HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 28. Avg 2007. 12:34
Pozdrav svima.
Da ne otvaram novu temu...
Problem je sledeci:
Leedroid 2.2f (2.6.32.15)
Radio 32.49.00.32U_5.11.05.27
Imam ga vec par meseci i sve je manje vise sljakalo dobro (povremena restartovanja cemo zanemariti) do danas. Posle jednog od restarta vise ne vidi ni jednu aplikaciju na sd karti.
Kako mogu da resim ovaj problem?
Hvala unapred
Da ne otvaram novu temu...
Problem je sledeci:
Leedroid 2.2f (2.6.32.15)
Radio 32.49.00.32U_5.11.05.27
Imam ga vec par meseci i sve je manje vise sljakalo dobro (povremena restartovanja cemo zanemariti) do danas. Posle jednog od restarta vise ne vidi ni jednu aplikaciju na sd karti.
Kako mogu da resim ovaj problem?
Hvala unapred
Probaj Unmount sd pa izvadii karticu pa je ubaci ponovo, koristis neku skriptu za a2sd ? Ako opet nece uradis nandroid restore, ako si prethodno odradio nandroid backup systema. Ako nisi flashuj ponovo rom pre toga full wipe. Ako ti sve ovo ne pomogne probaj da prebacis podatke na komp formatiras karticu pa ponovo vratis podatke i probas . A prvo od svega restartuj ga jos jednom pa sacekaj malo , nekad se desi da sporije ucitaju ako ih imas na sd a imas sporu sd.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Moracu to da isprobam .zlivan napisao:Desire može da snima dosta bolji ton u video klipovima.
Ko je dokon neka da skine aplikaciju lgcamera sa marketa u kojoj može da se podesi recimo aac, 44khz i daleko veći bitrejt. Ne znam da li radi na svim romovima/verzijama androida, kod mene na redux rc3 romu radi kako treba.
Note IV N9100 dual
Evo svežih vesti sa xda foruma.Mogućnost otključavanja zaključanih desire telefona u kućnoj radinosti.U toku dana testiram, pa javljam rezultate.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943726
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943726
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Pisao sam da sam imao problem sa mrezom na Desire-u koji je resen tako sto sam zamenio sim karticu. Ostalo je sve bilo super, kazem bilo jer sam prodao telefon a sebe castio sa novim. 
U mts-u su mi rekli da postoji problem, mada to ovi iz call centra kategoricki odbijaju da priznaju, izmedju telefona i bazne stanice. Navodno, kada se telefon prebacuje, recimo sa 3G mreze na edge, on 'ne vidi' tu drugu mrezu (mada je realnost drugacija, tj. vidi je ali se ne kaci na nju zbog zastarelosti baznih stanica). Ako me neko u tom trenutku pozove, dobija obavestenje da sam nedostupan, bez obzira sto mi je pun signal, dok ja dobijam sms o propustenom pozivu.
P.S. O novom telefonu u njegovoj temi.

U mts-u su mi rekli da postoji problem, mada to ovi iz call centra kategoricki odbijaju da priznaju, izmedju telefona i bazne stanice. Navodno, kada se telefon prebacuje, recimo sa 3G mreze na edge, on 'ne vidi' tu drugu mrezu (mada je realnost drugacija, tj. vidi je ali se ne kaci na nju zbog zastarelosti baznih stanica). Ako me neko u tom trenutku pozove, dobija obavestenje da sam nedostupan, bez obzira sto mi je pun signal, dok ja dobijam sms o propustenom pozivu.
P.S. O novom telefonu u njegovoj temi.

- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Ninolina, telefon je bio kao nov, bez tragova koriscenja ali bez garancije i originalnog punjaca. Tako sam ga dobio. Otisao je za 280e, mozda sam mogao da dobijem i vise, ali sam hteo da ga prodam odmah. Razlog za to je DHD. 
Zaboravih da kazem u predhodnom postu, da su mi u mts-u preporucili da iskljucujem 3G prenos podataka kako bih ublazio problem sa nedostupnoscu, i da ga po potrebi palim. WTF, pa zasto sam onda kupio telefon koji je osmisljen da bude non stop povezan na internet?! Ne znam da li ovaj problem postoji sa drugim mrezama, ali ovaj mts kao da me sam tera da predjem na drugog operatera posle 10 godina vernosti...

Zaboravih da kazem u predhodnom postu, da su mi u mts-u preporucili da iskljucujem 3G prenos podataka kako bih ublazio problem sa nedostupnoscu, i da ga po potrebi palim. WTF, pa zasto sam onda kupio telefon koji je osmisljen da bude non stop povezan na internet?! Ne znam da li ovaj problem postoji sa drugim mrezama, ali ovaj mts kao da me sam tera da predjem na drugog operatera posle 10 godina vernosti...

Svi ovi silni novi modeli HTC-a bacice zamalo u zaborav nas divni i neprikosnoveni desire 
Interesuje me sta se novo desava sa ovim modelom, kakvi su sad ROM-ovi, koji je najbolji (znam da je lee droid ubedljivo vodio kad sam ja zanji put proveravao)? Neko vreme nisam pratio stanje, vidim sad ima i ovaj tutorial za otkljucavanje telefona koji su neki sa foruma uspesno i obavili
Jel ima info, kad se ocekuje 2.3 update i da li se uopste ocekuje?

Interesuje me sta se novo desava sa ovim modelom, kakvi su sad ROM-ovi, koji je najbolji (znam da je lee droid ubedljivo vodio kad sam ja zanji put proveravao)? Neko vreme nisam pratio stanje, vidim sad ima i ovaj tutorial za otkljucavanje telefona koji su neki sa foruma uspesno i obavili

Jel ima info, kad se ocekuje 2.3 update i da li se uopste ocekuje?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!