njega ili ROM? Da li uopste vredi stavljati taj radio (32.49) ili je bagovit kao i oni neki raniji?
Jos nesto: da li LeeDroid ROMovi imaju u sebi vec Circle Battery, ili moram da ga nabacujem posebno?
Unapred hvala na odgovorima
Jos nesto: da li LeeDroid ROMovi imaju u sebi vec Circle Battery, ili moram da ga nabacujem posebno?
Unapred hvala na odgovorima