HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Fantom31
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Sep 2008. 20:04
:: GT-N7100

Post od Fantom31 »

lesa0208 naravno, probao sam sve cega sam se seti i nece... mada jos mi nije jasno i da sam uneo pravi mail kako bi se on konektovao na internet jer on ni u jednom trenutku ne proverava to sto ja ukucam, odma mi izbaci da je pogresno.... a i ne secam se da sam bilo sta uneo.... pa sam se pitao dal to moze da se resi na neki drugi nacin a ne pomocu mail-a... :D

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

pa jedino da ako si root-ovao telefon odradis flesh istog roma i tako ces to zaobici ali ces morati da vracas sve ispocetka :/

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ivan Cirkovic, pa ne bas kao na wildfire ali je sigurno ostrija u odnosu na fabricki rom :) :) :) :) :)
Iphone 4s white clear install

Marko.85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Jun 2010. 21:15

Post od Marko.85 »

@Gaga
Meni se to desava poslednjih nedelju dana odprilike. Ranije je radilo sve ok, ne znam sta mu je. Ako skontas javljaj :roll:
HTC Tattoo

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Marko 85 izgleda da je bilo nesto do samog servera, evo zadnja dva dana sve radi ok! :) .
HTC Tattoo

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Odlucila sam da se sad malo pozabavim Tattooom i da mu ubacim neki 2.1 ROM..:-) :-) E sad, na XDA Forumu ima vise ROM-ova a posto nisam pratila tu materiju trebala bi mi preporuka nekoga ko je to vec isprobao..:-) :-) Dakle, koji ROM mi predlazete kao najstabilniji, najbrzi i, kako neko ovde rece, sa kojim bi slika na ekranu Tattooa bila ostrija..:-) :-) Hvala unapred..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, pa nadam se da si upucena da ti kamera i fm nece raditi na 2.1 odnosno 2.2 romovima,a za sada ja sam probao bas sve sa xda i najbolji mi je bio Pancake i Fyodor.
Ali vidim da neki spanski developer pri kraju sa radovima na njegovom 2.2.1 rom-u i da je vrlo blizu resenja za kameru da bi radila zove se KalimochoAZ

nikola.antonic14477
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 25. Dec 2010. 23:39

Post od nikola.antonic14477 »

ajde mi odg na ovo... Imam tel vec par meseci, kupio sam ga u Vip-u i radi dobro... Jedini problem je kada se registrujem na Google uvek mi kaze da pokusam kasnije, npr. da je server zauzet ili tako nesto... e sad, sve aplikacije sam skidao sa freeware sajtova, ali delujem malo "hendikepirano" bez Marketa :cry: ... jel imao neko slican problem, ili ima neko ko zna resenje... p.s. na nekim stranim forumima sam procitao da kada se resetuje fon bude sve u redu, ali nije... pls pomagajte... :|

smekenzy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2010. 00:51

Post od smekenzy »

pomoc ...

Prebacim muziku na karticu u folder music... i kad udjem u player kaze SD card missing?

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

nikola.antonic14477, pokusaj da kada se logujes da bi koristio market, idi negde gde imas dobar wi-fi prijem signala,a ako nisi registrovan korisnik na google idi preko racunara i tamo se registruj pa se tek onda loguj preko mobilnog.
smekenzy, probaj format kartice a mozda ti kartica nije dobra ako je nova vrati je ako je koriscena na nekom drugom aparatu,formatiraj to je jedino resenje

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Nego... Poc'o nesto ovaj moj da se gasi, onako, s vremena na vreme (...tvoje ime spo... wtf? Oo). U zadnjih nedelju dana sam isprobao 1000000000000 applikacija pa ko zna sta je ovaj kreten ostavio zapisano u memoriji. Mozda da mu bacim jedan fak-tori reset? Trenutno imam 88MB slobodna tako da to nije problem (bar ne bi trebalo), a od aktivnih app ADW donut, beautyfull widget und pure music widget. Any idea what the fudge is going on? :)

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

psyhound, ja bih ti prvo preporucio da instaliras fajl menadzer,udjes u sd card i pogledas sta je ostalo od programa koje si izbrisao jer uvek ostane gomila stvari, to izbrises i ugasis telefon. A ako to ne pomogne udri mu reset 8)

ivanmanic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2010. 14:09

Post od ivanmanic »

Ljudi , ako moze pomoc bio bih zahvalan , juce sam uzeo tattoo , fon je super i sve je ok , ali sam hteo da skinem nesto sa marketa :D , i sada kad sam usao u market , kao sto sigurno znate trazi vam neki e mail i pass , ja sam uzeo fon polovan nzm kolko je bitno ali ajde i to da napomenem , i sada ja vec imam iskucanu email adresu : tattooyourmind@gmail.com i ispod me pita samo za pass , e sada da li neko zna kako da iskucam moj g mail , i sta mi ustvari treba sve da bi mi radio market,izvinjavam se zbog ovolkog posta,ali samo pocetnik u androidu , pa bih bio zahvalan ako bih neko pomogao :D :D

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

ivanmanic, trebalo bi da formatiras tel, tj. izbrises sve podatke i aplikacije koje su trenutno u tel.. To ces najlakse uraditi tako sto ces pod settings/ sd card & phone storage pronaci opciju Factory data reset i resetovati tel..:-) Time ces izbrisati iz tel sve podatke i apps, ali je to jedini nacin da resetujes gmail nalog vezan za Market.. Zato se brisu i sve apps, jer su i one vezane za gmail nalog..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ivanmanic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2010. 14:09

Post od ivanmanic »

Ninolina - hvala na pomoci , ako mi jos nesto zatreba ( a najverovatnije hoce ) javljam vam se opet :D :D

moonwalker13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08

Post od moonwalker13 »

Ljudi, koji programcic koristite za sms?
Zelim vise opcija nego sto nudi default( tipa tacno vreme kada je poruka primljena) pa mi dajte neke preporuke :) pooz

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

moonwalker13, ja koristim HandcentSMS i stvarno mislim da je najbolji..:-) Probala sam gotovo sve apps ovog tipa koje postoje i ovu zaista preporucujem..:-)

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

:D ubedljivo najbolji handcent sms .
HTC Tattoo

moonwalker13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08

Post od moonwalker13 »

Kad mi stigne poruka dobijam dve notifikacije, jednu za handcent a drugu za default program.
Kako da iskljucim tu za default?

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

all programs>messages>settings>notifications otstikliras i to je to

Odgovori