HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Naravno da ima pomoci
Obratio si se na pravom mestu.Javi mi se na pvt da ti posaljem zvanican update sa kojim ces flesovati telefon i vratiti ga nafabricka podesavanja kao kada si ga izneo iz radnje...Fles je u obliku exe ikonice i legalan je,jer je zvanican update 1.6 software-a...Znaci sve sto je potrebno da uradis je da ukljucis telefon,prikacis ga na komp i kliknes dva puta na tu ikonicu.Nakon toga krece instalacija i za 5 minuta ces imati nov telefon koji ces moci da koristis na svim mrezama (060,063,064,065,066) 
http://www.zzzzzz.zzz ali mozda prvo da okrenes i proveris pre nego sto porucis.
Izmenio: IDzO
*Nije dozvoljeno kaciti linkove prodavnica koje se ne reklamiraju na Mobilnom svetu*
Posalji link preko PP-a.
Izmenio: IDzO
*Nije dozvoljeno kaciti linkove prodavnica koje se ne reklamiraju na Mobilnom svetu*
Posalji link preko PP-a.
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
xerosoft, imam foliju na Tattoou još od prvog dana..
Ne bih mogla opušteno da ga koristim bez toga.. Nemam nikakvih problema sa reagovanjem touchscreena
Inače, ja sam foliju kupila u Beogradu.. Ima je na više mesta, a cena je oko 300 din 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Zdravo svima.od danas sam i ja korisnik ovog fona(do sad uvek nokia ,uvek symbian
) .kupio sam polovan tel i prvo sto me nervira to je da kada udjem u vec instalirane gmail aplikacije odmah trazi sifru bivseg korisnika a iznad je bledo ispisan njegov mail i nemoze da se promeni.ja sam malo cackao po podesavanjima i nigde nemogu da nadjem gde se brise postojeci nalog.izvinite ako sam se raspricao ali htedoh da lepo objasnim.moji opsti utisci da je tel prenatrpan podesavanjima ali sam se snasao brzo za neke osnovne stvari.ako neko moze da pomogne oko ovog problema bio bih zahvalan.
xerosoft, link poslat na pp. a utiske ti javim čim ih i ja steknem.
Poručiću od nedelje,verovatno onu kao ogledalo
mnogo mi je dobra fora. A nadam se da je dobra kao sto kaze Ninolina,u ostalom nema razloga da nije kad sluzi za zastitu,jedino mi je malo
frka da ne ostaju neki tragovi od lepka ili cega vec sto je drži zalepljenom!!!
Poručiću od nedelje,verovatno onu kao ogledalo
frka da ne ostaju neki tragovi od lepka ili cega vec sto je drži zalepljenom!!!
- Ninolina
- Moderator

mackicavs, neće ništa biti telefonu, nemoj da brineš
Ali ti savetujem da uzmeš običnu foliju a ne onu kao ogledalo, jer ćeš imati problema sa vidljivošću sadržaja na ekranu, posebno pri sunčanom danu. Ja sam takvu probala na 97ici i odmah sam je skinula 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator

xerosoft, bolja je ova bez efekta ogledala
probala sam tu sa ogledalom i ne bih je nikome preporučila
Što se tiče navigacije, u Tattoou mi je trenutno instaliran NDrive, ali buguje i blokira se kada treba da preračuna novu rutu ako skreneš sa one koju je on odredio. Za sada mi navigacija na 97ici savršeno radi posao pa se nisam preterano igrala sa navigacijom na Tattoou
mackicavs, za poliranje ekrana, neki na forumu su koristili Displex pastu i o tome su pisali u nekoj od tema ovde na forumu
Sad pišem sa telefona pa ne mogu da to potražim, ali ako upotrebiš opciju Traži moći ćeš i sama da je nadješ
Mada, mislim da je nisu koristili na touchscreen tel pa nisam sigurna koliko je to bezbedno u slučaju Tattooa..
mackicavs, za poliranje ekrana, neki na forumu su koristili Displex pastu i o tome su pisali u nekoj od tema ovde na forumu