HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Hvala puno na korisnim informacijama.. pokusacu veceras flush-ovati telefon, pa jaljvam kako je proslo.

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Sinoc stavio kuvani rom i extra radi telefon...i moram da zahvalim markonatu puno na finom objasnenju i linkovima. Svaka ti cast.
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Nema problema, tutorijal je jasan i prost tako da svi mogu ovo odraditi.... Stvarno je šteta koristiti 1.6 pored ovoga 2.3.3... Evo i BT radi naravno bez ikakvih problema...
Za backup ja sam koristio sms backup & restore, a za backup imenika i dnevnika pozivanja koristio sam my backup... Obadvoje ima na marketu...

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

nema sta jos jednom da pohvalim ovaj kuvani rom, znaci meni bar minimum se baterija trosi i evo vec par dana traje....a to mi se nije svidjalo kod htc...al vidim neki servisi koji nisu toliko bitno su ugaseni i sad baterija traje znatno duze..fino je znati da se i mnogi programi sada podrzavaju....sve u svemu hvala momcima koji su nam ovo omogucili na tattoo :)
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Instal sam i ja ovaj cyanogen mod, za sada jedina zamerka sto dok se puni trepce cveni LED umesto da gori bez prestanka. :D
Zezam se, ima jos toga recimo nema onaj widget sa satom i vremenom koji mi se mnogo svidjao na default sistemu. ASTRO manager mi puca non stop kad ga pokrenem i jos par sitnica.
Sve u svemu vrh je mod i preporucujem svakome da predja sa fabrickog na ovaj.
EDIT: upravo je prs'o i resetovao se... Nece da se poveze sa kompom.

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

uspeo sam da ubacim nFinity v0.91, Gingerbread 2.3.3 ...
e sad - interesuje me dal` može da se na ovo nabaci Sense UI???
ili za to treba da se čeka da izbace jednostavno ROM na 2.3.3 koji je na Sense-u???

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Trenutno ne, ne znam da li moze i 2.2 sense zato sto drajveri za mnoge stvari nisu open source. Jedino ako ovima u HTC-u pozli pa puste kod u opticaj. :)

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

AAAAAA markonato, sad pomagaj! Ne mogu da se povezem na komp svaki put kad ukljucim usb storage fon se resetuje!

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Jorda, ne znam za to, ali sto se tice HTC-ovog sata sa vremenskom prognozom, skini BeautifulWidgets, imas identican sat, a ima i boljih.. :wink:
Samo nek se rolaju....sarme.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

A evo i Sense-like teme za dzindzer. Nisam isprobao jer me je sense smorio...

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1000558

markonato
Banned

Post od markonato »

Jorda napisao:AAAAAA markonato, sad pomagaj! Ne mogu da se povezem na komp svaki put kad ukljucim usb storage fon se resetuje!
Bi rado ali ne znam što ti se to dešava... Idi na xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939122 pa opiši problem oni će vjerovatno znati rješenje...

Jesi li uključio usb debug mode ?

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Ne znam gde se pali debug posto snaci se medju ovih 10000000 opcija nije nimalo lako. Kada sam prvi put inst sistem konektovao se na komp bez problema. Sad nema sanse. A skinuo sam fancy widget ali nece da mi pokaze vreme niti da ga updatuje...
I zasto kada stisnem home dugme ode na skroz levi desktop umesto na srednji?
Mislim dobar je rom ali ima gluposti mnogo...
EDIT: probao sam na xda da napisem problem ali mi ne dozvoljava jer imam ispod 10 postova na forumu... majko mila..
Ako mozes ti, markonato, da napises za mene molim te, stvarno me izludjuje.
I koliko sam primetio onaj odvratni zvuk slikanja s kamerom ne moze da se iskljuci.. uzas..
Poslednja izmena od Jorda u Sre, 23. Mar 2011. 10:37, izmenjeno 1 put ukupno.

markonato
Banned

Post od markonato »

Nešto nije kod tebe u redu... Kod mene sve radi kako treba i to home dugme i sve sve ostalo... Da nisi neki program nabacio koji pravi probleme ?
Settings - Applications - Development - USB debugging i tu štrihiraj na usb debugging
Nokia Lumia 820

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Stiklirano je, brate. Ne znam da slucjno ne ubija neki proces sa ES task managerom.. jedino mi to pada na pamet.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ono sa home dugmetom je najverovatnije podeshavanje u ADW launcheru. . . Podesish koji ce ti desktop biti glavni.
Fancy widget... meni je radio ok, ali sam ipak preshao na beautiful widget jer mi je lepshi, brzi i prognoza je preciznija/tacnija. Mozda ti se uz****lo neko podeshavanje u FW.

markonato
Banned

Post od markonato »

Ma 100% si ti nešto čačkao pa zeznuo, možda čak i nešto izbrisao što ne treba... Izbriši sve te widgete i programe što si instalirao, restartuj telefon i probaj se spojiti bez ubijanja bilo kakvih procesa, ako ti opet ne radilo ponovo flešuj rom
Nokia Lumia 820

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

psyhound, bio si blizu, ai ipak mora menu dugme pa edit pa onda se izabere tj stiklira onaj pinoliki dugmic da se izabere default screen. Pocelo je i vreme da radi, stavio sam na ignore news and weather.
Jedino jos ne mogu da se povezem na komp, isto je i sa htc sync i bez njega, resetuje se fon svaki put kad ukljucim usb storage...

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Izasla je nova verzija Gingerbread 2.3.3 nFinity v0.92 :D . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892401
Rekao bih da su napravili par znacajnih izmena. Jedva cekam da ga probam

Mikibg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 07:42

Post od Mikibg »

Hteo bih da predjem na FroYo ili na Cyanogen?Koji je bolji po vasem misljenju?Prednosti mane ?!
Jel se prelaskom na ove romove gubi garancija.Jel je to rotovanje?

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Nikako da uradim recovery mod. Kada pritisnem home i power dugme telefon se samo upali. Pratio sam uputstvo i mislim da je sve dobro prošlo.
Jedino još ja imam dial-up modem!

Odgovori