HTC HD2 sa Android OS-om
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Interesuje me da se prebacim na android cisto onako za promenu, najvise me kopka to posto se instaliranjem hspl-a gubi garancija da li u slucaju da se nesto desi telefonu i da je potreban servis, da li moze da se ukloni hspl tj da serviser ne provali da je hakovan? Imam garanciju do 08.2012 a ne bi da userem stvar zbog toga. Najvise me interesuje boot sa sd-a a ne nand varijanta. I koji je do sada najkompletniji i najfunkcionalniji rom? Hvala
HSPL moze da se ukloni. Videces kad skines instalaciju da ima i opciju uninstall, a mozes i da flashujes sa kartice fabricki i tad se valjda sve prepise, ukljucujuci i SPL.
Ako hoces samo da dizes sa kartice, mislim da i fabricki 3.14 dize Android bez problema, ali proveri na xda za svaki slucaj.
Posto svega par ljudi kodira lib-ove (drivere) svi su ti manje vise iste funkcinalnosti i radi sve osim na bas starim verzijama i najnovijim koje su Ginger + Sense 2.1.
Ako hoces samo da dizes sa kartice, mislim da i fabricki 3.14 dize Android bez problema, ali proveri na xda za svaki slucaj.
Posto svega par ljudi kodira lib-ove (drivere) svi su ti manje vise iste funkcinalnosti i radi sve osim na bas starim verzijama i najnovijim koje su Ginger + Sense 2.1.
pozz...imam nekoliko pitanja??
sta dobijam androidom??
imao sam problem sa sa tel pa sam uradio hard reset, i vratio mi je fabricki rom...e to je rom 1.48.479.1 iz 18.11.2009, i naravno odem na htc, i jedva nadjem neki noviji koji moze na moj tel(zbog s/n broja)..i da ga ubacim u tel, ne prepoznaje vezu izmedju tel i kompa(preko usb-a)..a imam XP operativni sistem...to istio i sa nand romom....
neko kaze da treba da ga sinhrnizujem sa oulukoom,ali ni to ne ide, ne znam gde i kako se to radi....
nekako sam sinhronizovao preko gmaila i to na wairles vezu...
ima li neko neki predlog???
sta dobijam androidom??
imao sam problem sa sa tel pa sam uradio hard reset, i vratio mi je fabricki rom...e to je rom 1.48.479.1 iz 18.11.2009, i naravno odem na htc, i jedva nadjem neki noviji koji moze na moj tel(zbog s/n broja)..i da ga ubacim u tel, ne prepoznaje vezu izmedju tel i kompa(preko usb-a)..a imam XP operativni sistem...to istio i sa nand romom....
neko kaze da treba da ga sinhrnizujem sa oulukoom,ali ni to ne ide, ne znam gde i kako se to radi....
nekako sam sinhronizovao preko gmaila i to na wairles vezu...
ima li neko neki predlog???
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Pa ne, jeste da menjam ROMove ali to je dok ne nađem neki na kome bih se skrasio, a mislim da je to ovaj trenutni Džindžer. I jeste smaranje vraćanje istih programa svaki put ali hoću da kažem da meni zezanje sa time ne predstavlja problem odnosno ostaje mi zanimljiv i pored nekih manjih ili većih mana (posebno ako se uskoro pokaže da je ovo pravi ROM onda ide heavy budženje i Recovery).
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 01. Apr 2011. 19:15
Ljudi,molim za pomoc.Vise puta sam pokusao da ubacim android na HTC HD2,na memorijsku karticu i svaki put mi se javlja isti problem.Zvuk brljavi u svakom mogucem pogledu i ne mogu da se zakacim na net preko mreze,vec samo preko wifi-a.Da li znate gde mogu da skinem ispravan Android,ili neki servis ili osobu...Bilo koga ko bi mogao da mi ubaci Android a da bude kompletan????Inace bih hteo da ubacim android na memoriju telefona,tako da windows u opste ne postoji.Zanima me da li je to moguce?Hvala svima u napred.
Imr.bojan.perisic, za početak pogledaj ovo što sam pisao pa ako ti nešto nije jasno pitaj ponovo a servis koji bi hteo i znao da se bavi takvim stvarima najverovatnije ne postoji.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 01. Apr 2011. 19:15
Procitao sam to sto si napisao i zakljucio da meni treba NAND Android.Da li znas gde mogu da ga ubacim?Nasao sam samo jedan HTC servis,na bulevaru,ali mi traze oko 70eura,sto mi je mnogo i preterano za tako nesto.Od svih HTC telefona,najvise mi se svidja HD2,a na kraju cu biti primoran da ga promenim jer me WM stvarno izludjuje!!!I da li mozda imas neki link za Android koji se podize sa sd kartice,da probam i to jos koji put.
Veliki problem...
Konacno sam naso android rom koji mi super radi ali od danas mi baguje prilikom zakljucavanja home-screen-a, ne reaguje ekran uopste, moram 10-ak puta da pritisnem crvenu slusalicu da bi mi proradio touch i otkljucao tel. Radio sam Task29, i nista, menjao HSPL i takodje nista, radio hard reset,radio format i za system,i data,i sd-ext, menjao razne romove sa kojima ranije nistam imao takvih problema ali ista stvar.
Mozda je tel zapamtio neku gresku, kako da iz njega izbrisem SVE PODATKE, ali bas sve, sve sto sam do sad ubacivao da nista nema u njemu?
molim vas za pomoc
Konacno sam naso android rom koji mi super radi ali od danas mi baguje prilikom zakljucavanja home-screen-a, ne reaguje ekran uopste, moram 10-ak puta da pritisnem crvenu slusalicu da bi mi proradio touch i otkljucao tel. Radio sam Task29, i nista, menjao HSPL i takodje nista, radio hard reset,radio format i za system,i data,i sd-ext, menjao razne romove sa kojima ranije nistam imao takvih problema ali ista stvar.
Mozda je tel zapamtio neku gresku, kako da iz njega izbrisem SVE PODATKE, ali bas sve, sve sto sam do sad ubacivao da nista nema u njemu?
molim vas za pomoc