HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Mislim da ti za taj modovani igo treba root-ovan telefon, a ne znam da li je izashao root za wildfire. Nego kada sam vec kod rutovanja, jel neko uspeo da odradi root na njemu?

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Verovatno si u pravu, nisam se setio toga. Koliko znam jos uvek nema "potpunog" root-a za Wildfire. Postoji neko resenje ali ono "traje" do prvog restarta telefona, pa ako ti ponovo zatreba root moras ga iznova raditi. Plus nemas pristup sistemskim folderima tako da neke stvari i programe ne mozes instalirati/menjati (tipa font). Ostaje samo da cekamo :dry:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Da to za soft root sam prochitao, al reko mozda je negde neko nashao potpuni root. Al dobro izacice nadam se u skorije vreme, a ona ce i igo lepo raditi i na njemu.

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

Ljudi treba mi pomoc,naime mom drugu treba mi program za navigacuju,pa ako moze pomoc????Koju navigaciju koristite????Izvinite ako je ovakvo,ili slicno,pitanje bilo ali mrzi me da citam :dry:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

ja sam ubacio navigon, ali mapa za Srbiju je losha... Chekam da izadje root pa da ubacim igo poshto je rezolucija mala

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Možeš bez roota da ubaciš NDrive trebalo bi da radi, ali mnogi se žale da aplikacija nije baš najbolja.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Ma znam al igo je igo opet najbolja aplikacija za navigaciju bar meni ne znam za ostale. A manje vishe svakoj neshto fali ovoj aplikacija, ovoj mapa i tako.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

da li neko od vas ima problem sa sms porukicama :smutny: :smutny:
oce nekad da se zapuca prilikom tipkanja,a danas mi se potpuno resetovao :shock: :shock:
mislio sam da je kaput
:x :x

Mugamba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Avg 2010. 00:19

Post od Mugamba »

skar, Meni se desavalo da neradi dugme za brsanje tj pritiskam ali nece da brise txt ali uradim back pa opet udjem i onda radi. To mi se desilo sa onim osnovnim programom sto "dodje" sa telefom i to mi se 2 puta desilo ne znam zasto, ali sam ja skinuo sa marketa Handcent SMS i poslao sam do sada nekih stotinak poruka i radi sve lepo...E sada ne znam mozda ti koristis Handcent SMS pa ti on zapucava ili tel baguje ne znam...
P.S. Jos sam mlad i nemam puno staza sa android-om pa mi nemojte zameriti ako nesto lupim :)

peca89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Avg 2010. 20:48

Post od peca89 »

lesa0208 napisao:ja sam ubacio navigon, ali mapa za Srbiju je losha... Chekam da izadje root pa da ubacim igo poshto je rezolucija mala
Izasao je soft-root tj onaj koji radi samo do restarta. I ovaj tip root-a je dovoljan za instalaciju iGo-a prilagodjenog za 240x320 obzirom da je potrebno samo jedanput zameniti fajl data.gro iz instalaciono foldera aplikacije sa onim modovanim. Ja sam tako instalirao i radi dobro, odnosno lose koliko i na tatoo-u. Za Soft root pogledajte http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=757191 a za iGo i data.gro se snadjite :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

ma znam za soft root, to mi je isto bilo kao i kada sam morao da pokrecem blackrain na iphonu kada mi se iskljuchi. Nema veze sachekacu da izadje normalan root ne zuri mi se josh nigde. :D

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

Mugamba napisao:skar, Meni se desavalo da neradi dugme za brsanje tj pritiskam ali nece da brise txt ali uradim back pa opet udjem i onda radi. To mi se desilo sa onim osnovnim programom sto "dodje" sa telefom i to mi se 2 puta desilo ne znam zasto, ali sam ja skinuo sa marketa Handcent SMS i poslao sam do sada nekih stotinak poruka i radi sve lepo...E sada ne znam mozda ti koristis Handcent SMS pa ti on zapucava ili tel baguje ne znam...
P.S. Jos sam mlad i nemam puno staza sa android-om pa mi nemojte zameriti ako nesto lupim :)
sve je fabricki,e bas mi se i to desavalo,kolega je koristio donedavno magic i kaze da mu se ista stvar desavala...
skidam programce odma jer je pocelo da me nervira,uzasno,kao i baterija koja jedva izvuce 2 dana..sve se vise misljam da predjem na x6
jeste da je simbian al baterija drzi uz njakanje 3 dana

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

skar, Zasto jednostavno pre nego sto legnes da spavas ne stavis telefon da ti se puni i nikad neces imati problema sa baterijom :)

telep
Expert
Expert

Post od telep »

A uveče dok spavate telefon renderuje nešto pa ne možete da ga stavite na punjač da se napuni? Dajte meni tu X6 ima baterija da mu traje jedan dan, ma dajte mi bilo koji telefon i neće izdržati više od jednog dana (naravno ne neke matore).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Ja nemam problema sa batrijom ako ga ne koristim previshe onda mi traje tri, dana, ako ga koristim malo vishe 2 dana, i naravno ono ako neshto vishe jedan dan. Mada na Hd2 koji imam pored njega jedan dan ne moze vishe :wacko:

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

telep napisao:A uveče dok spavate telefon renderuje nešto pa ne možete da ga stavite na punjač da se napuni? Dajte meni tu X6 ima baterija da mu traje jedan dan, ma dajte mi bilo koji telefon i neće izdržati više od jednog dana (naravno ne neke matore).
jednostavno nemam taj obicaj da ga stavljm na punjac....svakim punjenjem smanjuje se kapacitet baterije :) :)
@telep
ja ne znam sta mu ti radis al ja prosecno pricam oko 1h-1.5h,ispisem 30 porukica i naravno stalno sam online
e sad znam da to dodatno crpi bateriju al mi se nekako brzo prazni i na standby
telefon je ok
al ima svojih mana:D
koji nema???

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ja na telefonima držim skoro maksimalno osvetljenje a to troši puno baterije, tako da meni ni jedna baterija ne može da drži dugo.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

cacaboss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 25. Avg 2010. 01:09

Post od cacaboss »

Zdravo svima.potrebna mi je pomoc.kako da instaliram neku aplikaciju na HTC WILDFIRE.i gde mogu da skinem neku..hvala

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

1) napravi gmail account
2) uloguj se na android market preko wifija ili mobilnog interneta
3) skidaj :)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Aplikacije skidas sa marketa. Treba da imas malu ikonicu market na telefonu. Prije nego sto skines, napravis gmail acc kao sto je kolega rekao.

Postoji i drugi nacin tako sto preko racunara nadjes neku od plaikacija, pored nje ako stoji bar kod, skeniras ga sa barkod skenerom (aplikacijom koju takodjer mozes da skines sa marketa) i kada ga prepozna dobijes download link.

Odgovori