HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
preporucujem WildPuzzleROM_2.2.1 v0.7, koristim ga 2 dana i odlican je, brz okretan, stabilan, a i LiveWallpapers rade odlicno i to u Sense-u, bez usporavanja i bagovanja... doduse meni je procesor klokovan na 710 mHz...
P.S. mislim da sam oborio rekord sa baterijom... ovo je peti dan od kako sam ga skinuo sa punjaca i baterija je na 36% ! a koristim ga sasvim normalno... pola sata do sat dnevno surfovanja na WiFi-ju, muzike odprilike isto toliko, doduse ne zovem u ne kucam poruke jer ga jos nisam dekodirao... 15ak primljenih i poslatih mejlova dnevno... mozda 20ak minuta YouTube-a dnevno, takodje preko WiFi-ja... par skinutih programa sa marketa i to je to.. ha! sta kazete?!

P.S. mislim da sam oborio rekord sa baterijom... ovo je peti dan od kako sam ga skinuo sa punjaca i baterija je na 36% ! a koristim ga sasvim normalno... pola sata do sat dnevno surfovanja na WiFi-ju, muzike odprilike isto toliko, doduse ne zovem u ne kucam poruke jer ga jos nisam dekodirao... 15ak primljenih i poslatih mejlova dnevno... mozda 20ak minuta YouTube-a dnevno, takodje preko WiFi-ja... par skinutih programa sa marketa i to je to.. ha! sta kazete?!

Samo nek se rolaju....sarme.
Zanima me dali je problem zameniti novu memorijsku karticu ne mislim fizicki, neko dali je dovoljno samo da prekopirate (peko card reader-a) sadrzaj stare mem.kartice od 2gb na novu karticu, neznam dali ima nekih sistemskih fajlova na mem. kartici koju dobijete uz telefon? i sta preporucujete da nebi usporavao 4gb ili 8gb, i dali mogu ove micro sd HC -kakva su vasa iskustva , Hvala □ rogi
Pozdrav ljudi. Zanima me u vezi ovog telefona sledece: Hocu da ugasim 3G internet, tj. data internet posto mi se nekad u pozadini aktiviraju ili sinhronizuju aplikacije koje mi samo trose kredit. E sad kad ja ugasim ''data mobile internet'', ili ukljucim samo gsm mode, ok je sve, ali kada bih pokusao da saljem mms poruke, ona jednostavno ne ode, kaze ''Generic network failure''. Kontam da je verovatno zbog toga sto mi je ''mobile network' iskljucen. E sad, pitanje je kako da podesim da su mi te mobilne internet mreze iskljucene, tipa 3G, wcmda i slicno, ali osim kad je u pitanju mms, kada recimo treba da mi stigne mms, da se telefon zakaci preko gprs-a, edge-a ili cega vec. Jer glupo je da manuelno ukljucujem mobilni internet kada god treba da posaljem ili primim mms. Nadam se da ste me razumeli. Hvala unapred. P.S. Parametri za mms su mi dobro podeseni.
Znam, imam je instaliranu, ali opet nece...U apn mrezama imam telenor internet i telenor mms. Internet je na default. Ne znam da li treba da postoji jos jedan apn gprs? Posto na telenorovom sajtu kaze da ne postoje gprs podesavanja za ovaj model, jedino da ukucam rucno i napravim novi profil...? Nemam pojma...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
presvega, pokusaj sa ovim podesavanjima.. viewtopic.php?t=19637
yamaha420, nema potrebe da ponavljas pitanje pa sam ga zato izbrisala.. Pitanje je da li imas particionisanu karticu ili ne.. Ukoliko nemas particije onda mozes odraditi Copy - Paste ali ces verovatno morati ponovo da podesis recimo tonove i slike koje je tel koristio sa kartice..
yamaha420, nema potrebe da ponavljas pitanje pa sam ga zato izbrisala.. Pitanje je da li imas particionisanu karticu ili ne.. Ukoliko nemas particije onda mozes odraditi Copy - Paste ali ces verovatno morati ponovo da podesis recimo tonove i slike koje je tel koristio sa kartice..
Poslednja izmena od Ninolina u Pet, 07. Jan 2011. 22:31, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Poceo sam da cackam sam, pa sam stavio jos jedan rucno podeseni profil pod imenom Telenor gprs, podesio gprs parametre koji stoje na njihovom sajtu i postavio kao default, evo za sada sve sljaka kako treba, mms prima i salje po potrebi, bez konstantno upaljenog 3g (data) interneta. Pozdrav i hvala jos jednom.