HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
lesa0208 naravno, probao sam sve cega sam se seti i nece... mada jos mi nije jasno i da sam uneo pravi mail kako bi se on konektovao na internet jer on ni u jednom trenutku ne proverava to sto ja ukucam, odma mi izbaci da je pogresno.... a i ne secam se da sam bilo sta uneo.... pa sam se pitao dal to moze da se resi na neki drugi nacin a ne pomocu mail-a... 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Odlucila sam da se sad malo pozabavim Tattooom i da mu ubacim neki 2.1 ROM..
E sad, na XDA Forumu ima vise ROM-ova a posto nisam pratila tu materiju trebala bi mi preporuka nekoga ko je to vec isprobao..
Dakle, koji ROM mi predlazete kao najstabilniji, najbrzi i, kako neko ovde rece, sa kojim bi slika na ekranu Tattooa bila ostrija..
Hvala unapred..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Ninolina, pa nadam se da si upucena da ti kamera i fm nece raditi na 2.1 odnosno 2.2 romovima,a za sada ja sam probao bas sve sa xda i najbolji mi je bio Pancake i Fyodor.
Ali vidim da neki spanski developer pri kraju sa radovima na njegovom 2.2.1 rom-u i da je vrlo blizu resenja za kameru da bi radila zove se KalimochoAZ
Ali vidim da neki spanski developer pri kraju sa radovima na njegovom 2.2.1 rom-u i da je vrlo blizu resenja za kameru da bi radila zove se KalimochoAZ
Iphone 4s white clear install
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 25. Dec 2010. 23:39
ajde mi odg na ovo... Imam tel vec par meseci, kupio sam ga u Vip-u i radi dobro... Jedini problem je kada se registrujem na Google uvek mi kaze da pokusam kasnije, npr. da je server zauzet ili tako nesto... e sad, sve aplikacije sam skidao sa freeware sajtova, ali delujem malo "hendikepirano" bez Marketa
... jel imao neko slican problem, ili ima neko ko zna resenje... p.s. na nekim stranim forumima sam procitao da kada se resetuje fon bude sve u redu, ali nije... pls pomagajte... 

- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
nikola.antonic14477, pokusaj da kada se logujes da bi koristio market, idi negde gde imas dobar wi-fi prijem signala,a ako nisi registrovan korisnik na google idi preko racunara i tamo se registruj pa se tek onda loguj preko mobilnog.
smekenzy, probaj format kartice a mozda ti kartica nije dobra ako je nova vrati je ako je koriscena na nekom drugom aparatu,formatiraj to je jedino resenje
smekenzy, probaj format kartice a mozda ti kartica nije dobra ako je nova vrati je ako je koriscena na nekom drugom aparatu,formatiraj to je jedino resenje
Iphone 4s white clear install
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nego... Poc'o nesto ovaj moj da se gasi, onako, s vremena na vreme (...tvoje ime spo... wtf? Oo). U zadnjih nedelju dana sam isprobao 1000000000000 applikacija pa ko zna sta je ovaj kreten ostavio zapisano u memoriji. Mozda da mu bacim jedan fak-tori reset? Trenutno imam 88MB slobodna tako da to nije problem (bar ne bi trebalo), a od aktivnih app ADW donut, beautyfull widget und pure music widget. Any idea what the fudge is going on? 

Ljudi , ako moze pomoc bio bih zahvalan , juce sam uzeo tattoo , fon je super i sve je ok , ali sam hteo da skinem nesto sa marketa
, i sada kad sam usao u market , kao sto sigurno znate trazi vam neki e mail i pass , ja sam uzeo fon polovan nzm kolko je bitno ali ajde i to da napomenem , i sada ja vec imam iskucanu email adresu : tattooyourmind@gmail.com i ispod me pita samo za pass , e sada da li neko zna kako da iskucam moj g mail , i sta mi ustvari treba sve da bi mi radio market,izvinjavam se zbog ovolkog posta,ali samo pocetnik u androidu , pa bih bio zahvalan ako bih neko pomogao

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
ivanmanic, trebalo bi da formatiras tel, tj. izbrises sve podatke i aplikacije koje su trenutno u tel.. To ces najlakse uraditi tako sto ces pod settings/ sd card & phone storage pronaci opciju Factory data reset i resetovati tel..
Time ces izbrisati iz tel sve podatke i apps, ali je to jedini nacin da resetujes gmail nalog vezan za Market.. Zato se brisu i sve apps, jer su i one vezane za gmail nalog..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08