HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Drazenlj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 15. Mar 2010. 20:42

Post od Drazenlj »

baterija mi traje jedva dan uzeo sam ga pre 5 dana vec me smara to punjenje a normalno koristim telefon ??? dali neko moze da i pomogne ?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Drazenlj, smanji osvetljenje, iskljuci 3G i drzi ga na 2G ili jednostavno ga drzi podalje od neta, gasi aplikacije kad izadjes iz njih, gasi BT itd.... Sve u svemu, nema tu mnogo pomoci, mislim da je bilo negde reci kako bi trebalo jednom ili dva puta mesecno da se isprazni baterija do kraja i da se puni 8 sati u kontinuitetu dok je telefon ugasen. To navodno produzava vec baterije. Neko je to spominjao, ja licno nisam probao pa ne mogu da kazem da li pomaze ili ne.
Jednostavno, telefon sa ovoikim displejom srce bateriju kao lud, to je i normalno...mada, manje vise, svima baterija traje oko jednog dana tako da nisi jedini, ako te to tesi...

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

najbolji lek za bateriju nisu ni task manageri niti iskljucivanje 3g niti deaktivacija pristupa internetu, vec root pa onda instalacija setCPU, i igranje sa taktom procesora. Poslusao sam ljude kad su vode pricali o tome, i sada mi telefon izdrzava ceo dan poprilicno teske upotrebe, ili do dva dana nekog umerenog koriscenja. Doduse, dvaput mi se desilo da ga umereno koristim :lol:

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Avg 2010. 22:34

Post od IvanP »

Meni čak četiri puta, ali i onda sam dopunjavao uveče. Otkud da znam kakav me dan sutra čeka. Drazenlj, pomiri se sa punjačem, ili odmah menjaj telefon :) :)
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Da li neko ima Desire uzet kod Telenora? Interesuje me da li ih daju zaključane na mrežu i da li ih je moguće dekodirati?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ninolina,pogledaj sledece teme klik i klik.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Čisto informativno pitanje.Da li je moguće da taj telefon ne može da se otključa bez otvaranja, da li su neki test point-i u pitanju ili šta?Da li neko uopšte u Srbiji može to da odradi?Pozdrav!

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ninolina, moj je zakljucan,uzeo sam ga u maju. Za dekodiranje ne znam,ali sam citao po nekim forumima da ljudi traze da im telenor otkljuca aparat,jer u ugovoru koji su sklopili nigde ne pise da je telefon zakljucan. Da li su uspeli,ne znam.
ex ivan87

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Hvala svima na odgovorima i pomoci..:-) Saznala sam iz pouzdanog izvora da je, konkretno, za Desire sa Telenora moguce otkljucavanje, ali je neophodno da se telefon otvara.. Ne znam sta mu rade kad ga otvore, ali je vazno da je to ipak moguce..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ninolina, moj je iz telenora i zakljucan je .
Note IV N9100 dual

alekciric
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 20. Sep 2010. 19:01

Post od alekciric »

Posto treba uskoro da kupim HTC desire, trebao sam i prije ali nisam imao vremena. Pa me interesuje da li je HTC desire black edition, amoled ekran? I ima li razlike od drugih htc desire koji nisu "black edition"?
Edit: Posto sam nasao na forumu da je samo problem ako je s lcd ekran onda ne moze da se uradi root. E sada me interesuje da li je to do sada promijenjeno da li se moze rootovati?
Poslednja izmena od alekciric u Pet, 05. Nov 2010. 21:48, izmenjeno 1 put ukupno.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Imam problem sa videom od kada sam ubacio leedroid 2.2e.Kada snimam video izgleda kao da snima normalno,ali kada pustam video preko telefona secka na svakih 30-ak sekundi,a i kada prebacim na komp isti taj video opet secka.Ovakav problem nisam imao na prethodnoj verziji leedroid 2.2d.Na toj verziji mi je video bio super inije seckao kada ga pustam ni na kompu,a ni na telefonu.Samo da napomenem da sam snimao u najvecoj rezoluciji,tj 720p////EDIT:Kako mogu u hancdent sms aplikaciji da iskljucim da mi se poruka odmah ne ocitava na ekranu?
Note IV N9100 dual

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od IvanP »

@Ninolina
Izgleda da niko na XDA nije probao da setapuje jedan Desire pomocu Nandroida sa drugog... snq- misli da moze, a ja nesto mislim da si vec probala - obavezno javi kako je proslo, zanima me:)

ocekuje se V2.2f u toku noci, al ja moram da spavam...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

IvanP, nisam jos probala.. Beli Desire stize tek sutra.. Eto, nesto i ja prva da probam.. Bilo vi super ako bi to radilo.. :-)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Dali neko ima ovaj problem sa seckanjem video klipova prilikom pustanja na kompu ili telefonu ?
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

KOnacno nocas instalirao i malo isprobao MIUI....nista se to meni ne svidja. Nelogicno, nezgrapno i suvise nalik na iPhone. Odustao i vratio se na isprobanu varijantu.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

araphel, probaj leedroid,neces se pokajati.\nista te ne kosta da probas.Da li neko moye da mi ostavi link ya kernel ya leedroid 2.2f jer nikako ne uspevam da ga pronadjem,a hocu da predjem na leedroid 2.2f zato jer na 2.2e imam problem sa seckanjem videa kada ga pustam na tel i na kompu
Note IV N9100 dual

IvanP
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od IvanP »

Nisu čini mi se ni uploadovali sam kernel, pošto ljudi uglavnom nisu imali problema sa fleshom ROM-a. Pogledaj na mini-sajtu, ako tamo nema, ostaje ti da fleshuješ ceo 2.2f. Pošto te 2.2e zeza, full wipe.
Edit: pogledao sam ja, nema golog kernela. Predji na V2.2f, valjda će to da reši problem.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Evo upravo skidam LeeDroid 22.f, pa posto ne dolazim sa prethodne verzije LeeDroid ROMa samo da pitam: da li je potrebno da radim nesto specijalno, ili samo full wipe, instalacija kroz recovery, pa restore kroz Titanium? Skidam i ovaj najnoviji Radio,pa da li prvo da stavljam njega ili ROM? Da li uopste vredi stavljati taj radio (32.49) ili je bagovit kao i oni neki raniji?

Jos nesto: da li LeeDroid ROMovi imaju u sebi vec Circle Battery, ili moram da ga nabacujem posebno?

Unapred hvala na odgovorima 8)

Odgovori