teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Nije baš direktno vezano pitanje za pomoć oko kompa, ali jeste za delove i prodaju istih po oglasima.
Ovako... Ženin burazer uzima Ryzena pa ću ja uzeti od njega njegov stari FX-6300 i malo sam listao KP da vidim cene istog. Trenutna cena u radnji je nešto preko 8.000 din. E sad, neki u oglasima prodaju nove i za isti traže 11.000 din, dok drugi koji prodaju polovne traže 2.500 din lepo upakovan u kutiji (za toliko sam se i dogovorio da ga uzmem) dok ima ko traži f*cking 65€ za polovnjak i prodaju ga samo u onoj plastici! Pitanje je - naspram čega ljudi određuju toliko različite cene i kako neki imaju m*da da nabiju toliku cenu??? Mislim 65€ je skoro koliko košta nov! Je l' ima boodala koje će dati pare na to?
Jbg na prodavcu je da odredi cenu koju on želi samo je pitanje da li mu je stvarno želja da to i proda brzo i jednostavno ili mu to nije bitno pa neka to stoji dok/ako se neko ne navuče na tu cenu.
Opet, u poslednje vreme i nerealno niska cena je znak za alarm i često gori izbor nego suludo visoka i treba se nekad ozbiljno zapitati zašto neko prodaje nešto po ceni koja je 1/4 ili 1/5 cene novog a znatno jeftinije od drugih oglasa za istu stvar... Naravno ne mora da znači da je prevara, možda se nekom samo žuri i hitno mu treba novac ali bolje lično proveriti i preuzeti nego se kasnije kajati.
darkonda, Logitech MX Anywhere 2. Mali, lako prenosiv, ima BT i WiFi konekciju, moze da se podesi na do 3 uredjaja da se konektuje bez ikakvih problema, prebacivanje je sa jednim tasterom. Cena, oko 70€
Problem, mali unifying receiver ne moze da se stavi u njega
Mislim da je to previše novca za jedan potrošni periferijski uređaj. Bolje ovako kao što je Drakenzen rekao. Možda ne baš najjeftiniji u pouzdanoj, može da bude brend koji mu dovoljno uliva poverenje, dobiće 2 godine garanciju svakako, ako nešto bude u prvih šest meseci odmah dobije drugi, i rešena stvar. Isto će da mu klikće i jedan i drugi. A i taj skuplji ne verujem da bi mu trajao onoliko puta duže koliko puta je skuplji.
Ali dobro, moje mišljenje bazirano na mojim mogućnostima...
Da, i ne znam da li mu svaki wireless poslužio, možda bi morao da bude baš bluetooth zbog TV-a koji je pomenuo?
Logitech i genius tu nema greske.
Ja koristim logitech, a kad buraz sedne ubacim genius na kabl jerbo decko voli da besni dok igra igrice.
Sad imam marathon, a prethodni mi je bio m560, ako se ne varam, cena je oko 50ak €. Meni je iskreno odgovaralo da su malo veci, od ovih malesnih me zaboli saka.
Imas i jeftinijih marki tipa Hama, mislim da i oni lepo rade ali ja sam se navikao na ova dva imena i ne menjam.
darkonda, aha, ali ako na kompu imas BT, onda ti ne treba taj mali USB. Tako je recimo meni moj MX Anywhere 2 povezan sa Surface Pro 4. Sa prethodnim laptopom, imao sam utaknut taj mali unifying receiver, i preko toga je islo sve.
Da ne otvaram novu temu. Da li je neko majnovao sa grafickim karticama i da li ima iskustva sa online majnovanjem u smislu da ne sklapa rigove, vec da zakupi masinu koja ce to da radi na nekom cloudu? Gledao sam neke klipove i vidim da je to sada masovno zazivelo, pa da vidim ima li neko iskustva?
Gledao sam na netu i vidim da onaj nas lik zaboravio sam kako se zove odlicno radi i zaradjuje 50e mesecno. Jedina mana je sto nemas rigove da mozes da ih prodas i vratis lovu... 50e dovoljno da poplacas racune mesecno
Joj ne spominji mi majnovanje. Hoću ženče da obradujem novom grafičkom za gejming, ali svud je nestašica grafičkih i u par radnji su mi kao razlog za to naveli majnere koji kupuju po par komada istih. [emoji38]
Aj sad da hoću da kupim GTX 1080 pa da su pokupili sve nego gledam nešto u rangu RX560 ili malo jače, ali neeeeema... [emoji38]
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.