HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Naravno da ima pomoci :D Obratio si se na pravom mestu.Javi mi se na pvt da ti posaljem zvanican update sa kojim ces flesovati telefon i vratiti ga nafabricka podesavanja kao kada si ga izneo iz radnje...Fles je u obliku exe ikonice i legalan je,jer je zvanican update 1.6 software-a...Znaci sve sto je potrebno da uradis je da ukljucis telefon,prikacis ga na komp i kliknes dva puta na tu ikonicu.Nakon toga krece instalacija i za 5 minuta ces imati nov telefon koji ces moci da koristis na svim mrezama (060,063,064,065,066) :D

mackicavs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 22:04

Post od mackicavs »

Dali neko zna gde mogu da kupim dobru pouzdanu,tj. proverenu foliju za tattoo? Pregledala sam gomilu postova i sad ne mogu da nadjem gde sam videla post sa linkom za porucivanje posto u vs-u nema u prodaji.

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

http://www.zzzzzz.zzz ali mozda prvo da okrenes i proveris pre nego sto porucis.

Izmenio: IDzO
*Nije dozvoljeno kaciti linkove prodavnica koje se ne reklamiraju na Mobilnom svetu*
Posalji link preko PP-a.

mistik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 16. Jan 2010. 19:41

Post od mistik »

mozda je bilo reci o ovome, ali mi poprilicno hitno treba pa ne mogu bas da listam stranice :oops:
hocu da instaliram skype na telefon i probala sam da ga trazim na marketu, ali nije bilo bas rezultata..ako moze neki linkic sa koga mogu to da skinem, bila bih vam jako zahvalna

mackicavs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mackicavs »

Gaga3, :smutny:
Hvala,pusti mi na pp. Da li je ti koristis?
Negde sam već videla linkove ali sad ne mogu da ih nadjem...! :shock:

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

mackicavs, aj ti meni pusti link za vec gore pomenutu foliju ako ti nije tesko i napisi kakav je rad sa njom jeli isto dobar odziv ekrana ili ne???
Iphone 4s white clear install

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

xerosoft, imam foliju na Tattoou još od prvog dana.. :) Ne bih mogla opušteno da ga koristim bez toga.. Nemam nikakvih problema sa reagovanjem touchscreena :) Inače, ja sam foliju kupila u Beogradu.. Ima je na više mesta, a cena je oko 300 din :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

darkot85
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 15. Maj 2010. 00:02

Post od darkot85 »

Zdravo svima.od danas sam i ja korisnik ovog fona(do sad uvek nokia ,uvek symbian :) ) .kupio sam polovan tel i prvo sto me nervira to je da kada udjem u vec instalirane gmail aplikacije odmah trazi sifru bivseg korisnika a iznad je bledo ispisan njegov mail i nemoze da se promeni.ja sam malo cackao po podesavanjima i nigde nemogu da nadjem gde se brise postojeci nalog.izvinite ako sam se raspricao ali htedoh da lepo objasnim.moji opsti utisci da je tel prenatrpan podesavanjima ali sam se snasao brzo za neke osnovne stvari.ako neko moze da pomogne oko ovog problema bio bih zahvalan.

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Ljudi jedno pitanjce, jel moze da se namesti da mi prilikom lkretanja kroz MENU vibrira telefon kao sto moze da se namesti za zvuk ???

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

darkot85, pa mozda bi hard reset to obrisao ??? jesi probao
spot, koliko ja znam ne moze na ovom softveru mozda na nekom novom u buduucnosti :)

mackicavs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mackicavs »

xerosoft, link poslat na pp. a utiske ti javim čim ih i ja steknem. :wink:
Poručiću od nedelje,verovatno onu kao ogledalo :D mnogo mi je dobra fora. A nadam se da je dobra kao sto kaze Ninolina,u ostalom nema razloga da nije kad sluzi za zastitu,jedino mi je malo
frka da ne ostaju neki tragovi od lepka ili cega vec sto je drži zalepljenom!!! :oops:

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

mackicavs, pa i ja to kontam ali to fora ogledalom je extra ali ja mislim da je samo za cure ? :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

mackicavs, neće ništa biti telefonu, nemoj da brineš :) Ali ti savetujem da uzmeš običnu foliju a ne onu kao ogledalo, jer ćeš imati problema sa vidljivošću sadržaja na ekranu, posebno pri sunčanom danu. Ja sam takvu probala na 97ici i odmah sam je skinula :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ninolina, znaci bolje ovu bez fore ogledala?? a sto se tice ekrana nece ga ostetiti???
interesuje me koju navigaciju koristis u tattoo????

mackicavs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mackicavs »

xerosoft, pa to si u pravu :wink:
Ninolina, hvala na savetu, razmišljala sam o tome i uopšte mi se ne sviđa :( pa ću zato poručiti providnu!!! A znas li možda dali može da se polira displej posto već imam par sitnih ogrebotina??? :wacko:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

xerosoft, bolja je ova bez efekta ogledala :) probala sam tu sa ogledalom i ne bih je nikome preporučila :) Što se tiče navigacije, u Tattoou mi je trenutno instaliran NDrive, ali buguje i blokira se kada treba da preračuna novu rutu ako skreneš sa one koju je on odredio. Za sada mi navigacija na 97ici savršeno radi posao pa se nisam preterano igrala sa navigacijom na Tattoou :)

mackicavs, za poliranje ekrana, neki na forumu su koristili Displex pastu i o tome su pisali u nekoj od tema ovde na forumu :) Sad pišem sa telefona pa ne mogu da to potražim, ali ako upotrebiš opciju Traži moći ćeš i sama da je nadješ :) Mada, mislim da je nisu koristili na touchscreen tel pa nisam sigurna koliko je to bezbedno u slučaju Tattooa..:(

mackicavs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mackicavs »

Ninolina,da čitala sam to za Displex ranije,ali mi se baš ne eksperimentiše upravo zbog tih razloga!!!
Ali dobro si me podsetila pa ću potražiti opet,možda je neko isprobao! :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

mackicavs, stvarno ne znam kako bi to uticalo na touchscreen.. Iskreno, ja se ne bih igrala sa tim..:( Ne sećam se da sam bilo gde pročitala da je neko to radio na takvoj vrsti ekrana..

mackicavs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mackicavs »

Ninolina,nisam ni ja. Hvala na savetu,te naravno nemam nameru igrati se tako grubo sa svojom omiljenom igračkom!!!
A tih par sitnih ogrebotina na njemu nece mi smetati kao ni do sada,a za u buduće biće zaštićen folijom!!! I to ukoliko već ove nedelje! :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

mackicavs, kad budeš stavila foliju, pored toga što ćeš zaštiti ekran od daljeg grebanja, i te sitne ogrebotine, koje već postoje, biće manje vidljive.:)

Odgovori