HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
minak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Dec 2010. 18:39

Post od minak »

Dream Weaver napisao:Probaj Leedroid ROM :)
Vec sam stavio! VillainROM! Jel moram da uradim nesto pre nego sto probam ovaj sto si mi ti preporucio? :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

minak, i ja ti preporucujem LeeDroid Rom v2.3d..:-) Trebalo bi prvo da radis backup aplikacija, kalendara,kontakata i poruka preko MyBackup Pro (mozes koristiti i Titanium backup ali ja koristim onaj prvi i mislim da je bolji).. Zatim preko Recoverija odradi Wipe (brisanje data, cache i dalvik cache) i tada instaliraj LeeDroid pa vrati backup ali samo aplikacija, kalendara, kontakata i poruka i to je to..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

minak, kao sto ti ke nina rekla, uradi bekap i u CWR uradi vajp svega i svacega i flesni nov ROM :-)
and justice for all...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

I moja preporuka je samo LeeDroid :wink:
Note IV N9100 dual

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

+1 za LeeDroid, eventualno stock rooted ;)

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Još jedan + za LeeDroid, naravno A2SD i ext particija od 512Mb Pozdrav !

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Prodato :wink:
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Uvek mi je zanimljivo koliko svi hvalite taj LeeDroid, dok je moje iskustvo sa njim bilo jako loše. ja sam se konačno skrasio na kombinaciji GingerVillain 1.7 + EViollet kernel. Vidim da se pojavio update na 1.8, ali mislim da se neću baš preterano žuriti da isprobam.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

araphel, nisi jedini koji je imao probleme sa LeeDroidom ali je 99% zadovoljnih korisnika, pa ga zato veliki broj korisnika i hvali..:-)

Lepa vest od LeeDroida..:-) Veceras konacno, dugo ocekivani update, mada su u pitanju samo neka poboljsanja..:-) :-)

Ja vec uveliko isprobavam neke Ginger Romove ali jos ni jedan nije stabilan..:-( Lee je i dalje moj svakodnevni rom..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, ma znam ja to, nego sam se bas naprzio da ga probam, i onda totalno razocarenje. sms mi je force close-ovao non stop, market nije radio kako treba, itd...

ipak sam updateoavao GingerVillain na 1.8 i primecujem neka sitna oboljsanja. Za sada generalno veoma zadovoljan ROMom, stabilan i brz, ali pre svega cist, nema Sensa, i gomile nepotrebnih HTC aplikacija koje su mi samo punile memoriju.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

araphel, ni ja ne koristim sense vec sve što mi ne treba (odnosno sve widgete, rosie i ostale preinstalirane apps koje ne koristim..) ja lepo obrisem jer imam A-OFF pa to sve mogu i bez kompa vec sve preko root explorera na telefonu..:) Uvek koristim Launcher Pro..:) On mi je najbolji..;)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Moze jedno mozda glupo pitanje :roll: sta je rosie? jel to Ui kao sense? 8)
and justice for all...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Dream Weaver, to je onaj defaultni Sense launcher.. Da bi ga obrisao treba da imas neki drugi instaliran (na pr. Launcher Pro) Ako ne bi imao ni jedan drugi Launcher a ovaj izbrises, tel ne bi mogao da startuje..:-)

cvrle_bg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 17. Feb 2006. 16:46

Post od cvrle_bg »

I opet moje muke: :)

Da li je neko radio unroot ovog telefona i vratio ga na stanje kao kad ga je uzeo kod provajdera?
Pocelo je malo da me nervira ovo sto s vremena na vreme na par sekundi nisam dostupan ili mu treba vremena da posalje poruku, pa sam razmisljao da ga vratim na "unroot stanje" i da porazgovaram sa ljudima u Telenoru. Sad trenutno koristim samo WCDMA i mozda mi se samo jednom desilo, dok mi je na GSM-u sporo radio net i desavalo se cesce da zabaguje.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Jutros se pojavio LeeDroid v2.4..:-) Takodje ima i Patch kojim se uklanja Sense i njegovi widgeti..:-) Ja ga testirala ceo dan i sve je super..:-) Jednostavno RADI bez greške..:-) Svaka preporuka..:-)

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Ninolina, Kakav je što se tiče ram memorije, da li još uvek "jede"?
cvrle_bg Posluži se nekim od oficijalnih romova sa ove stranice i biće ti telefon kao kada si ga kupio
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667

Pozdrav!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dakiza, ja nisam imala taj problem sa memorijom.. Kod mene je sa 2.3d sve super i veoma brzo radilo..:-) Mislim da je to na kraju i reseno ali ne mogu da se setim kako..:-(

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dakiza, ja nisam imala taj problem sa memorijom.. Kod mene je sa 2.3d sve super i veoma brzo radilo..:-) Secam se da su neki imali taj problem ali mislim da je to na kraju i reseno.. ne mogu samo sad da se setim kako..:-(

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Kupio sam transcden micro sd 8gb class 6 i nisam uspeo da napravim particiju preko gparted-a pa sam morao da napravim EXT3 particiju preko room menagera,ali na zalost u room manageru prilikom pravljenja particije postoji smao mogucnost da particija bude maksimalno 512 mb sto je malo.Ja sam zeleo da particija ima bar 1gb.Da li postoji nacin da napravim particiju od 1gb i kakoPreko ubuntu i gparteda sam navodno napravio particiju od 1gb i ubuntu je video to,a i na windowsu se videlo da sam je napravio kada prikacim tel na komp preko usb kabla,ali u telefonu je vidljivo da ne postoji particija.To mi je bilo bas cudno pa sm bio pimoran da napavim particij preko room menagera i to samo od 512 mb jer je too najveca ponudjena
Note IV N9100 dual

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

toda81, ja obicno napravim preko paragon partition managera 9.0 ext3 particiju i namestim 1gb kada to odradim obavezno podignem ponovo rom da bi je video jer se desava da nece da vidi particiju koju si tek napravio nego moras da ponovo podignes rom.

Odgovori