HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Kako da vratim sve na pocetno stanje? tj ne kuvani rom... ? malo me nervira ovo zabadanje sa skuvanim romom...

edit : ne mogu da skinem 1.66 oficijelni rom sa htcovog sajta ( kada ubacim sn kaze mi Sorry, this software download is not suitable for your device.)...hocu samo da vratim originalni rom i da tako koristim telefon..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Jel moze neko da mi preporuci neki program za slusanje muzike,poceo sam skorije vise da slusam muziku pa me smorilo da skrolujem po library.....
Nokia Lumia 1520

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

pitanje koje sam gore postavio sam resio.. sada imam ovo :D :

na hd2 ( sa 1.66 official romom) imam neki ruzan sms preview.. kad mi stigne poruka, izadje kao notification dole na dnu ekrana, i to deo poruke...

jel zna neko kako da to ugasim ?

edit : resio sam... mnogo sam glup
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

urke68
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 22:01

Post od urke68 »

Pozdrav svima , pre par dana sam postao vlasnik HTC-a HD2 za sada sam odusevljen jedino me baterija muci . Strasno kratko traje a glupo mi je da stalno nosim punjac sa sobom . Ne traje cak ni jedan dan i ti uz par poziva i nekoliko poruka . Da li postoji neko resenje , molim za pomoc !!! :D
Veran NOKI-i

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Ako je baterija ispravna (ako je nov telefon trebalo bi da bude), onda prvo proveri da ti ne radi nesto od programa u pozadini (igra, gps sw i sl.). Ako zivis/radis negde gde je los GSM signal ili nema signala uopste, probaj da uskljucis 3G (Settings tab > Wireless Controls > 3G), a kada si na podrucju bez signala ukljuci Airplane mode. Ako ti nista od ovoga ne pomaze, probaj da jedan dan nosis telefon bez memorijske kartice. Neke kartice izazivaju i do 6x vecu potrosnju bez ikakvog ociglednog razloga. To je bas retko, ali cisto da eliminises i tu mogucnost.

urke68
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 22:01

Post od urke68 »

Grandpa hvala ti mnogo na savetu , izgleda da sam ja taj retki slucaj . Sinoc sam izvadio karticu ( inace je to bila kartica iz foto-aparata "kingstne" ) i od sinoc je na tri crte baterija . Ranije od tri crtice na bateriji uvece a vec ujutu je prazan . Hvala jos jednom ! P.S. Dodjem po jednu za savet ! :D :D :D
Veran NOKI-i

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan

Post od Grandpa »

Eto... Izgleda da si i ti zaglavio sa jednom od onih kartica iz "fantomske" smene.
Inace, evo jedne interesantne izvedbe ikonice za bateriju, moze da se vidi status bez otkljucavanja: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=750985

thumbz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Sep 2010. 02:05

Post od thumbz »

madness99 napisao:Ovako sam podesio MMS kod mene i radi besprekorno (slanje i primanje)...
hvala gde cuo i necuo ... napokon je proradio mms ... samo sad mi ne radi net :D

Edit:
ovo je potpuno tuzno .. nemam ideju kako da namestim da mi rade i mms i gprs ... ako radi gprs ne radi mms i obratno ...

zzeka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 03:23

Post od zzeka »

Pozdrav svima,interesuje me da li moze da se na hd2 instalira android i da li je neko probao posto sam cuo da ce to moci.Hvala
nokia 8310+6210 zauvek

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan

Post od Grandpa »

Moze da se podigne Android sa kartice. Imas uputstva ovde: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=732380 Ako se odlucis na to citaj pazljivo jer postoji par koraka koji su vrlo bitni i zbog kojih moze da se desi da ne radi Android, a u isto vreme mozes da pokvaris telefon ako si neiskusan ili nemaran.
NAND flash tj. boot iz ROM memorije ce biti moguc uskoro, ali ima smisla tek kad se ispeglaju svi driveri koji trenutno prave problem (akcelerometar, power management...).

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ljudi, da nema neko viska koznu futrolu za ovaj hd2 koju zeli da proda, ili da li neko zna gde mogu da kupim istu ?

fenixbgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 00:33

Post od fenixbgd »

ne mogu nikako da provalim, kako se menja melodija za dolazni sms na ovom tlefonu, moze li neko da mi pomognr? Hvala

vito007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Avg 2010. 10:23

Post od vito007 »

Layne_Staley,
Koznu futrolu za kais nigdje nisam mogao u okruzenju da nadjem pa sam je porucio preko amazon.com i stigla je za 7 dana.Sa shipingom oko 14 funti.Pozdrav.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ne trazim ja koznu futrolu za kais ... trazim koznu futrolu u koju se samo uvuce telefon :D

a za melodiju sms-a odes u settings->sound & display->notification sounds pa tu imas za sms :D

vito007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Avg 2010. 10:23

Post od vito007 »

Layne_Staley, To si trebao da dobijes u kompletu sa telefonom,Ja je ne koristim pa ako ti odgovara mogu da ti je ustupim.
Pozdrav.

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

I moj glas je za IGO, koristim ga i super je!Btw,jer moze neko da mi pomogne oko custom rom-ova,koji je najbolji????na sta treba obratiti paznju prilikom instaliranja??? xD

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

vito007, izgubio sam tu futrolu koju sam dobio.. poslao sam ti privatnu poruku u vezi sa futrolom... odgovori please

Igi75
Banned
Pridružio se: Uto, 11. Maj 2010. 11:37
Kontakt:

Post od Igi75 »

Ljudi pomagajte! :)
Pre neki dan mi se izgubilo ono zakljucavanje telefona. Znaci kad se ekran ugasi i kad ponovo hocu da koristim telefon, ranije stisnem slusalicu za prekidanje, otkljucam ga i to je to. Sada stisnem slusalicu za prekidanje i nema vise onog za otkljucavanje telefona. Sta sam uradio, nemam pojma.
Hvala unapred!

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Da li imas neki program instaliran tipa BsbTweaks ili CHT editor na telefonu ? DA li si cackao neka podesavanja ili se to desilo iz cista mira?

Igi75
Banned
Pridružio se: Uto, 11. Maj 2010. 11:37
Kontakt:

Post od Igi75 »

Imam instaliran data controller, o market, total commander, neki program za backup i to je to. Probacu da uradim factory reset, pa cu videti da li ce da se desava isto.

Odgovori