nego sram te bilo,kradesh muziku sa interneta

ma dogovorili smo se,najverovatnoje ce to biti petak ili subota 16,17...a ja i ti se gargamele vidimo na koncertu

Mislim, šta reći...P: Mogu li da ponesem foto aparat da bih slikao koncert?
O: Ako imaš nekog ko će ostati ispred hale da ti ga pričuva.......onda možeš! Šalu na stranu. Svako snimanje i fotografisanje je najstrože zabranjeno!!! Neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih sredstava za snimanje slike i zvuka! Neće moći da se unosi sitan novac, lanci (izvin'te metalci), piće u bilo kakvoj ambalaži, noževi, perorezi. Predlazem vam da dodjete što ranije, jer će kontrola biti rigorozna, ali to će biti zbog vaše bezbednosti i bezbednosti svih koji koncertu budu prisustvovali. Nema ljutnje..
P: Da li na koncert moze da se nosi mobilni sa dobrom kamerom i blicem? Da ne bude da mobilni tretitaju kao fotoaparat.
O: Mobilne telefone nigde ne tretiraju kao audio - foto opremu, samo, za svaki slučaj, ja ga ne bih poneo. Neće biti oduzimani na ulazu, ali će obezbeđenje imati striktnu naredbu da udalji sa koncerta bilo koga, ukoliko primete da se čine "nelegalne radnje"! Nije naša ideja, već zahtev menadžmenta Iron Maidena. U svakom slučaju budite svi na oprezu, da vam koncert ne bi ostao u lošoj uspomeni. Pravila menadžmenta benda su striktna i mi tu ne možemo ništa da vam pomognemo.