ono što jesam primetio, to je da je staklo koje pokriva sočivo kamere puno sitnih ogrebotinica. ovo više igleda ružno kad se zagledam nego što zaista smeta, ali svejedno. Ako želiš da sačuvaš taj deo telefona, obavezno futrolica!
kod mene još uvek nije ali moram da napomenem da sam mu poklopac skinuo svega tri do četiri puta kada sam pravio gold card...Nije mi do sada ispadao niti sam "sedeo" sa njim u džepu. Takođe koristim staru futrolicu od Samsun Galaxy dok mi ne stigne nova HTC from Miamitoda81 napisao:da li je poceo da pucka,krcka,skripi,...da mu ''kmrci'' i da se kliima plastika poklopac za bateriju itd
Nista to ne smeta za instaliranje "placenih" (citaj krek aplikacja, "full, pro itd"), rutovanjem Androida dobijas pristup aplikacijama koje malo skracuju kliktanje po ekranu i josta, ima ih par, sto neko rece "superjuzer" pristup. Recimo, "copy2paste svuda", "cash cleaning"...toda81 napisao:Da li se na neroot-ovan tel mogu inatalirati bukvalno sve aplikacije ili mora tel da bude root-ovan da bi to bilo moguce?