HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Kako da vratim sve na pocetno stanje? tj ne kuvani rom... ? malo me nervira ovo zabadanje sa skuvanim romom...
edit : ne mogu da skinem 1.66 oficijelni rom sa htcovog sajta ( kada ubacim sn kaze mi Sorry, this software download is not suitable for your device.)...hocu samo da vratim originalni rom i da tako koristim telefon..
edit : ne mogu da skinem 1.66 oficijelni rom sa htcovog sajta ( kada ubacim sn kaze mi Sorry, this software download is not suitable for your device.)...hocu samo da vratim originalni rom i da tako koristim telefon..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
pitanje koje sam gore postavio sam resio.. sada imam ovo
:
na hd2 ( sa 1.66 official romom) imam neki ruzan sms preview.. kad mi stigne poruka, izadje kao notification dole na dnu ekrana, i to deo poruke...
jel zna neko kako da to ugasim ?
edit : resio sam... mnogo sam glup

na hd2 ( sa 1.66 official romom) imam neki ruzan sms preview.. kad mi stigne poruka, izadje kao notification dole na dnu ekrana, i to deo poruke...
jel zna neko kako da to ugasim ?
edit : resio sam... mnogo sam glup
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Pozdrav svima , pre par dana sam postao vlasnik HTC-a HD2 za sada sam odusevljen jedino me baterija muci . Strasno kratko traje a glupo mi je da stalno nosim punjac sa sobom . Ne traje cak ni jedan dan i ti uz par poziva i nekoliko poruka . Da li postoji neko resenje , molim za pomoc !!! 

Veran NOKI-i
Ako je baterija ispravna (ako je nov telefon trebalo bi da bude), onda prvo proveri da ti ne radi nesto od programa u pozadini (igra, gps sw i sl.). Ako zivis/radis negde gde je los GSM signal ili nema signala uopste, probaj da uskljucis 3G (Settings tab > Wireless Controls > 3G), a kada si na podrucju bez signala ukljuci Airplane mode. Ako ti nista od ovoga ne pomaze, probaj da jedan dan nosis telefon bez memorijske kartice. Neke kartice izazivaju i do 6x vecu potrosnju bez ikakvog ociglednog razloga. To je bas retko, ali cisto da eliminises i tu mogucnost.
Grandpa hvala ti mnogo na savetu , izgleda da sam ja taj retki slucaj . Sinoc sam izvadio karticu ( inace je to bila kartica iz foto-aparata "kingstne" ) i od sinoc je na tri crte baterija . Ranije od tri crtice na bateriji uvece a vec ujutu je prazan . Hvala jos jednom ! P.S. Dodjem po jednu za savet !

Veran NOKI-i
Eto... Izgleda da si i ti zaglavio sa jednom od onih kartica iz "fantomske" smene.
Inace, evo jedne interesantne izvedbe ikonice za bateriju, moze da se vidi status bez otkljucavanja: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=750985
Inace, evo jedne interesantne izvedbe ikonice za bateriju, moze da se vidi status bez otkljucavanja: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=750985
Moze da se podigne Android sa kartice. Imas uputstva ovde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732380 Ako se odlucis na to citaj pazljivo jer postoji par koraka koji su vrlo bitni i zbog kojih moze da se desi da ne radi Android, a u isto vreme mozes da pokvaris telefon ako si neiskusan ili nemaran.
NAND flash tj. boot iz ROM memorije ce biti moguc uskoro, ali ima smisla tek kad se ispeglaju svi driveri koji trenutno prave problem (akcelerometar, power management...).
NAND flash tj. boot iz ROM memorije ce biti moguc uskoro, ali ima smisla tek kad se ispeglaju svi driveri koji trenutno prave problem (akcelerometar, power management...).
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ne trazim ja koznu futrolu za kais ... trazim koznu futrolu u koju se samo uvuce telefon 
a za melodiju sms-a odes u settings->sound & display->notification sounds pa tu imas za sms

a za melodiju sms-a odes u settings->sound & display->notification sounds pa tu imas za sms

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ljudi pomagajte! 
Pre neki dan mi se izgubilo ono zakljucavanje telefona. Znaci kad se ekran ugasi i kad ponovo hocu da koristim telefon, ranije stisnem slusalicu za prekidanje, otkljucam ga i to je to. Sada stisnem slusalicu za prekidanje i nema vise onog za otkljucavanje telefona. Sta sam uradio, nemam pojma.
Hvala unapred!

Pre neki dan mi se izgubilo ono zakljucavanje telefona. Znaci kad se ekran ugasi i kad ponovo hocu da koristim telefon, ranije stisnem slusalicu za prekidanje, otkljucam ga i to je to. Sada stisnem slusalicu za prekidanje i nema vise onog za otkljucavanje telefona. Sta sam uradio, nemam pojma.
Hvala unapred!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt: