HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
Nema problema, tutorijal je jasan i prost tako da svi mogu ovo odraditi.... Stvarno je šteta koristiti 1.6 pored ovoga 2.3.3... Evo i BT radi naravno bez ikakvih problema...
Za backup ja sam koristio sms backup & restore, a za backup imenika i dnevnika pozivanja koristio sam my backup... Obadvoje ima na marketu...
Za backup ja sam koristio sms backup & restore, a za backup imenika i dnevnika pozivanja koristio sam my backup... Obadvoje ima na marketu...
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
nema sta jos jednom da pohvalim ovaj kuvani rom, znaci meni bar minimum se baterija trosi i evo vec par dana traje....a to mi se nije svidjalo kod htc...al vidim neki servisi koji nisu toliko bitno su ugaseni i sad baterija traje znatno duze..fino je znati da se i mnogi programi sada podrzavaju....sve u svemu hvala momcima koji su nam ovo omogucili na tattoo 

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Instal sam i ja ovaj cyanogen mod, za sada jedina zamerka sto dok se puni trepce cveni LED umesto da gori bez prestanka. 
Zezam se, ima jos toga recimo nema onaj widget sa satom i vremenom koji mi se mnogo svidjao na default sistemu. ASTRO manager mi puca non stop kad ga pokrenem i jos par sitnica.
Sve u svemu vrh je mod i preporucujem svakome da predja sa fabrickog na ovaj.
EDIT: upravo je prs'o i resetovao se... Nece da se poveze sa kompom.

Zezam se, ima jos toga recimo nema onaj widget sa satom i vremenom koji mi se mnogo svidjao na default sistemu. ASTRO manager mi puca non stop kad ga pokrenem i jos par sitnica.
Sve u svemu vrh je mod i preporucujem svakome da predja sa fabrickog na ovaj.
EDIT: upravo je prs'o i resetovao se... Nece da se poveze sa kompom.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
A evo i Sense-like teme za dzindzer. Nisam isprobao jer me je sense smorio...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1000558
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1000558
Bi rado ali ne znam što ti se to dešava... Idi na xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939122 pa opiši problem oni će vjerovatno znati rješenje...Jorda napisao:AAAAAA markonato, sad pomagaj! Ne mogu da se povezem na komp svaki put kad ukljucim usb storage fon se resetuje!
Jesi li uključio usb debug mode ?
- Jorda
- Mobil fan
Ne znam gde se pali debug posto snaci se medju ovih 10000000 opcija nije nimalo lako. Kada sam prvi put inst sistem konektovao se na komp bez problema. Sad nema sanse. A skinuo sam fancy widget ali nece da mi pokaze vreme niti da ga updatuje...
I zasto kada stisnem home dugme ode na skroz levi desktop umesto na srednji?
Mislim dobar je rom ali ima gluposti mnogo...
EDIT: probao sam na xda da napisem problem ali mi ne dozvoljava jer imam ispod 10 postova na forumu... majko mila..
Ako mozes ti, markonato, da napises za mene molim te, stvarno me izludjuje.
I koliko sam primetio onaj odvratni zvuk slikanja s kamerom ne moze da se iskljuci.. uzas..
I zasto kada stisnem home dugme ode na skroz levi desktop umesto na srednji?
Mislim dobar je rom ali ima gluposti mnogo...
EDIT: probao sam na xda da napisem problem ali mi ne dozvoljava jer imam ispod 10 postova na forumu... majko mila..
Ako mozes ti, markonato, da napises za mene molim te, stvarno me izludjuje.
I koliko sam primetio onaj odvratni zvuk slikanja s kamerom ne moze da se iskljuci.. uzas..
Poslednja izmena od Jorda u Sre, 23. Mar 2011. 10:37, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Jorda
- Mobil fan
psyhound, bio si blizu, ai ipak mora menu dugme pa edit pa onda se izabere tj stiklira onaj pinoliki dugmic da se izabere default screen. Pocelo je i vreme da radi, stavio sam na ignore news and weather.
Jedino jos ne mogu da se povezem na komp, isto je i sa htc sync i bez njega, resetuje se fon svaki put kad ukljucim usb storage...
Jedino jos ne mogu da se povezem na komp, isto je i sa htc sync i bez njega, resetuje se fon svaki put kad ukljucim usb storage...
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
Izasla je nova verzija Gingerbread 2.3.3 nFinity v0.92
. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892401
Rekao bih da su napravili par znacajnih izmena. Jedva cekam da ga probam

Rekao bih da su napravili par znacajnih izmena. Jedva cekam da ga probam