HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ninolina, danas sam bio u velikoj guzvi jer sam radio 2 windowsa i namestao wireless nekim prijateljima pa nisam imao vremena,ali cim budem mogao pogledacu to i videti sta valja ciniti.Ako neko pre nesto uradi neka javi
Note IV N9100 dual

forever_serbia
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Avg 2007. 12:34

Post od forever_serbia »

Pozdrav svima.
Da ne otvaram novu temu...
Problem je sledeci:
Leedroid 2.2f (2.6.32.15)
Radio 32.49.00.32U_5.11.05.27
Imam ga vec par meseci i sve je manje vise sljakalo dobro (povremena restartovanja cemo zanemariti) do danas. Posle jednog od restarta vise ne vidi ni jednu aplikaciju na sd karti.
Kako mogu da resim ovaj problem?
Hvala unapred

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Probaj Unmount sd pa izvadii karticu pa je ubaci ponovo, koristis neku skriptu za a2sd ? Ako opet nece uradis nandroid restore, ako si prethodno odradio nandroid backup systema. Ako nisi flashuj ponovo rom pre toga full wipe. Ako ti sve ovo ne pomogne probaj da prebacis podatke na komp formatiras karticu pa ponovo vratis podatke i probas . A prvo od svega restartuj ga jos jednom pa sacekaj malo , nekad se desi da sporije ucitaju ako ih imas na sd a imas sporu sd.

bgajic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 26. Jan 2011. 12:15

Post od bgajic »

e voleo bih kad bi mi znao da mi odgovori! :D
ako kupim Desire u kANADI (Desire A8182), DA LI CE ON DA RADI I U SRBIJI???

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

Desire može da snima dosta bolji ton u video klipovima.
Ko je dokon neka da skine aplikaciju lgcamera sa marketa u kojoj može da se podesi recimo aac, 44khz i daleko veći bitrejt. Ne znam da li radi na svim romovima/verzijama androida, kod mene na redux rc3 romu radi kako treba.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

zlivan, na kom Marketu si nasao lgcamera aplikaciju? Kad to ukucam u pretragu nista ne nalazim? Kako se tacno zove app?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

Pa šta znam, jedan je market valjda :) Aplikacija je free, evo je ovde ako se nekom ne pokaže na marketu.

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Nije losa ta lgcamera :D isprobao sam je na wilffire cyanogenMod 7 i mnogo je bolja od cm camere , dobro je da citam sve teme :)

milossd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 16:18

Post od milossd »

kako da uklonim kontakte koje mi je stavio sa fb...sad imam problem kad me drugar pozove izlazi mi profil slika njegovog benda sa fb...isto mi se desava kad hocu da posaljem poruku stavlja mi prijatelje sa fb a nemam ni njihove brojeve samo mailove

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Mozes u opcijama da podesis da ti imebik prikazuje samo kontakte sa telefonskim brojem.
Takodje na isti nacin mozes da iskljucis fb kontakte.
Udji u imenik, pritisni menu- pa onda view
ex ivan87

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

zlivan napisao:Desire može da snima dosta bolji ton u video klipovima.
Ko je dokon neka da skine aplikaciju lgcamera sa marketa u kojoj može da se podesi recimo aac, 44khz i daleko veći bitrejt. Ne znam da li radi na svim romovima/verzijama androida, kod mene na redux rc3 romu radi kako treba.
Moracu to da isprobam .
Note IV N9100 dual

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Evo svežih vesti sa xda foruma.Mogućnost otključavanja zaključanih desire telefona u kućnoj radinosti.U toku dana testiram, pa javljam rezultate.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943726

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

upravo probao
i uspesno otkljucao telenor Desire! YUUUPIIII :)

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Probao i ja, ali kod mene nije prošlo. Gde si uzeo desire, na koju mrežu je bio zaključan?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kako nije proslo???
desire u telenoru...
jesi sigurno odradio sve po uputstvu? :blinky:

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Pisao sam da sam imao problem sa mrezom na Desire-u koji je resen tako sto sam zamenio sim karticu. Ostalo je sve bilo super, kazem bilo jer sam prodao telefon a sebe castio sa novim. :)

U mts-u su mi rekli da postoji problem, mada to ovi iz call centra kategoricki odbijaju da priznaju, izmedju telefona i bazne stanice. Navodno, kada se telefon prebacuje, recimo sa 3G mreze na edge, on 'ne vidi' tu drugu mrezu (mada je realnost drugacija, tj. vidi je ali se ne kaci na nju zbog zastarelosti baznih stanica). Ako me neko u tom trenutku pozove, dobija obavestenje da sam nedostupan, bez obzira sto mi je pun signal, dok ja dobijam sms o propustenom pozivu.

P.S. O novom telefonu u njegovoj temi. :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Zeljkamp, za koliko si ga prodao? Koliko star? Garancija? :-)

Čisto da cujem iz prve ruke kako se drzi cena ako pomislim da nesto menjam u svom mobilnom "parku"..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Ninolina, telefon je bio kao nov, bez tragova koriscenja ali bez garancije i originalnog punjaca. Tako sam ga dobio. Otisao je za 280e, mozda sam mogao da dobijem i vise, ali sam hteo da ga prodam odmah. Razlog za to je DHD. :)

Zaboravih da kazem u predhodnom postu, da su mi u mts-u preporucili da iskljucujem 3G prenos podataka kako bih ublazio problem sa nedostupnoscu, i da ga po potrebi palim. WTF, pa zasto sam onda kupio telefon koji je osmisljen da bude non stop povezan na internet?! Ne znam da li ovaj problem postoji sa drugim mrezama, ali ovaj mts kao da me sam tera da predjem na drugog operatera posle 10 godina vernosti... :disgust:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

dakiza, ovo je sjajna vest.Moram i ja da pokusam da otkljucam mog telenorovca .EDIT// USPEO SAM I JA DA OTKLJUCAM MOJ DESIRE!!!
Note IV N9100 dual

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Svi ovi silni novi modeli HTC-a bacice zamalo u zaborav nas divni i neprikosnoveni desire :)

Interesuje me sta se novo desava sa ovim modelom, kakvi su sad ROM-ovi, koji je najbolji (znam da je lee droid ubedljivo vodio kad sam ja zanji put proveravao)? Neko vreme nisam pratio stanje, vidim sad ima i ovaj tutorial za otkljucavanje telefona koji su neki sa foruma uspesno i obavili :)

Jel ima info, kad se ocekuje 2.3 update i da li se uopste ocekuje?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Odgovori