HTC Desire HD
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
bata bogdan, slobodno instaliraj taj update. Tebi verovatno ne daje 2.3.5 jer nisi ni 2.3 instalirao, tako da ces morati jedan po jedan.
Prati sve sta ti telefon ispisuje, te to i radi. Ne mozes nista da zeznes ako ispostujes proceduru koja se sastoji od skidanja update-a (preporucujem wifi jer je fajl veliki), onda kliknes na taj fajl, potvrdis da hoces da instaliras novi softver i vise nista ne diras, sve ce telefon sam da odradi...
Go for it!
Zaboravih reci da je telefon sa novim softverom i sense-om brzi i mnogo lepsi od predhodnog. Imam osecaj kao da sam kupio drugi (citaj *bolji*) telefon.
Prati sve sta ti telefon ispisuje, te to i radi. Ne mozes nista da zeznes ako ispostujes proceduru koja se sastoji od skidanja update-a (preporucujem wifi jer je fajl veliki), onda kliknes na taj fajl, potvrdis da hoces da instaliras novi softver i vise nista ne diras, sve ce telefon sam da odradi...
Go for it!

Zaboravih reci da je telefon sa novim softverom i sense-om brzi i mnogo lepsi od predhodnog. Imam osecaj kao da sam kupio drugi (citaj *bolji*) telefon.

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Dream Weaver, zar u Desire-u HD nije kao i kod drugih telefona, tj. prvo se update skine na telefon pa se tek onda radi update? Tako mu se ništa ne može desiti prilikom skidanja update fajla čak i ako pukne veza sa internetom...
bata bogdan, ne znam kako je tačno na HD-u ali može da se desi da ti i sam telefon ne dozvoli skidanje update fajla preko GPRS-a već dozvoljava samo preko WiFi-ja...
Probaj pa vidi...

bata bogdan, ne znam kako je tačno na HD-u ali može da se desi da ti i sam telefon ne dozvoli skidanje update fajla preko GPRS-a već dozvoljava samo preko WiFi-ja...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Uradio sam apdejt pre 2 dana i sve radi okej osim mobilnog interneta, wifi radi kako treba a kada ukljucim mobilni internet i probam da odem na neku stranicu prebacuje me na sajt services.mts064.telekom.rs/f/3gmondo.php i izbaci mi "Internal error, request could not be serviced at this time", da li neko zna kako da resim ovaj problem? Pre nego sto sam uradio apdejt sve je radilo normalno..
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
bata bogdan, Dream Weaver, Ninolina, moze ceo update da se skine preko mobilne mreze, nije nikakav problem. Ja sam preporucio da skine preko wifi-a jer je tako brze i nista se ne placa, ali posto Bogdan ima neogranicen mobilni net, onda neka preko njega i skida. Ne treba da ga brine nikakvo brikovanje jer je to nemoguce uraditi sa HD-om, upravo zbog raloga koji je Ninolina napisala. Telefon prvo skine ceo update u memoriju pa onda iz nje krece instalacija.
bata bogdan, slobodno skidaj kako ti volja i instaliraj.
djoleZ, verovatno ces morati rucno da uneses nove parametre u "Access Point Names". Imas ih ovde na forumu, potrazi malo.
bata bogdan, slobodno skidaj kako ti volja i instaliraj.

djoleZ, verovatno ces morati rucno da uneses nove parametre u "Access Point Names". Imas ih ovde na forumu, potrazi malo.

- bata bogdan
- Banned
- bata bogdan
- Banned
Ako imas ovaj fon slobodno odradi update novog softwera...znaci extra je sve ali bas sve i mnogo bolje i lepse sve izgleda....a najbitnije je da je fon sa novim softwerom mnogo brzi punooo brzi....znaci imam osecaj kao da to vise nije taj fon vec skroz novi sto i ustavri jeste sa novim update-om...
Huawei
Opet sam napravio problem
igrao sam se nesto u hboot-u i izgleda nekim cudom iskljucio fast boot,posto se vise ne pali onako brzo kao sto je bilo nakon apdejta..koliko sam ja primetio na 2.3.5 vise ne postoji opcija za ukljucivanje i iskljucivanje fast boot-a u podesavanjima,pa ako neko moze da mi pomogne bio bih zahvalan..

- bata bogdan
- Banned
E ovako , od kako sam odradio update na 2.3.5 nekih 10-tak dana mi je baterija drzala ma ni jedan dan....a sada zadnjih par dana baterija pocela da drzi citava dva dana sto sam se bas zacudio i to pozitivno....znaci isto koriscenje kao i pre ali duze sada traje...pomalo mi cudno sada sve....znaci uz dosta sms-a razgovora i internet...bas ga razvaljujem....tek sada mogu reci da sam prezadovoljan sa baterijom....extra sada 

Huawei
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Da li je neko imao prilike da poseduje htc desire i htc desire hd?Interesuje me trajanje baterije.Mozda prodam htc deire za neku bas finu svotu novca pa sam razmisljao o htc desire-u hd jer mi doplata nece biti velika,ali se plasim da cu imati jos losiju bateriju nego sto je slucaj na obicnom deire-u
Note IV N9100 dual
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
toda81, pa dhd ima istu bateriju kao moj wildfire s od 1230 mah a to i nije neki kapacitet obzirom na njegov 4,3 incha ekran.Meni na Wildfire S koji ima 3,2 drzi baterija oko 2 ipo dana najvise sa nekim umerenim koriscenjem i pod uslovom da aktiviram live wallpapers.
Za 4,3 velicinu ekrana mislim da je to mali kapacitet baterije.
Za 4,3 velicinu ekrana mislim da je to mali kapacitet baterije.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet