HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Za bateriju leka nema,samo ostaje da se navikavas,a od tebe zavisi koliko ce trajati taj proces,ali se potrudi da sto menje trasje da bi bio bezbolniji.Evo kompletnog foldera Igo i same app.Samo se ovo odraruje pa se folder iGO kopira na mmc i iGOMyWay_8.4.2.139242_JMX_tangbohu_jnorbi.apk pa se aplikacija instalira i to je sve.Ubacio sam ja sve potrebno u foldere
http://------------------
Miškoni:: Uklonjen link! Za postavljanje ovakvih stvari se komotno dobija ban, posebno kada je u pitanju neko sa ovolikim stažom na forumu!
Note IV N9100 dual
Pratio sam temu ali mi nije jasno kako bih mogao da resim problem,citao sam nesto ali mi nije jasno pa ako bi neko hteo da mi da pravu infrmaciju.Dobio sam zakljucan htc Desire iz inostranstva kakva je rpocedura za otkljucavanje,cuo sam da treba da se kupe neki kodovi (gde i kako?) i da li kasnije postoji mogucnost ponovnog zakljucavanja .Da li se kasnije moze odraditi update firmware-a bez problema?Molim nekoga ko to zna ili je radio tako nesto da mi da informaciju .Hvala.Moze i na PM
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 28. Sep 2010. 02:29
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
alekciric, naravno da se moze instalirati i bez root-a.
@Miskoni,izvinjavam se zbog linka,ali iskreno nista nije bilo iz lose namere.Samo sam hteo da pomognem forumasima,ali sam ocigledno pogresio.Hvala na razumevanju.Ako nekome zatreba nesto na pp mislim da moze da me kontaktira,a ako to ne sme neka me urednici upozore i ispostovacu sta mi kazu.POZdrav i jos jednom hvala na razumevanju
@Miskoni,izvinjavam se zbog linka,ali iskreno nista nije bilo iz lose namere.Samo sam hteo da pomognem forumasima,ali sam ocigledno pogresio.Hvala na razumevanju.Ako nekome zatreba nesto na pp mislim da moze da me kontaktira,a ako to ne sme neka me urednici upozore i ispostovacu sta mi kazu.POZdrav i jos jednom hvala na razumevanju
Note IV N9100 dual
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
toda81, znam da namera nije bila loša ali i ti znaš politiku foruma. Dogovorili smo se da sve vezano za razmenu ide preko privatnih poruka i neće biti nikakvih problema.
● PRAVILA FORUMA ●
Ljudi, kupio sam u radnji nov HTC Desire, otkljucan, i ne mogu da se konektujem na internet. Telekom je provajder, i mogu preko WI FI, ali ne mogu preko telekoma da surfujem.
Uputstvo za podesavanje sam procitao, prilicno je jednostavno, namestio sam MTS da bude provajder za internet, i jednostavno nece uopste.
Ima li kakvo resenje za ovo?
Uputstvo za podesavanje sam procitao, prilicno je jednostavno, namestio sam MTS da bude provajder za internet, i jednostavno nece uopste.
Ima li kakvo resenje za ovo?
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
danas sam pokusao da odradim rut preko unrevoked-a, i naleteo sam na problem
ajde da krenem redom
ubacio sam mo Hboot instalirao windows drivere
zatim sam pokreneo unrevoked koji nikako ne moze da detektuje moj mob
stalno ispsiuje wating for device
inace ukljucio sam i USB debuging
ima li neko ideju o cemu se radi?

ajde da krenem redom
ubacio sam mo Hboot instalirao windows drivere
zatim sam pokreneo unrevoked koji nikako ne moze da detektuje moj mob

inace ukljucio sam i USB debuging

ima li neko ideju o cemu se radi?
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
tolero, charge only jeste, imao sam GTC sync na kompu i HTC drivers, sve sam to deinstalirao, a na mobu nisam ni znao da postoji HTC sync, sad cu bas da pogledam 
au na telefonu imam 100 nekih stvari koje bi mogle biti to
a mozda i nesto drugo
ajde da nesto nebih sjebao, neka mi neko napise sta treba da uklonim sa moba?

au na telefonu imam 100 nekih stvari koje bi mogle biti to

Mirko BGD, kao sto je araphel napisao, instaliras htc sync, i kad odes tamo na programs videces da je htc drivers posebna stavka pored htc sync, i onda uninstaliras htc sync al ne diras drivers. Kad to odradis proveris da li ti na programs meniju stoji samo htc drivers, prikacis telefon na charge only i ukljucis usb debugging i to bi bilo to, trebalo bi da radi.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
araphel, vanjuska, hvala vam!!!! evp sad skidam sync 3.0 ima 66.6mb (nadam se da ove cifre ne predstavljaju nista )
pa cu videti kako ce se alje stvari odvijati 
HTC Desire uspesno rutovan
pracena uputstva: http://www.thedroiddemos.com/2010/09/20 ... lkthrough/
i naravno pomoc forumasa
e sad, zna li neko kako mogu da instaliram aplikacije na memorijsku? posto kuburim sa memorijom telefona

HTC Desire uspesno rutovan

pracena uputstva: http://www.thedroiddemos.com/2010/09/20 ... lkthrough/
i naravno pomoc forumasa

e sad, zna li neko kako mogu da instaliram aplikacije na memorijsku? posto kuburim sa memorijom telefona