HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Mihailo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jun 2010. 17:21

Post od Mihailo »

Instalirao sa Wildpuzzle rom i sad me interesuje kako da namestim livewallpapers?

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Koju verziju si instalirao ? Verzija 0.6 podrzava live wallpapers na sensu, ako imas neku drugu verziju moras da koristis neki alternativni launcher npr launcherPro plus ili adw . Skines sa marketa ili sa neta live wallpapers i pritisnes ekran i izaberes :)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Mihailo, ali budi svestan da kada stavis livewallpapers telefon postaje malo nestabilan, baguje, zabada... pogotovo ako nisi overklokovao procesor... :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

Mihailo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Mihailo »

Pa zadnju verziju ali imam problem sa time da se meni i bez launchera pojavljuje live wallpapers kad zadrzim ekran, ali ne znam odakle da skinem live wallpapers, a da to nije sa marketa jer su na marketu neke glupave pozadine, ja bih onu droid oko, ili nexus one, ili start up boot od nexus s.

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

KLokuj onim kernelom 130 imas ga u wildpuzzle temi, imas privatnu poruku :)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

jel zna neko mozda, da li kada otkljucam telefon (sim lock) da li postoji mogucnost da ga ponovo zakljucam, nekim oficijelnim romom ili tako nesto... posto ne bih da dajem 2x ili vise po 25-30 evra...

Mihailo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Mihailo »

@ Tolero imas novu privatnu poruku :D, nego ajd mi daj taj link za kernel posto tamo ima 3 neka kernela a ni na jednom ne pise za OC...

EDIT: nasao sam ga a jel se on flesuje kao i rom?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

Mihailo, da ali kad kod budes flesovao novi rom, moras ponovo da flesujes i kernel... ali ovaj OC kernel ce ti verovatno raditi na svim romovima, tako da i nije mucenje, samo nemoj da brises sa kartice... :D

p.s. jel zna neko odgovor na moj prethodni post...? hvala. :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Mislim da ako ga jednom otkljucas da je to to, posto ne moze da se otkluca ni oficionalnim ni custom romom, tako onda mislim da ne bi ni mogao da se zakljuca sa oficionalnim i custom romom

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

Molim Vas neka mi neko kaze, da li na Wildfire moze da se instalira onaj Srpski program za SMS Parking i drugi Srpski programi sa Marketa ? Da li ima problema zbog rezolucije?

Hvala unapred! 8)
LG G2 black

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Ja dok sam ima wildfire bez porblema sam imao tv vodic, b92, verovatno onda mogu i sve ostale .

urke3006
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 24. Nov 2010. 12:13

Post od urke3006 »

Imam problem sa youtube aplikacijom koja ide fabricki uz telefon, samo se ukoci i brljavi sa pikselima i bojom. Jel neko zna o cemu se radi?

Hvala!

Edit:
Uspeo sam da resim problem, samo treba da se update-uje sa marketa...

almirnp
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Jan 2011. 18:50

Post od almirnp »

Od skoro koristim WF pa me zanima kod izbora mreze sta odabrati WCMDA,GSM ili oboje (kako je i na default).Sta manje trosi bateriju i sta gubim iskljucivanjem jednog od ta 2?Hvala.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

preporucujem WildPuzzleROM_2.2.1 v0.7, koristim ga 2 dana i odlican je, brz okretan, stabilan, a i LiveWallpapers rade odlicno i to u Sense-u, bez usporavanja i bagovanja... doduse meni je procesor klokovan na 710 mHz... 8)

P.S. mislim da sam oborio rekord sa baterijom... ovo je peti dan od kako sam ga skinuo sa punjaca i baterija je na 36% ! a koristim ga sasvim normalno... pola sata do sat dnevno surfovanja na WiFi-ju, muzike odprilike isto toliko, doduse ne zovem u ne kucam poruke jer ga jos nisam dekodirao... 15ak primljenih i poslatih mejlova dnevno... mozda 20ak minuta YouTube-a dnevno, takodje preko WiFi-ja... par skinutih programa sa marketa i to je to.. ha! sta kazete?! 8) 8) 8)

yamaha420
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 15:05

Post od yamaha420 »

Zanima me dali je problem zameniti novu memorijsku karticu ne mislim fizicki, neko dali je dovoljno samo da prekopirate (peko card reader-a) sadrzaj stare mem.kartice od 2gb na novu karticu, neznam dali ima nekih sistemskih fajlova na mem. kartici koju dobijete uz telefon? i sta preporucujete da nebi usporavao 4gb ili 8gb, i dali mogu ove micro sd HC -kakva su vasa iskustva , Hvala □ rogi

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Pozdrav ljudi. Zanima me u vezi ovog telefona sledece: Hocu da ugasim 3G internet, tj. data internet posto mi se nekad u pozadini aktiviraju ili sinhronizuju aplikacije koje mi samo trose kredit. E sad kad ja ugasim ''data mobile internet'', ili ukljucim samo gsm mode, ok je sve, ali kada bih pokusao da saljem mms poruke, ona jednostavno ne ode, kaze ''Generic network failure''. Kontam da je verovatno zbog toga sto mi je ''mobile network' iskljucen. E sad, pitanje je kako da podesim da su mi te mobilne internet mreze iskljucene, tipa 3G, wcmda i slicno, ali osim kad je u pitanju mms, kada recimo treba da mi stigne mms, da se telefon zakaci preko gprs-a, edge-a ili cega vec. Jer glupo je da manuelno ukljucujem mobilni internet kada god treba da posaljem ili primim mms. Nadam se da ste me razumeli. Hvala unapred. P.S. Parametri za mms su mi dobro podeseni.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

presvega, imas na Marketu aplikaciju Quick Settings i sa njom imas mogucnost da iskljucis GPRS data konekciju ali da i dalje mozes da primas i saljes MMS..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od presvega »

Znam, imam je instaliranu, ali opet nece...U apn mrezama imam telenor internet i telenor mms. Internet je na default. Ne znam da li treba da postoji jos jedan apn gprs? Posto na telenorovom sajtu kaze da ne postoje gprs podesavanja za ovaj model, jedino da ukucam rucno i napravim novi profil...? Nemam pojma...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

presvega, pokusaj sa ovim podesavanjima.. viewtopic.php?t=19637

yamaha420, nema potrebe da ponavljas pitanje pa sam ga zato izbrisala.. Pitanje je da li imas particionisanu karticu ili ne.. Ukoliko nemas particije onda mozes odraditi Copy - Paste ali ces verovatno morati ponovo da podesis recimo tonove i slike koje je tel koristio sa kartice..
Poslednja izmena od Ninolina u Pet, 07. Jan 2011. 22:31, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od presvega »

Poceo sam da cackam sam, pa sam stavio jos jedan rucno podeseni profil pod imenom Telenor gprs, podesio gprs parametre koji stoje na njihovom sajtu i postavio kao default, evo za sada sve sljaka kako treba, mms prima i salje po potrebi, bez konstantno upaljenog 3g (data) interneta. Pozdrav i hvala jos jednom.

Odgovori