HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Mirko BGD, kod mene radi taj tvoj NavNgo, ali ako te ne mrzi pošalji mi link za iGO, grafički mi je lepši i malko detaljniji, a inače i ovaj radi savršeno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

gargamel4, na MSN :)

HEEEEEEELP
ljudi baterija mi jedva izdrzi jedan dan!!!! nznm sta da radim, verovatno cu poruciti onu ruznu debelu sa ebaya, ali za nju nema silikonskih ledja :(

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Mirko BGD, ne sekiraj se jer je super sto ti baterija izdrzi i jedan dan.Ja mogu za par sati da je dovedem da se tel ugasi 8) Sve je stvar navike.Sutra vece cu da okacim link za downlod Igo-a za desire .
Note IV N9100 dual

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

mob je zaista odlican, ali brate da mi baterija ne izdrzi jedan dan :smutny: dzabe mi i procesor od 1ghz i sve ostalo :angry:
samo da nadjem silikonska ledja za onu nabudzenu bateriju i odmah je kupujem
e sad koliko je meni poznati za desire ima samo AMIGO, jos uvek nema primo, jel tako?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Mirko BGD, to je sasvim normalno da ti baterija izdrzi jedan dan i onda gekne. A ako intenzivnije koristis telefon, nece trajati ni toliko, cak i sa instaliranim setCPU i svim drugim mogucim zezalicama. Jednostavno, to je (jedina) mana ovog, a i mnogih drugih novijih telefona.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Za bateriju leka nema,samo ostaje da se navikavas,a od tebe zavisi koliko ce trajati taj proces,ali se potrudi da sto menje trasje da bi bio bezbolniji.Evo kompletnog foldera Igo i same app.Samo se ovo odraruje pa se folder iGO kopira na mmc i iGOMyWay_8.4.2.139242_JMX_tangbohu_jnorbi.apk pa se aplikacija instalira i to je sve.Ubacio sam ja sve potrebno u foldere

http://------------------

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 10:58

Post od de.marko »

Pratio sam temu ali mi nije jasno kako bih mogao da resim problem,citao sam nesto ali mi nije jasno pa ako bi neko hteo da mi da pravu infrmaciju.Dobio sam zakljucan htc Desire iz inostranstva kakva je rpocedura za otkljucavanje,cuo sam da treba da se kupe neki kodovi (gde i kako?) i da li kasnije postoji mogucnost ponovnog zakljucavanja .Da li se kasnije moze odraditi update firmware-a bez problema?Molim nekoga ko to zna ili je radio tako nesto da mi da informaciju .Hvala.Moze i na PM

alekciric
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 20. Sep 2010. 19:01

Post od alekciric »

toda81, Posto nemam bas puno vremena da pratim sta se desava na forumu i sta se pise. Interesuje me samo da li se moze ovaj iGo instalirati ako mi tel nije root?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Pa mozes da instaliras Igo nema on nikakve veze sa root-om mislim da je jedino za tatto morao da ide root pa tek onda instalacija igo

aleksandarqm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2010. 02:29

Post od aleksandarqm »

Da li je neko koristio bluetooth slusalice na desire-u? Kakva su iskustva ? Preporuke?
Hvala

:oops:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

alekciric, naravno da se moze instalirati i bez root-a.
@Miskoni,izvinjavam se zbog linka,ali iskreno nista nije bilo iz lose namere.Samo sam hteo da pomognem forumasima,ali sam ocigledno pogresio.Hvala na razumevanju.Ako nekome zatreba nesto na pp mislim da moze da me kontaktira,a ako to ne sme neka me urednici upozore i ispostovacu sta mi kazu.POZdrav i jos jednom hvala na razumevanju
Note IV N9100 dual

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

toda81, znam da namera nije bila loša ali i ti znaš politiku foruma. Dogovorili smo se da sve vezano za razmenu ide preko privatnih poruka i neće biti nikakvih problema.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Miškoni, ok kolega.Nece se ponoviti ovakva greska .
Note IV N9100 dual

Achilles
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Maj 2009. 18:02

Post od Achilles »

Ljudi, kupio sam u radnji nov HTC Desire, otkljucan, i ne mogu da se konektujem na internet. Telekom je provajder, i mogu preko WI FI, ali ne mogu preko telekoma da surfujem.

Uputstvo za podesavanje sam procitao, prilicno je jednostavno, namestio sam MTS da bude provajder za internet, i jednostavno nece uopste.

Ima li kakvo resenje za ovo?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

danas sam pokusao da odradim rut preko unrevoked-a, i naleteo sam na problem :(
ajde da krenem redom
ubacio sam mo Hboot instalirao windows drivere
zatim sam pokreneo unrevoked koji nikako ne moze da detektuje moj mob :( stalno ispsiuje wating for device :(
inace ukljucio sam i USB debuging :(
ima li neko ideju o cemu se radi?

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Da li ti je namesteno charge only? Da li si imao ili imas htc sync instaliran na telefonua ko imas reinstaliraj ga ,

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

tolero, charge only jeste, imao sam GTC sync na kompu i HTC drivers, sve sam to deinstalirao, a na mobu nisam ni znao da postoji HTC sync, sad cu bas da pogledam :oops:
au na telefonu imam 100 nekih stvari koje bi mogle biti to :D a mozda i nesto drugo :) ajde da nesto nebih sjebao, neka mi neko napise sta treba da uklonim sa moba?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Mirko BGD, Moras da na kompu ostavis htc drivers ali da skines htc sync. sa telefona ga ne mozes skinuti niti treba to da radis.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Mirko BGD, kao sto je araphel napisao, instaliras htc sync, i kad odes tamo na programs videces da je htc drivers posebna stavka pored htc sync, i onda uninstaliras htc sync al ne diras drivers. Kad to odradis proveris da li ti na programs meniju stoji samo htc drivers, prikacis telefon na charge only i ukljucis usb debugging i to bi bilo to, trebalo bi da radi.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

araphel, vanjuska, hvala vam!!!! evp sad skidam sync 3.0 ima 66.6mb (nadam se da ove cifre ne predstavljaju nista ) :D pa cu videti kako ce se alje stvari odvijati :wink:

HTC Desire uspesno rutovan :)
pracena uputstva: http://www.thedroiddemos.com/2010/09/20 ... lkthrough/
i naravno pomoc forumasa :)

e sad, zna li neko kako mogu da instaliram aplikacije na memorijsku? posto kuburim sa memorijom telefona :(

Odgovori