Slike i utisci sa prvog okupljanja foruma

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Zaključana tema
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ma neverujem da bi pravili problem oko fotoaparata...ustvari neznam kako je u Srbiji po tom pitanju...kad sam ja ovde gledao Kreator,Dismember,i josh kojeshta,nije bilo nikakve frke uneti fotoaparat...

nego sram te bilo,kradesh muziku sa interneta :lol: ja imam original otkako je izashao :P nja nja nja :D

ma dogovorili smo se,najverovatnoje ce to biti petak ili subota 16,17...a ja i ti se gargamele vidimo na koncertu 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Zavisi na kom koncertu... i ko je obezbedjenje... na nekim koncertima su baš pravili frku zbog aparata i kamera... u svakom slučaju nije na odmet smisliti neki alternativni način unošenja... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

U principu, zavisi od organizatora manifestacije, ako oni kažu ne može snimanje, onda neće dozvoliti na ulazu, mada može uvek da se provuče na neku foru (tipa - zaboravio sam baterije, majke mi). :wink: Što je najcrnje, (uglavnom) nije slikanje problem već snimanje videa, analogni fotoaparati (uglavnom) mogu da se unesu bez problema. Trebalo bi da piše na kartama ili na sajtu organizatora da li je zabranjeno, ako nije neće ni pominjati a i u tom slučaju je to njihov propust i ne bi smeli da prave problema na ulazu. Ono tipa podrazumeva se - ne podrazumeva se, napolju možeš komotno da uneseš amaterski aparat, samo kod nas od toga prave dramu, kao "zaštita autorskih prava", "zahtev menadžmenta izvođača", trt-mrt...

Evo šta piše na www.ironmaideninbelgrade.com/main/pio.htm
P: Mogu li da ponesem foto aparat da bih slikao koncert?

O: Ako imaš nekog ko će ostati ispred hale da ti ga pričuva.......onda možeš! Šalu na stranu. Svako snimanje i fotografisanje je najstrože zabranjeno!!! Neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih sredstava za snimanje slike i zvuka! Neće moći da se unosi sitan novac, lanci (izvin'te metalci), piće u bilo kakvoj ambalaži, noževi, perorezi. Predlazem vam da dodjete što ranije, jer će kontrola biti rigorozna, ali to će biti zbog vaše bezbednosti i bezbednosti svih koji koncertu budu prisustvovali. Nema ljutnje..

P: Da li na koncert moze da se nosi mobilni sa dobrom kamerom i blicem? Da ne bude da mobilni tretitaju kao fotoaparat.

O: Mobilne telefone nigde ne tretiraju kao audio - foto opremu, samo, za svaki slučaj, ja ga ne bih poneo. Neće biti oduzimani na ulazu, ali će obezbeđenje imati striktnu naredbu da udalji sa koncerta bilo koga, ukoliko primete da se čine "nelegalne radnje"! Nije naša ideja, već zahtev menadžmenta Iron Maidena. U svakom slučaju budite svi na oprezu, da vam koncert ne bi ostao u lošoj uspomeni. Pravila menadžmenta benda su striktna i mi tu ne možemo ništa da vam pomognemo.
Mislim, šta reći... :dry:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

apsolutno sam bez komentara.....shta sad,ako ako te provale da slikash sa mobilnim,izbacice te sa koncerta?? :lol: :lol: :o :o

u svakom sluchaju,aparat necu nositi,ne bih da ostanem bez njega.Ne verujem da cu sa Treom uslikati ikakvu vrednu fotografiju,tako da ostaje samo da se nadam da cu uspeti sa D600 da napravim barem jedan-dva snimka a da me obezbedjenje ne uhvati u "nelegalnoj radnji" :D

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Nije to samo kod nas,na koncertu Iron Maiden-a u Budimpesti(pre sedam ili osam godina) nisu dali da se unose foto aparati,naravno za nas Srbe to nije bas vazilo. :lol: :D :lol:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

izvin'te što upadam ovako, ali gledao sam na TV-u kada je Aksel Rouz iz Gansa skočio da pegla lika u publici zato što je ovaj imao fotoaparat ..... 'ladno naplaćuje slikanje sa njim i ne smes da ga slikas za dž... :shock:

pozdrav...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

gargramel4, araphel, ako hoćete "baš profi" (mada nije ta radost kao kad uslikaš sam), slike sa Maiden koncerta 14-tog, šaljem vam na mail, javite da li hoćete...
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

nema frke,mozesh da mi shibnesh na mail,da imam za svaki sluchaj ako ne uspem sam nishta da uhvatim :wink:

araphel@gmail.com

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Koji off! :) ;) :)
Htedoh da bitam oko termina, jel' vam odgovara petak 16. mart?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

meni totalno odgovara,barem za sada.....ako bi to bilo onako neshto predveche,tamo podle 7 recimo,onda super.....ma chekaj bre da dodjem ja do Beograda prvo! :lol: posle cemo sve lako....jeste da nemam pojma kako sve shto treba da uradim da zbijem u jednu pishljivu nedelju,ali shta je tu je :smutny:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Meni više odgovara subota...17.mart... :roll: ...već sam i stavila taj datum kao predlog... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

hm .... javite i meni datum kad se dogovorite .... ali na vreme, da stignem da operem noge i da se očešljam :P :D

pozdrav...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Javite na vreme, bar nekoliko sati ranije... Da ne bude ono:
Seminar o putovanju kroz vreme biće održan juče! :lol: :D

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

E pa ajde neka bude onda subota...17.mart...u 20h...Hoćemo li opet kod Pravnog fakulteta???

Eto konkretnog predloga... 8) Čekamo vaše rekcije i komentare... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Ja sam generalno za, ali možda Araphelu neće odgovarati jer se u nedelju vraća nazad. Ipak je on (ne)svesno inicirao ovo okupljanje pa ne bi bilo loše da se organizujemo kako njemu odgovara. Mada, što reče Araphel, "ma chekaj bre da dodjem ja do Beograda prvo!" :wink:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja sam isto za :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Mirko, umr'o ti avatar! :lol: :lol: :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Miškoni, otišao si u OFF... :P :P :P ...Drž se teme... :D :lol: :D

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Zloupotrebio sam službeni položaj! :oops: :wink:
Pa dobro, jes' da smo malo skrenuli ali dogovaramo se za okupljanje uz sve propratne radnje vezane za to (koncert, slikanje, avatari, offtopic, itd)... :wink:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Moze pravni,ali licno mislim da je bolje kod crkve Svetog Marka,manja je guzva i ima parking( :D ako neko dolazi kolima :D ),ali mesto okupljanja treba da bude blizu lokala gde se izlazi,da se ne pesaci mnogo :D :D :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Zaključana tema