HTC Desire HD

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Roda92
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 03. Maj 2011. 18:35
:: s10 plus

Post od Roda92 »

Ne znam da li moras da uradis update na 2.3.3 da bi dobio ovaj novi. Ja sam uradio taj update i sada ako ti nesto znaci jos uvek cekam ovaj 2.3.5 ni ja ga nisam dobio.

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

bata bogdan, slobodno instaliraj taj update. Tebi verovatno ne daje 2.3.5 jer nisi ni 2.3 instalirao, tako da ces morati jedan po jedan.

Prati sve sta ti telefon ispisuje, te to i radi. Ne mozes nista da zeznes ako ispostujes proceduru koja se sastoji od skidanja update-a (preporucujem wifi jer je fajl veliki), onda kliknes na taj fajl, potvrdis da hoces da instaliras novi softver i vise nista ne diras, sve ce telefon sam da odradi...

Go for it! :wink:

Zaboravih reci da je telefon sa novim softverom i sense-om brzi i mnogo lepsi od predhodnog. Imam osecaj kao da sam kupio drugi (citaj *bolji*) telefon. :roll:

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Opet ja :D Samo da pitam jel bas mora preko wifi-ja da se skida novi spftwer??? Jer je kod mene slab signal na wifi a inace imam i onaj paket sto je internet ( gprs ) neogranicen.....
Huawei

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

bata bogdan, mozes i preko GSMa (gprs)(mislim da mozes) ali ako ti pukne konekcija brikovaces telefon.
Ne sme da se prekine proces apdejtovanja telefona pa je wi fi bolja varijanta jer je stabilniji.
and justice for all...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Dream Weaver, zar u Desire-u HD nije kao i kod drugih telefona, tj. prvo se update skine na telefon pa se tek onda radi update? Tako mu se ništa ne može desiti prilikom skidanja update fajla čak i ako pukne veza sa internetom...:)

bata bogdan, ne znam kako je tačno na HD-u ali može da se desi da ti i sam telefon ne dozvoli skidanje update fajla preko GPRS-a već dozvoljava samo preko WiFi-ja...:) Probaj pa vidi...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

djoleZ
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 21. Dec 2011. 20:58

Post od djoleZ »

Uradio sam apdejt pre 2 dana i sve radi okej osim mobilnog interneta, wifi radi kako treba a kada ukljucim mobilni internet i probam da odem na neku stranicu prebacuje me na sajt services.mts064.telekom.rs/f/3gmondo.php i izbaci mi "Internal error, request could not be serviced at this time", da li neko zna kako da resim ovaj problem? Pre nego sto sam uradio apdejt sve je radilo normalno..

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

bata bogdan, Dream Weaver, Ninolina, moze ceo update da se skine preko mobilne mreze, nije nikakav problem. Ja sam preporucio da skine preko wifi-a jer je tako brze i nista se ne placa, ali posto Bogdan ima neogranicen mobilni net, onda neka preko njega i skida. Ne treba da ga brine nikakvo brikovanje jer je to nemoguce uraditi sa HD-om, upravo zbog raloga koji je Ninolina napisala. Telefon prvo skine ceo update u memoriju pa onda iz nje krece instalacija.

bata bogdan, slobodno skidaj kako ti volja i instaliraj. 8)

djoleZ, verovatno ces morati rucno da uneses nove parametre u "Access Point Names". Imas ih ovde na forumu, potrazi malo. :wink:

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Odradio sam update....i to preko wifi ali sam morao sve redom verzije da skidam jedan za drugim update i onda konacno 2.3.5 htc sense 3.0 i mogu vam reci utisci su odlicni znaci fon radi bez ikakvih problema sve je ok ...
Hvala svima na pomoci :)

djoleZ
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od djoleZ »

@Zeljkamp

hvala, s tim sto nisam morao da unosim parametre nego samo da ukljucim taj apn posto se nekako iskljucio nakon apdejta, ali u svakom slucaju ne bih to video bez tvoje pomoci :)

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

jel bi mogao kakav screen-shot od novog softvare mislim sense kako izgleda i kako se ponasa ili ako postoji klip na netu moze link??? unapred hvala
Iphone 4s white clear install

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ako imas ovaj fon slobodno odradi update novog softwera...znaci extra je sve ali bas sve i mnogo bolje i lepse sve izgleda....a najbitnije je da je fon sa novim softwerom mnogo brzi punooo brzi....znaci imam osecaj kao da to vise nije taj fon vec skroz novi sto i ustavri jeste sa novim update-om...
Huawei

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

bata bogdan, hocu hvala na preporuci telefon je kod brata tako da sto se docepam telefona instalirat cu 2.3.5
Iphone 4s white clear install

djoleZ
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od djoleZ »

Opet sam napravio problem :) igrao sam se nesto u hboot-u i izgleda nekim cudom iskljucio fast boot,posto se vise ne pali onako brzo kao sto je bilo nakon apdejta..koliko sam ja primetio na 2.3.5 vise ne postoji opcija za ukljucivanje i iskljucivanje fast boot-a u podesavanjima,pa ako neko moze da mi pomogne bio bih zahvalan..

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

djoleZ, ja ti mogu potvrditi da i dalje ima ta opcija i moguce je u podesavanjima ukljuciti i iskljuciti, ali bez obzira na to ne primjecujem da se nesto brze pali... :?

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

E ovako , od kako sam odradio update na 2.3.5 nekih 10-tak dana mi je baterija drzala ma ni jedan dan....a sada zadnjih par dana baterija pocela da drzi citava dva dana sto sam se bas zacudio i to pozitivno....znaci isto koriscenje kao i pre ali duze sada traje...pomalo mi cudno sada sve....znaci uz dosta sms-a razgovora i internet...bas ga razvaljujem....tek sada mogu reci da sam prezadovoljan sa baterijom....extra sada :)
Huawei

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li je neko imao prilike da poseduje htc desire i htc desire hd?Interesuje me trajanje baterije.Mozda prodam htc deire za neku bas finu svotu novca pa sam razmisljao o htc desire-u hd jer mi doplata nece biti velika,ali se plasim da cu imati jos losiju bateriju nego sto je slucaj na obicnom deire-u
Note IV N9100 dual

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

toda81, pa dhd ima istu bateriju kao moj wildfire s od 1230 mah a to i nije neki kapacitet obzirom na njegov 4,3 incha ekran.Meni na Wildfire S koji ima 3,2 drzi baterija oko 2 ipo dana najvise sa nekim umerenim koriscenjem i pod uslovom da aktiviram live wallpapers.
Za 4,3 velicinu ekrana mislim da je to mali kapacitet baterije.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sale_M, to i mene plasi.Da bar moze dan da izgura sa nekim solidnim koriscenjem billo bi ok.Da li postoji mogucnost da se ubaci neka baterija koja je veceg kapaciteta?
Note IV N9100 dual

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

toda81, ma gledajuci komentare i iskustva po netu te veceg kapaciteta koje su prisutne na trzistu su uglavnom kineske i neoriginalne i mozda mjesec dana drze nesto duze i onda drasticno opadne kapacitet i ispadne da ne mogu trajat ni kao originalna od 1230mAh.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

janka_88, znaci nema nista od tih baterija veceg kapaciteta. Razmisljao sam i o nokii n8,ali mi je ipak miliji android,ali primamljiva je i ta kamera od 12mpix i 720p video.Kada bih znao da je na desireu hd baterija bar kao na obicnom desireu bilo bi ok
Note IV N9100 dual

Odgovori