HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Verovatno si u pravu, nisam se setio toga. Koliko znam jos uvek nema "potpunog" root-a za Wildfire. Postoji neko resenje ali ono "traje" do prvog restarta telefona, pa ako ti ponovo zatreba root moras ga iznova raditi. Plus nemas pristup sistemskim folderima tako da neke stvari i programe ne mozes instalirati/menjati (tipa font). Ostaje samo da cekamo 

skar, Meni se desavalo da neradi dugme za brsanje tj pritiskam ali nece da brise txt ali uradim back pa opet udjem i onda radi. To mi se desilo sa onim osnovnim programom sto "dodje" sa telefom i to mi se 2 puta desilo ne znam zasto, ali sam ja skinuo sa marketa Handcent SMS i poslao sam do sada nekih stotinak poruka i radi sve lepo...E sada ne znam mozda ti koristis Handcent SMS pa ti on zapucava ili tel baguje ne znam...
P.S. Jos sam mlad i nemam puno staza sa android-om pa mi nemojte zameriti ako nesto lupim
P.S. Jos sam mlad i nemam puno staza sa android-om pa mi nemojte zameriti ako nesto lupim

Izasao je soft-root tj onaj koji radi samo do restarta. I ovaj tip root-a je dovoljan za instalaciju iGo-a prilagodjenog za 240x320 obzirom da je potrebno samo jedanput zameniti fajl data.gro iz instalaciono foldera aplikacije sa onim modovanim. Ja sam tako instalirao i radi dobro, odnosno lose koliko i na tatoo-u. Za Soft root pogledajte http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=757191 a za iGo i data.gro se snadjitelesa0208 napisao:ja sam ubacio navigon, ali mapa za Srbiju je losha... Chekam da izadje root pa da ubacim igo poshto je rezolucija mala

- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
sve je fabricki,e bas mi se i to desavalo,kolega je koristio donedavno magic i kaze da mu se ista stvar desavala...Mugamba napisao:skar, Meni se desavalo da neradi dugme za brsanje tj pritiskam ali nece da brise txt ali uradim back pa opet udjem i onda radi. To mi se desilo sa onim osnovnim programom sto "dodje" sa telefom i to mi se 2 puta desilo ne znam zasto, ali sam ja skinuo sa marketa Handcent SMS i poslao sam do sada nekih stotinak poruka i radi sve lepo...E sada ne znam mozda ti koristis Handcent SMS pa ti on zapucava ili tel baguje ne znam...
skidam programce odma jer je pocelo da me nervira,uzasno,kao i baterija koja jedva izvuce 2 dana..sve se vise misljam da predjem na x6
jeste da je simbian al baterija drzi uz njakanje 3 dana
A uveče dok spavate telefon renderuje nešto pa ne možete da ga stavite na punjač da se napuni? Dajte meni tu X6 ima baterija da mu traje jedan dan, ma dajte mi bilo koji telefon i neće izdržati više od jednog dana (naravno ne neke matore).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
jednostavno nemam taj obicaj da ga stavljm na punjac....svakim punjenjem smanjuje se kapacitet baterijetelep napisao:A uveče dok spavate telefon renderuje nešto pa ne možete da ga stavite na punjač da se napuni? Dajte meni tu X6 ima baterija da mu traje jedan dan, ma dajte mi bilo koji telefon i neće izdržati više od jednog dana (naravno ne neke matore).

@telep
ja ne znam sta mu ti radis al ja prosecno pricam oko 1h-1.5h,ispisem 30 porukica i naravno stalno sam online
e sad znam da to dodatno crpi bateriju al mi se nekako brzo prazni i na standby
telefon je ok
al ima svojih mana:D
koji nema???
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Aplikacije skidas sa marketa. Treba da imas malu ikonicu market na telefonu. Prije nego sto skines, napravis gmail acc kao sto je kolega rekao.
Postoji i drugi nacin tako sto preko racunara nadjes neku od plaikacija, pored nje ako stoji bar kod, skeniras ga sa barkod skenerom (aplikacijom koju takodjer mozes da skines sa marketa) i kada ga prepozna dobijes download link.
Postoji i drugi nacin tako sto preko racunara nadjes neku od plaikacija, pored nje ako stoji bar kod, skeniras ga sa barkod skenerom (aplikacijom koju takodjer mozes da skines sa marketa) i kada ga prepozna dobijes download link.