minak, i ja ti preporucujem LeeDroid Rom v2.3d.. Trebalo bi prvo da radis backup aplikacija, kalendara,kontakata i poruka preko MyBackup Pro (mozes koristiti i Titanium backup ali ja koristim onaj prvi i mislim da je bolji).. Zatim preko Recoverija odradi Wipe (brisanje data, cache i dalvik cache) i tada instaliraj LeeDroid pa vrati backup ali samo aplikacija, kalendara, kontakata i poruka i to je to..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Uvek mi je zanimljivo koliko svi hvalite taj LeeDroid, dok je moje iskustvo sa njim bilo jako loše. ja sam se konačno skrasio na kombinaciji GingerVillain 1.7 + EViollet kernel. Vidim da se pojavio update na 1.8, ali mislim da se neću baš preterano žuriti da isprobam.
Ninolina, ma znam ja to, nego sam se bas naprzio da ga probam, i onda totalno razocarenje. sms mi je force close-ovao non stop, market nije radio kako treba, itd...
ipak sam updateoavao GingerVillain na 1.8 i primecujem neka sitna oboljsanja. Za sada generalno veoma zadovoljan ROMom, stabilan i brz, ali pre svega cist, nema Sensa, i gomile nepotrebnih HTC aplikacija koje su mi samo punile memoriju.
araphel, ni ja ne koristim sense vec sve što mi ne treba (odnosno sve widgete, rosie i ostale preinstalirane apps koje ne koristim..) ja lepo obrisem jer imam A-OFF pa to sve mogu i bez kompa vec sve preko root explorera na telefonu.. Uvek koristim Launcher Pro.. On mi je najbolji..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Dream Weaver, to je onaj defaultni Sense launcher.. Da bi ga obrisao treba da imas neki drugi instaliran (na pr. Launcher Pro) Ako ne bi imao ni jedan drugi Launcher a ovaj izbrises, tel ne bi mogao da startuje..
Da li je neko radio unroot ovog telefona i vratio ga na stanje kao kad ga je uzeo kod provajdera?
Pocelo je malo da me nervira ovo sto s vremena na vreme na par sekundi nisam dostupan ili mu treba vremena da posalje poruku, pa sam razmisljao da ga vratim na "unroot stanje" i da porazgovaram sa ljudima u Telenoru. Sad trenutno koristim samo WCDMA i mozda mi se samo jednom desilo, dok mi je na GSM-u sporo radio net i desavalo se cesce da zabaguje.
Jutros se pojavio LeeDroid v2.4.. Takodje ima i Patch kojim se uklanja Sense i njegovi widgeti.. Ja ga testirala ceo dan i sve je super.. Jednostavno RADI bez greške.. Svaka preporuka..
Ninolina, Kakav je što se tiče ram memorije, da li još uvek "jede"?
cvrle_bg Posluži se nekim od oficijalnih romova sa ove stranice i biće ti telefon kao kada si ga kupio http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667
dakiza, ja nisam imala taj problem sa memorijom.. Kod mene je sa 2.3d sve super i veoma brzo radilo.. Mislim da je to na kraju i reseno ali ne mogu da se setim kako..
dakiza, ja nisam imala taj problem sa memorijom.. Kod mene je sa 2.3d sve super i veoma brzo radilo.. Secam se da su neki imali taj problem ali mislim da je to na kraju i reseno.. ne mogu samo sad da se setim kako..
Kupio sam transcden micro sd 8gb class 6 i nisam uspeo da napravim particiju preko gparted-a pa sam morao da napravim EXT3 particiju preko room menagera,ali na zalost u room manageru prilikom pravljenja particije postoji smao mogucnost da particija bude maksimalno 512 mb sto je malo.Ja sam zeleo da particija ima bar 1gb.Da li postoji nacin da napravim particiju od 1gb i kakoPreko ubuntu i gparteda sam navodno napravio particiju od 1gb i ubuntu je video to,a i na windowsu se videlo da sam je napravio kada prikacim tel na komp preko usb kabla,ali u telefonu je vidljivo da ne postoji particija.To mi je bilo bas cudno pa sm bio pimoran da napavim particij preko room menagera i to samo od 512 mb jer je too najveca ponudjena
toda81, ja obicno napravim preko paragon partition managera 9.0 ext3 particiju i namestim 1gb kada to odradim obavezno podignem ponovo rom da bi je video jer se desava da nece da vidi particiju koju si tek napravio nego moras da ponovo podignes rom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.